Farida
Farida
  11 maja 2009 (pierwszy post)
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
HandOfFate
HandOfFate
  18 stycznia 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: a wy nadal o tym samym? zajmijcie sie robieniem zdjec a nie dyskutowaniem (:

jak bede mial 20k postow tez zajme sie robieniem zdjec a nie nabijaniem :crylol:
;P
Fieska
Fieska
  18 stycznia 2010
joker4444
joker4444: na 18 mm to bez stabilizacji mozna 1/18 sekundy chyba ze masz parkinsona

posikam się zaraz. Hahahaha! :crylol: The Best Text of The Year 2010! muszę sobie to gdzieś zapisać!

Konto usunięte
Konto usunięte: http://pskowronski.digart.pl/ moja Fotografia na DA. Sprawdźcie

w Twoich zdjęciach podoba mi się tylko to, że kolory są żywe, jednak zawsze znajdzie się coś, co mógłbyś zrobić lepiej. poczytaj trochę książek, może nawet i instrukcję obsługi, bo często w Twoich zdjęciach jest albo za duże, albo za małe iso, najwyraźniej obrabiasz te zdjęcia i przez to tracą one na jakości i wyglądają sztucznie. pooglądaj zdjęcia Bartka i porównaj z nimi swoje, nie obrażając tutaj Bartka :mrgreen:, i zobacz, że wiele, wiele się różni. kompozycja niektórych zdjęć nie jest zachwycająca, jest ciekawa, ale czegoś w niej brakuje. i naucz się przyjmować krytykę, nie ważne jaka ona jest.

amen.
joker4444
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 446
joker4444
  18 stycznia 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: posikam się zaraz. Hahahaha! The Best Text of The Year 2010! muszę sobie to gdzieś zapisać!

a jaka nagrode ?;>
te zimówki są ładne

http://www.studio-roger.pl/blog/_foto/bedkowice/bedkowice.html
Fieska
Fieska
  18 stycznia 2010

Muszę Wam coś opowiedzieć. Opublikowali moje zdjęcie w gazecie! :szok2: Zdziwiłam się bardzo, bo to zdjęcie było tak do dupy, że nie miałam wcale ochoty go wysyłać, ale zrobiłam to, bo do wygrania są sanki i bob :mrgreen: . Nie, ale tak naprawdę wysłałam je, bo chciałam zobaczyć czy w ogóle się spodoba, a tu o, pokazali je w gazecie na pierwszej stronie. :D

To zdjęcie jest tragedia. Nie dość, że jest za ciemne, to nie ma na nim nic ciekawego, ostrość też musiałam podrasować w PS'ie i co lepsze to moje pierwsze landszafty :mrgreen:

joker4444
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 446
joker4444
  18 stycznia 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: To zdjęcie jest tragedia. Nie dość, że jest za ciemne, to nie ma na nim nic ciekawego, ostrość też musiałam podrasować w PS'ie i co lepsze to moje pierwsze landszafty

ja zimowych fajnych z tego roku w ogóle nie mam :and: pochmurno i smutno zawsze trafiam jak mam wolne od pracy tak jak dzisiaj:/

A gratki za to ze opublikowali:)
Fieska
Fieska
  18 stycznia 2010
joker4444
joker4444: ja zimowych fajnych z tego roku w ogóle nie mam pochmurno i smutno zawsze trafiam jak mam wolne od pracy tak jak dzisiaj:/ A gratki za to ze opublikowali:)

no ja też mam tylko te... :wtf:

aa dziękuje. :mrgreen:
spioch
spioch
  18 stycznia 2010

Gratisy :) widać konkurencja cienka

bartheq
bartheq
  18 stycznia 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: To zdjęcie jest tragedia

eee nie jest tak zle...

ja sobie dawno temu pstryknalem takiego potworka, ktory potem wyladowal tutaj /tylko troche wyszopili (:/
Fieska
Fieska
  18 stycznia 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: eee nie jest tak zle... ja sobie dawno temu pstryknalem takiego potworka, ktory potem wyladowal tutaj /tylko troche wyszopili (:/

A pytali się Ciebie? :woot: W końcu muszą Twoje nazwisko umieścić jako, że jesteś autorem Okładki.
bartheq
bartheq
  18 stycznia 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: A pytali się Ciebie?

na szczescie tak. nawet jakis grosz wpadl na waciki (:
Fieska
Fieska
  18 stycznia 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: na szczescie tak. nawet jakis grosz wpadl na waciki (:

O popatrz. :D To gratulacje.
redeyess
redeyess
  18 stycznia 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: właśnie napisałem o tym, że krytykujecie mnie, a nie moje prace... czytaj ze zrozumieniem ;)

Ciebie też nie krytykuję :ninja: tylko napisałam co o tym myślę, bo z reguły potem takie osoby robią z siebie wielkie ofiary i wykłócają się o swoje, co w tym przypadku jest dobra opinia.

Konto usunięte
Konto usunięte: napisałem o tym w pierwszym moim komentarzu do tego pana co niby moje prace skrytykował... więc nie zabieraj głosu jeśli nie śledzisz tematu od początku... a jak masz chęć się przypodobać temu panu to umów się z nim na kawę i tam go klep po plecach i przytakuj, a nie tutaj mówisz na temat o którym nie masz zielonego pojęcia...

akurat tutaj zaglądam non stop i patrzę co się dzieję, ale nie zawsze się udzielam - z tym nie ma problemu
nie mam zielonego pojęcia? dobra. właśnie specjalnie weszłam na Twoją stronę z pracami, szczerze? nie podobają mi się, bo takie zdjęcia może każdy głupi zrobić z lustrzanką
redeyess
redeyess
  18 stycznia 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Ps nawet nie jesteś krytykiem :DD a widzę, że laski łykają twój bajer :DDD taki krytyczny, taki pomocny, taki pomysłowy:DDDD a w dupie był gówno widział ;)

że co, że niby ja?:lol2:
po pierwsze, trochę szacunku do płci przeciwnej, bo żadną Tobie laską nie jestem
a po drugie to tylko forum, więc po co się tak gorączkujesz. już nikt własnej opinii wyrazić nie może?
xDogonicMarzeniax
Fieska
Fieska
  18 stycznia 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Chetnie uslysze jakas krytyke jestem poczatkujaca i jakies uwagi mi sie przydadza:)

Pierwsze zdjęcie podoba mi się w sumie najbardziej. Pomysłowe i bokeh nawet ładny.
Drugie wygląda jakby Jesus miał zejść zaraz na ziemię. Jakoś nie mój typ.
Trzecie nie jest złe, ale specjalne też nie jest. :and: Tak samo jak czwarte, nie przedstawia nic specjalnego i piąte.