lista tematów
Wasze fotki - oceniamy i komentujemy! strona 191 z 524
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
MastaMarek: dostalem dzis paczke i .... oficjalnie jestem pod wrazeniem. Po raz pierwszy od dawna moge sie przyznac, ze jestem w niebie.
też bym była z takim sprzętem. ^^
do oceny ;) http://fc05.deviantart.net/fs50/i/2009/331/d/b/look_in_the_eyes_by_littleXidiot.jpg
no to czekamy na efekty - szkoda ze nie mieszkasz w wawie bo chetnie bym przetestowal 135...
zastawia mnie tylko wybor 70-200 razem ze 135. majac te dwa sloiki wiekszosc czasu i tak uzywalbym stalki bo na ff to po prostu bajka (:
zdjecie troche male wiec nie widac... piatka w kicie z 24-70?
btw nie wyobrazam sobie wywalenia takiej kasy na jeden raz. przez pierwsze 3 lata kupilem 70-200 4, 24-70 2.8, 10-22, 50 1.8, 50 1.4 i 17-40 4. potem w 2009 70-200 2.8 IS w styczniu, 50 1.2 w lipcu a 16-35 2.8 we wrzesniu a gdzies po drodze jeszcze 70-200 2.8 bez IS dla malzonki (:
hehe - jak ostatnio podliczylem to wyszlo mi, ze teraz konkretne auto moglbym kupic gdybym wszystko sprzedal
Jedyny plus tego że jak masz dobry sprzęt to możesz nieźle na tym jeszcze wyjść
Ehh jak ja bym wiedział że w tamtym roku ten sprzęt pójdzie te 30-40% w górę :)
Ojj zaopatrzyłbym się a potem tylko liczył czystą kase :)
to kolega na raz zaszalał ja sobie nie wyobrażam takiego jednorazowego zakupu więc sobie ciułam tam pomału
nerke musiałbym sprzedać chyba
Konto usunięte: a to chciałem od Ciebie NEFy z tych zdjęć co je tam wyżej dawałaś :)
Zaniedbujesz mnie ostatnio oj nie ładnie
ojej nie widziałam! jak będę mieć chwilę to Ci wyślę, bo muszę ogarnąć się na wyjazd jutrzejszy, nie wiem czy mam wszystkie dokumenty i zdjęcia nowe muszę zgrać na kompa.
aparatu jeszcze nie mam :)