styka51
styka51
  15 sierpnia 2012 (pierwszy post)

..jadłam/jadłem:

Witam!

W tym temacie prezentujemy/przedstawiamy/opisujemy to co dziś zjedliśmy na obiad.Możemy wrzucać zdjęcia i przepisy. Na pewno będzie do swoistego rodzaju baza pomysłów na dobry smaczny i zdarzy się, że tani obiad.
Więc zaczynamy:

Mój dzisiejszy obiad to:

Kotlet schabowy z ziemniakami + ogórki kiszone(zdjęcie z neta)

Pozdrawiam i życze smacznego ;)
Sebuch
Sebuch
  7 grudnia 2012

naleśniki x3

ManipuIantka
ManipuIantka
  7 grudnia 2012
massacre
massacre: To wybierz na początek wersje wegetariańska z tofu, białym serem, marchewką, ogorkiem lub coś bez surowej ryby - np gotowanego kraba lub krewetki jak lubisz.

Uwielbiam kraby, krewetek natomiast również nie miałam jeszcze okazji próbować, pomysł z krabem ciekawy więc dla mnie. :)

Ja dziś na obiad prawdopodobnie makaron żytni z łososiem, z tego przepisu - http://garnkinazielonych.blogspot.com/2012/02/spaghetti-ososiowe.html . :)
styka51
styka51
  7 grudnia 2012

Rosół z makaronem.

styka51
styka51
  7 grudnia 2012
joker4444
joker4444: foto i potrawa made by joker

I dla takich zdjęć warto było założyć ten temat :zakochany:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
wpis jest ukryty
styka51
styka51
  7 grudnia 2012
massacre
massacre: Nie chcij, żebym z MiU i zdjęć zakupowych zaczęła tu robić zdjęcia swoich obiadów - temu z murzyńskimi warami obciągarami zakola sięgnęłyby karku

Wiesz, jesli wyglądają tak jak jokera, to bardzo chętnie bym obejrzała :D Tym bardziej, że według mnie ciekawe rzeczy robisz:D
Ja w związku z problemami technicznymi nie wrzucam zdjęć ;C
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  7 grudnia 2012

Ja nie wrzucam zdjęć, bo od razu podaje na stół :D
Moja kuchnia jest prosta. Lubie kombinować i eksperymentować i nie spędzać przy tym godzin w kuchni :D

Pomyśle, moze coś wrzucę na dniach.

Myślałam, żeby wrzucić zdjęcia moich smoothies z przepisami - są dobra opcja śniadaniową, zwłaszcza dla tych co śniadań nie lubią lub nie maja na nie czasu :) nie wiem czy na fejsie widzialas?

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Kameleon
wpis jest ukryty
styka51
styka51
  7 grudnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Myslę że tygodniowy ban dla użytkowniczki się należy bo robi to notorycznie nie tylko w tym temacie. T

Tygodniowy to zbyt duża kara. No i nie wyzywa nikogo od macior. Ale rozumiem Twój żal.
MuyBueno
MuyBueno
  7 grudnia 2012

Dzisiaj bez treningu więc delikatnie :

Kameleon
Kameleon
  7 grudnia 2012
styka51
styka51: Tygodniowy to zbyt duża kara. No i nie wyzywa nikogo od macior. Ale rozumiem Twój żal.

Maciorka to zdrobnienie od kobieta nic więcej.
A jej ostatni post powienien być skasowany ponieważ był wulgarny. Moje były tylko chamskie. Ale tak jak napisałem ja już się nauczyłem kultury a ona dalej mnie podjudza i ciągnie. Miała już wczesniej bardzo długiego bana ale sie nie nauczyła. To o czymś świadczy. Wiem że jesteście koleżankami forumowymi ale powinnaś być bezstronna jako moderator i dać jej bana i skasowac obowiązkowo post bo jest baardzo wulgarny a zaglądają tu też nieletni.
Bede musiał interweniować u FT jesli to nie zniknie. NIe spamuj w temacie tylko zrób swoją powinność.
Kameleon
Kameleon
  7 grudnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Dzisiaj bez treningu więc delikatnie :

Smażone czy gotowane? Co to to kolorowe?
styka51
styka51
  7 grudnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: bo jest baardzo wulgarny

:tak: lololololol
MuyBueno
MuyBueno
  7 grudnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Smażone czy gotowane? Co to to kolorowe?

Pierś z sałatką z papryk i pomidorów z jog. nat.
Sałatę już tłumaczyłam-powinieneś pamiętać.
Kameleon
Kameleon
  7 grudnia 2012

Smażone czy gotowane. Mogłabyś mi gotować w sumie :tak: