Farida
Farida
  11 maja 2009 (pierwszy post)
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
JuIia
JuIia
  26 czerwca 2012

Wstawiam byle jakiego 'pstryka', pozdrawiam Kameleona, chciał żagłówki a jakies tam są.

JuIia
JuIia
  26 czerwca 2012

O boże zapomniałam, zaraz zmniejszam.

JuIia
JuIia
  26 czerwca 2012
daenerys
daenerys
  26 czerwca 2012

Dobry "pstryk" (co za idiotyczne określenie), Julio.

oscaro
oscaro
  26 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Dobry "pstryk" (co za idiotyczne określenie), Julio.

Niekiedy jak czytam takie posty to jestem za aborcja lub przymusową eutanazją.
razotka
razotka
  26 czerwca 2012

... widzisz i nie grzmisz.(:

daenerys
daenerys
  26 czerwca 2012
oscaro
oscaro: Niekiedy jak czytam takie posty to jestem za aborcja lub przymusową eutanazją.

Osobiście sądzę, że większość osób ma identycznie w stosunku do Twoich postów. :-)
P.S, też jestem za aborcją i eutanazją, jednak nie tylko widząc Twoje posty.
oscaro
oscaro
  26 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: P.S, też jestem za aborcją i eutanazją, jednak nie tylko widząc Twoje posty.

A Ty to ta niepokorna która próbuje zmienić fotkowy świat na swoje widzimisię. :) Tak trochę abstrahując od tematu, myślisz ze cokolwiek zmienisz wstawiając te screeny w profil? :)
razotka
razotka
  26 czerwca 2012

resztę konwersacji przenieście sobie do archiwum, dziubaski!

oscaro
oscaro
  26 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dziubaski!

Tak jest! :) Chociaż znając życie znowu mi coś to biedne dziewcze napisze.:)
daenerys
daenerys
  26 czerwca 2012
oscaro
oscaro: A Ty to ta niepokorna która próbuje zmienić fotkowy świat na swoje widzimisię. :) Tak trochę abstrahując od tematu, myślisz ze cokolwiek zmienisz wstawiając te screeny w profil? :)

Otóż nie wiem skąd to twierdzenie o mojej niepokorności zmieniającej fotkowy świat, co ma aborcja i eutanazja do fotki, albo to o czym piszemy? ;-) Naskoczyłam na Ciebie, bo udajesz wszechwiedzącego i właśnie Tobie brak pokory bo nie potrafisz przyznać, że ktoś może mieć rację (mam na myśli to co zaobserwowałam), ot dla czystej rozrywki wtrąciłam się w temat, będąc ciekawa jak na to zareagujesz. Oceniasz zdjęcia innych, kompletnie nie mając szacunku do ich pracy, to, że często są to ich małe pierwsze sukcesy, nazywając to gównem i innymi tego typu określeniami, a sam wstawiasz nie lepsze prace, asekurując się mówiąc, że to tylko takie sobie, coś na zasadzie "wstawię brzydkie zdjęcie, a może akurat ktoś powie, że jest ok, albo nie zauważy, że jest słabe, komletnie nie wiem w jakim celu, bo podobno jesteś specjalistą. Co do skrinów, zauważ że są one z około przed roku lub więcej, obecnie nie bawię się już w to, nawet myślę je usunąć. Służyły one nie heroicznej walce a jedynie dzieliłam się absurdami na czatach. :-)
Rozpisałam się ;D Idę w końcu. Miłego.
daenerys
daenerys
  26 czerwca 2012
oscaro
oscaro: Tak jest! :) Chociaż znając życie znowu mi coś to biedne dziewcze napisze.:)

:rotfl:

Ok.
razotka
razotka
  26 czerwca 2012

chyba zeszłoroczne...

razotka
razotka
  26 czerwca 2012
oscaro
oscaro
  26 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Naskoczyłam na Ciebie, bo udajesz wszechwiedzącego i właśnie Tobie brak pokory bo nie potrafisz przyznać, że ktoś może mieć rację
Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę ale zdjęcia które
oceniałaś są sprzed 2-3 lat. :) A od roku studiuje kierunek stricte
związany z fotografią Dlatego też jestem pewny ze mam większe pojęcie od
Ciebie w tej materii. :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Oceniasz zdjęcia innych, kompletnie nie mając szacunku do ich pracy, to, że często są to ich małe pierwsze sukcesy, nazywając to gównem i innymi tego typu określeniami, a sam wstawiasz nie lepsze prace

Musisz rozróżnić typ wstawianych zdjęć, moje to chwila, ich to ponoć przemyślane prace, gdzie fotograf współpracuje z modelem mówiąc mu dokładnie co chce uzyskać, etc. Ewentualnie co jest jeszcze łatwiejsze to pejzaże gdzie to fotograf dokładnie określa temat i to jak go chce uchwycić bez ingerencji osób trzecich. Oceniam to krytycznie ponieważ do zrobienia dobrego zdjęcia trzeba trochę pomyśleć. Zrobić nawet i 500 ujęć tego samego obiektu aby wybrać to właściwe. Niekiedy patrząc na pracę tu prezentowane zastanawiam się jak ktoś ma popierniczone w głowie robiąc taki syf.

Konto usunięte
Konto usunięte: asekurując się mówiąc, że to tylko takie sobie, coś na zasadzie "wstawię brzydkie zdjęcie, a może akurat ktoś powie, że jest ok, albo nie zauważy, że jest słabe, komletnie nie wiem w jakim celu, bo podobno jesteś specjalistą

Jak poszukasz trochę to znajdziesz datę publikacji tych zdjęć. :) Jak się postarasz to i znajdziesz. :) Od tamtego czasu nic nie wrzucałem do internetu bo zajmuje się zupełnie czymś innym w fotografii. :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Otóż nie wiem skąd to twierdzenie o mojej niepokorności zmieniającej fotkowy świat, co ma aborcja i eutanazja do fotki, albo to o czym piszemy? ;-)

Przeczytaj jeszcze raz co CI napisałem. A do czego się to tyczy właśnie do Twojego "naskakiwania" próby bronienia wielce pokrzywdzonych dziwne ze nie załapałaś aluzji.

Konto usunięte
Konto usunięte:
\
Nie trafione. :)