lista tematów
Wasze fotki - oceniamy i komentujemy! strona 386 z 524
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
Jeszcze nie widziałaś jak ja stawiam swój żagiel xD
I nie spamuje tylko zaproponowałem nową koncepcję do tego tematu żeby go ruszyć choć trochę. Zawsze to możliwość zobaczenia fotografii których się nie widziało a są warte obejrzenia jak te "moje" xd
Co do zdjęcia to tak.
Nieboskłon i linia wody doskonale kontrastują. Aczkolwiek według mnie niebo za bardzo dominuje nad całością ujęcia. Ja bym zdjęcie okroił wywalając tą zagłówkę która wydaję sie jechać bez żagli jednocześńie ucinając trochę wody i nieba.
3cia łódka od lewej ma chyba szwajcarską banderę ale mogę się mylić. xd
Zdjęcie trochę niewyraźne co może sugerować że używasz sprzętu z lat 60tych.
Ogólnie zdjęcie na +
Gad: Co do zdjęcia to tak.
Nieboskłon i linia wody doskonale kontrastują. Aczkolwiek według mnie niebo za bardzo dominuje nad całością ujęcia. Ja bym zdjęcie okroił wywalając tą zagłówkę która wydaję sie jechać bez żagli jednocześńie ucinając trochę wody i nieba.
3cia łódka od lewej ma chyba szwajcarską banderę ale mogę się mylić. xd
Zdjęcie trochę niewyraźne co może sugerować że używasz sprzętu z lat 60tych.
Ogólnie zdjęcie na +
Dodam jeszcze, że skan jest do dupy przez widoczne śmiecie i aparat był za stary xD
Gad: I nie spamuje tylko zaproponowałem nową koncepcję do tego tematu żeby go ruszyć choć trochę. Zawsze to możliwość zobaczenia fotografii których się nie widziało a są warte obejrzenia jak te "moje" xd
To załóż temat gdzie publikujesz pracę innych. Tu publikujemy swoje.
Tutaj wstawiając cudza pracę wskazujesz na to że jest Twoja. Więc i łamiesz prawo.
Też mam czasem to uczucie, że nie wiem kim jestem. :(
Dziękuję za żaglówki. Mam u Ciebie dług. Proś o co chcesz.
Tymczasem wstawiam kolejne zdjęcie: Mam nadzieję że Oskar mnie mnie nakabluje na policję :(
Zdjęcie jakiegoś hiszpańskiego fotografa o imieniu albo pseudonimie Divulgação z jakichś regat xd
kozackie.