Farida
Farida
  11 maja 2009 (pierwszy post)
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
Hope
Hope
  17 stycznia 2010
Konto usunięte
Konto usunięte:

Pierwsze się nie wyświetla, drugie jest ładne. :tak:
Szkoda, że wszystkie szpeci ta data. :and:
MyslPozytywnie85
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 16
MyslPozytywnie85
  17 stycznia 2010

a moja fotografia obroni się sama ;) nie muszę szukać defektów wśród prac innych "artystów", żeby podnieść na duchu swoje upadłe ego...

spioch
spioch
  17 stycznia 2010

Do po kiego wała dajesz link i prosisz o ocenę :)
Niech siedzi ta Twoja wyśmienita fotografia w szufladzie i się broni :) :lol:

Dla mnie po prostu jak ktoś robi zdjęcie drzew w cieniu z przebłyskami słońca.
Na małym GO na f4 iso 100 i czasie 1/250
To zwyczajnie nie ma pojęcia o warunkach oswietleniowych i ustawieniach sprzętu Nie ma z nim o czym dyskutować :)

Dziękuję skończyłem :)

redeyess
redeyess
  17 stycznia 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Do po kiego wała dajesz link i prosisz o ocenę :)

bo niektórzy myślą, że każdy będzie chwalić ich zdjęcia bez krzty krytyki :]
spioch
spioch
  17 stycznia 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: bo niektórzy myślą, że każdy będzie chwalić ich zdjęcia bez krzty krytyki :]

To źle myślą, jak oczekują czegoś takiego to niech sobie założą koło wzajemnej masturbacji tfuu adoracji ...
MyslPozytywnie85
MyslPozytywnie85
  17 stycznia 2010

wzajemnie to patrzę, że Wy się adorujecie tfuu masturbujecie... a poza tym krytykujcie moje prace, a nie autora ;D

redeyess
redeyess
  17 stycznia 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: wzajemnie to patrzę, że Wy się adorujecie tfuu masturbujecie... a poza tym krytykujcie moje prace, a nie autora ;D

pokaż mi gdzie skrytykowałam Twoje prace, nawet ich nie widziałam i nie chcę patrzeć..
zresztą jak coś się komuś nie podoba to ma prawo to powiedzieć? jeśli zdecydowałeś się pokazać tu swoje zdjęcia to musisz się z tym liczyć, że nie każdemu przypadną do gustu.
Flo
Flo
  17 stycznia 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: No właśnie mało że nie na oku to tylko na fragmencie swetra :) Rozumiem że celowałaś środkiem ?

w sumie całkiem możliwe, że środkiem

Konto usunięte
Konto usunięte: Aha no i nie szalej tak z balansem bieli na śniegu :)

ale że co? sadzisz się? :ziober2:
spioch
spioch
  17 stycznia 2010
Flo
Flo: ale że co? sadzisz się?

Nie fikaj nie boje się :)

Hmm jak ustawiasz balans nie PRE przypadkiem :) ?
MyslPozytywnie85
MyslPozytywnie85
  17 stycznia 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: pokaż mi gdzie skrytykowałam Twoje prace, nawet ich nie widziałam i nie chcę patrzeć..

właśnie napisałem o tym, że krytykujecie mnie, a nie moje prace... czytaj ze zrozumieniem ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: jeśli zdecydowałeś się pokazać tu swoje zdjęcia to musisz się z tym liczyć, że nie każdemu przypadną do gustu.

napisałem o tym w pierwszym moim komentarzu do tego pana co niby moje prace skrytykował... więc nie zabieraj głosu jeśli nie śledzisz tematu od początku... a jak masz chęć się przypodobać temu panu to umów się z nim na kawę i tam go klep po plecach i przytakuj, a nie tutaj mówisz na temat o którym nie masz zielonego pojęcia...
spioch
spioch
  17 stycznia 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: właśnie napisałem o tym, że krytykujecie mnie, a nie moje prace... czytaj ze zrozumieniem ;)

Ty na serio masz ze sobą jakieś problemy :)
Albo miałeś za mało ciepła domowego albo uważasz się za niedocenianego fotografika wraz z SONY ALFA A300 ( oo klękajcie narody)
Flo
Flo
  17 stycznia 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie fikaj nie boje się :)

łe :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: Hmm jak ustawiasz balans nie PRE przypadkiem :) ?

zawsze mierzyłam balans, ale ostatnio własnie mi nie działa coś, robię auto, bo i tak wywołuję rawy;p
spioch
spioch
  17 stycznia 2010
Flo
Flo: zawsze mierzyłam balans, ale ostatnio własnie mi nie działa coś, robię auto, bo i tak wywołuję rawy;p

No to nie daj auto a chociaż ustaw na pochmurno , wtedy wyciągnie Ci kolory a śnieg pozostaje śniegiem . Bo jak wyciągasz RAWy to chyba szalejesz z EV bo śnieg jest zarąbiście oczojebny :)

Mam pomysł hmm masz NEFy tych fot co zapodałaś na tym śniegu ?
spioch
spioch
  17 stycznia 2010

Chodzi mi o 3 ostatnie ze str. 184 te na dole

MyslPozytywnie85
MyslPozytywnie85
  17 stycznia 2010

heheh a Ty za niedocenionego krytyka? jeśli przykładasz większą wagę do tego co piszę niż do moich prac... to na krytyce się znasz tak, jak ja na pilotowaniu promu kosmicznego :D a ciepła miałem tyle ile miałem, Ty natomiast miałeś go za dużo bo chyba mózg Ci odparował, jeśli mówisz że uważam się za niedocenionego... "co Ty o mnie wiesz? w zasadzie nic i jak masz mówić głupio to lepiej milcz"