Wasze fotki - oceniamy i komentujemy! strona 388 z 524
Self ubolewa, że oscaro nie był uprzejmy skrytykować jego zdjęć. Widać oscaro krytykuje tylko zdjęcia wykonane przez kobiety, może to jakiś sposób podrywu? Aseksualna, miej się na baczności ;)
Poszukaj komentarza mojego sprzed 7 dni. Oceniałem tam zdjęcia mężczyzny. Który zwykłym zdjęciem zmiażdżył te Twoje pstryki.
A ja pozwolę się cofnąć do zdjęć oscaro, bo brzydko je olałam.
https://lh5.googleusercontent.com/-KjEvq2HlkS4/ToxOJm3QXZI/AAAAAAAAAaY/b2rqdEwQlNo/s914/IMG_0011-2-Edit.jpg
Nie wiem czy to zdjęcie nie wyglądałoby lepiej w poziomie, bo przestrzeń u dołu jest za duża, panienki na pewno tam jeszcze stały z boczku.
https://lh4.googleusercontent.com/-ZDIt1N45h9I/ToxQNqcDW8I/AAAAAAAAAag/sF1tIP125Qw/s914/IMG_4588-Edit.jpg
To jest zdjęcie, które zwykły słuchacz koncertu może wykonać, nuda. Dobrze przynajmniej, że nie wyszło tak ohydne ziarno jak na poprzednim (czy to kompresja w paincie, bo już sama się pogubiłam)
https://lh3.googleusercontent.com/-bHnuqzKOqgc/To2m89ChiPI/AAAAAAAAAa0/lpYAlmC8uus/s1024/IMG_4442-Edit-Edit.jpg
Tutaj najgorsza kompozycja, sufitu zdecytowanie za dużo, przygniata jakby tego człeka kimkolwiek on jest, a to chyba on miał być dominantą. Pominę fakt, że kompozycją można się bawić na wszelakie sposoby, a na wszystkich trzech zdjęciach przedstawionych u Ciebie jest ona centralna w mniejszym lub większym stopniu.
Poza tym łatwo się wykręcić pisząc "pstryki sprzed 2 lat"
Daj coś aktualnego proszę.
Jakie moje? :-D Ja nie sobie "pstryków" bo ani nie mam czym, ani nie mam umiejętności, więc złośliwość Ci nie wyszła, panie wszechwiedzący.
Bardzo solidna i profesjonalna krytyka baj de łej.
Sam wstawiłeś nieszczególne foty asekurując się, że to byle jakie- więc nie wiem na cholerę one w ogóle ;-D
Nie wyglądałoby, tam na dole w rzeczywistości był części ciała osób które wpychały się pod kadr. Robione kitem jak dobrze pamiętam, więc i jakość jest bardzo słaba plus kompresja picassy.
I ja tam byłem jako zwykły słuchacz koncertu. Nie miałem lamp swoich ani też niczego innego niż kit i lampa analogowa. :) Tyle można zarzucić temu zdjęciu jeśli chodzi o wykonanie a ty się czepiłaś tematu. :)
Sufit byl w lampach, jarzeniówkach jak dobrze pamiętam i coś tam jeszcze było przywieszone ale nie na całym suficie. :) Robione 50 1.8 na koncercie tego Pana. :) bez lamp bez ustawiania. :) Za to z laserami neonami dymem i masą upierdliwych typów którzy skakali. Co do centralnego tematu to racja wtedy głównie strzelałem zdjęcia w tym typie co było nudne. Niemniej jednak jak na zdjęci nr 3k w pierwszym lustrze wygląda zdecydowanie ciekawiej niż jakiś mętny pstryk pola ze szronem. :)
Nie chciało mi się rozdrabniać, mogłam napisać, że jest po prostu "gówniane", ale nie chciałam.
Ciekawi mnie po co wstawiasz zdjęcia, którym tyle można zarzucić i jeszcze sam o tym piszesz : )
Zaiste ekscytujące. Już ja ciekawsze zdjecia zrobiłam zwykłą cyfrówką w gimnazjum na koncercie punkowym.
Polemizowałabym, ale ok. Nie ja w tym towarzystwie uważam się za specjalistkę :D
Proste, nawet ja umiem przyjąć krytykę. :) Kolejna sprawa miałem nadzieję ze jednak wytkniecie błędy natury technicznej w taki oczywistych pstrykach, a jedyne co dostałem to leczenie chorej ambicji po tym jak skrytykowałem Twoje pstryki. ;)
Jeśli są równie dobre jak te poprzednie które wstawiłaś to broń Cie panie boże abyś nam je pokazywała. ;)
Już Ci wyjaśniam. Obecnie uczę się właśnie tego jak to nazwałaś kiczu. To własnie sprzedaje się w fotografii reklamowej. Ponieważ ma wyraz kolor i temat który trafia w pewną grupę docelową.