Farida
Farida
  11 maja 2009 (pierwszy post)
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
asexualna
asexualna
  15 czerwca 2012

Nie spamuj gadzino i masz te swoje żagielki.

Gad
Gad
  15 czerwca 2012

Jeszcze nie widziałaś jak ja stawiam swój żagiel xD

I nie spamuje tylko zaproponowałem nową koncepcję do tego tematu żeby go ruszyć choć trochę. Zawsze to możliwość zobaczenia fotografii których się nie widziało a są warte obejrzenia jak te "moje" xd

Co do zdjęcia to tak.
Nieboskłon i linia wody doskonale kontrastują. Aczkolwiek według mnie niebo za bardzo dominuje nad całością ujęcia. Ja bym zdjęcie okroił wywalając tą zagłówkę która wydaję sie jechać bez żagli jednocześńie ucinając trochę wody i nieba.
3cia łódka od lewej ma chyba szwajcarską banderę ale mogę się mylić. xd
Zdjęcie trochę niewyraźne co może sugerować że używasz sprzętu z lat 60tych.
Ogólnie zdjęcie na +

asexualna
asexualna
  15 czerwca 2012
Gad
Gad: Co do zdjęcia to tak. Nieboskłon i linia wody doskonale kontrastują. Aczkolwiek według mnie niebo za bardzo dominuje nad całością ujęcia. Ja bym zdjęcie okroił wywalając tą zagłówkę która wydaję sie jechać bez żagli jednocześńie ucinając trochę wody i nieba. 3cia łódka od lewej ma chyba szwajcarską banderę ale mogę się mylić. xd Zdjęcie trochę niewyraźne co może sugerować że używasz sprzętu z lat 60tych. Ogólnie zdjęcie na +

Dodam jeszcze, że skan jest do dupy przez widoczne śmiecie i aparat był za stary xD
oscaro
oscaro
  15 czerwca 2012
Gad
Gad: I nie spamuje tylko zaproponowałem nową koncepcję do tego tematu żeby go ruszyć choć trochę. Zawsze to możliwość zobaczenia fotografii których się nie widziało a są warte obejrzenia jak te "moje" xd

To załóż temat gdzie publikujesz pracę innych. Tu publikujemy swoje.
Tutaj wstawiając cudza pracę wskazujesz na to że jest Twoja. Więc i łamiesz prawo.
oscaro
oscaro
  16 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie spamuj gadzino i masz te swoje żagielki.

Woda zielona, niebo szare, mam wrażenie ze zdjęcie jest ciut krzywe. I jeszcze za dużo góry. :)
asexualna
asexualna
  16 czerwca 2012
oscaro
oscaro: Woda zielona, niebo szare, mam wrażenie ze zdjęcie jest ciut krzywe. I jeszcze za dużo góry. :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Dodam jeszcze, że skan jest do dupy przez widoczne śmiecie i aparat był za stary

Nie chciało mi się przerabiać. To chyba dobrze, że stronie of photoshopa.
Kameleon
Kameleon
  16 czerwca 2012

Pewnie nie umieszz, a to co innego xd

asexualna
asexualna
  16 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Pewnie nie umieszz, a to co innego xd

Śmiechowo, bo zdjęcie zrobione X lat temu i wstawiłam je tylko dlatego, że chciałeś żaglówkę.
Odchodzę stąd, bo się nie znam.
Gad
Gad
  16 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: bo się nie znam

Też mam czasem to uczucie, że nie wiem kim jestem. :(
Dziękuję za żaglówki. Mam u Ciebie dług. Proś o co chcesz.
Tymczasem wstawiam kolejne zdjęcie: Mam nadzieję że Oskar mnie mnie nakabluje na policję :(
Zdjęcie jakiegoś hiszpańskiego fotografa o imieniu albo pseudonimie Divulgação z jakichś regat xd

kozackie.
oscaro
oscaro
  16 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie chciało mi się przerabiać. To chyba dobrze, że stronie of photoshopa.

Asexualna nie wszystkie zdjęcia które robimy sa warte prezentacji. :) JA na zajęcia z 1tyś mam z 10 wartych uwagi pokazania na zajęciach. :)
asexualna
asexualna
  16 czerwca 2012
oscaro
oscaro: Asexualna nie wszystkie zdjęcia które robimy sa warte prezentacji. :) JA na zajęcia z 1tyś mam z 10 wartych uwagi pokazania na zajęciach. :)

Wiem? :ziober2: Wstawiłam, żeby Gad przestał postować bez sensu, bo chciał żaglówki. Spokojnie, już się nie wypowiadam.
joker4444
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 446
joker4444
  17 czerwca 2012

jak już są żaglówki to wstawię swoje z kiedyś tam :ziober2:

oscaro
oscaro
  17 czerwca 2012

Piękne. Czym robiłeś?

joker4444
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 446
joker4444
  17 czerwca 2012

stare poczciwe d70s i 50 1.4G więc kadrowanie mocno ograniczone troszkę wąsko do takich zdjęć na cropie ale daje rade

Kameleon
Kameleon
  17 czerwca 2012

Linia wody powinna być poziomo :x
Tak po za tym to zajebis te. Masz jakieś w ruchu ?