lista tematów
Wasze fotki - oceniamy i komentujemy! strona 387 z 524
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
joker4444: stare poczciwe d70s i 50 1.4G więc kadrowanie mocno ograniczone troszkę wąsko do takich zdjęć na cropie ale daje rade
Ładnie kolor Ci złapała ta 50. Dużo podbiłeś (widać po maszcie) ale jednak wyszło świetnie. Z ręki robiłeś czy z kołka?
Kameleon, w tym przypadku nie masz racji. Tutaj linia nieba to znikomy element tła. Całą uwagę przypina pierwszy plan łódek i piękne odbicie w wodzie. Jedyne co drażni to ten kawałek metalu na samym dole kadru. :)
joker4444: niestety nie mam celem były żagle a nie zdjęcia to było zrobione na chwilkę przed potem już tylko tymi omegami śmigaliśmy :)
Przy takim wietrze to się chyba nie naśmigaliście.
Chyba, że mieliście ten słynny przycisk do wiatru. xd
oscaro: Kameleon, w tym przypadku nie masz racji. Tutaj linia nieba to znikomy element tła. Całą uwagę przypina pierwszy plan łódek i piękne odbicie w wodzie. Jedyne co drażni to ten kawałek metalu na samym dole kadru. :)
Ale jakby było poziome to byłoby perfekto.
A TY nadal swoje. Co to da wstawianie cudzych zdjęć, mam Tobie dawać rady odnośnie tego co jest nie tak z tym zdjęciem? Przecież nie ty je wykonałeś.
Pisałem o pierwszym.
Kolejne dwa to gufno.
A ostatnie gimbazjalne pod ścianą i przerobione na szaro. :(
Co to kur.a Konie w skafandrach ? Fajny temat zdjęcia.
Ptaki na drutach na pocztówkę w sam raz.
I to ostatnie fajny widoczek.
___
Asexualna szkoda, że te galaretki takie małe. Gdzie robione? W zoologiku czy co?
Kiedyś nad morzem nadepnąłem na meduzę. Wyglądała jak zużyta guma. TO była meduza powtarzam xD