Wasze fotki - oceniamy i komentujemy! strona 186 z 524
a moja fotografia obroni się sama ;) nie muszę szukać defektów wśród prac innych "artystów", żeby podnieść na duchu swoje upadłe ego...
Do po kiego wała dajesz link i prosisz o ocenę :)
Niech siedzi ta Twoja wyśmienita fotografia w szufladzie i się broni :)
Dla mnie po prostu jak ktoś robi zdjęcie drzew w cieniu z przebłyskami słońca.
Na małym GO na f4 iso 100 i czasie 1/250
To zwyczajnie nie ma pojęcia o warunkach oswietleniowych i ustawieniach sprzętu Nie ma z nim o czym dyskutować :)
Dziękuję skończyłem :)
wzajemnie to patrzę, że Wy się adorujecie tfuu masturbujecie... a poza tym krytykujcie moje prace, a nie autora ;D
pokaż mi gdzie skrytykowałam Twoje prace, nawet ich nie widziałam i nie chcę patrzeć..
zresztą jak coś się komuś nie podoba to ma prawo to powiedzieć? jeśli zdecydowałeś się pokazać tu swoje zdjęcia to musisz się z tym liczyć, że nie każdemu przypadną do gustu.
właśnie napisałem o tym, że krytykujecie mnie, a nie moje prace... czytaj ze zrozumieniem ;)
napisałem o tym w pierwszym moim komentarzu do tego pana co niby moje prace skrytykował... więc nie zabieraj głosu jeśli nie śledzisz tematu od początku... a jak masz chęć się przypodobać temu panu to umów się z nim na kawę i tam go klep po plecach i przytakuj, a nie tutaj mówisz na temat o którym nie masz zielonego pojęcia...
No to nie daj auto a chociaż ustaw na pochmurno , wtedy wyciągnie Ci kolory a śnieg pozostaje śniegiem . Bo jak wyciągasz RAWy to chyba szalejesz z EV bo śnieg jest zarąbiście oczojebny :)
Mam pomysł hmm masz NEFy tych fot co zapodałaś na tym śniegu ?
heheh a Ty za niedocenionego krytyka? jeśli przykładasz większą wagę do tego co piszę niż do moich prac... to na krytyce się znasz tak, jak ja na pilotowaniu promu kosmicznego :D a ciepła miałem tyle ile miałem, Ty natomiast miałeś go za dużo bo chyba mózg Ci odparował, jeśli mówisz że uważam się za niedocenionego... "co Ty o mnie wiesz? w zasadzie nic i jak masz mówić głupio to lepiej milcz"