lista tematów
Wasze fotki - oceniamy i komentujemy! strona 193 z 524
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
Na fotce będziesz miał dużo ochotniczek
Hmm ale po co Ci tyle baterii ?
Aha nie wiem jak to się nazywa ale są takie "mleczne" lampy . PHILIPS to robi są w takim kształcie jak te żarówki w latarniach ulicznych. Ścianka jest cała biała a świecą mega jasnym światłem i własnie takim razproszonym ale jak to się nawywało to nie mogę sobie przypomnieć
mi bardziej odpowiada 24mm ale wszyscy mowia, ze jak raz pobawisz sie 35L to jest juz koniec - bedziesz musial ja kupic. 85L nadal sni mi sie po nocach
580ex tyle ich je ^^
ok, tu sa zdjecia ktore wczora zrobilem. Jade dzisiaj zakupic jakis material do tych zarowek bo nadal sa strasznie ostre. Kupilem wczraj takie fajne flastiki i myslalem, ze bez problemu beda dobrym dyfuzorem i boom. prawie nic nie daly. :(
aha, pytalem sie innych o zdanie i mowia, ze zdjecia wygladaja za bardzo sharpened. Co akorat w moim przypadku dziala troche inaczej bo ja dalem tylko 5% unsharp mask a ten efekt uzyskalem w c.u.r.v.e.s i levels w CS4. Ale chyba musze to troche zmienic bo ludzie inaczej to odbieraja.
tutaj kilka moich pstrykow z wczoraj:
:mrgreen:
a to tutaj mi sie te emotki daly. lol. pisalem w innym temacie i gdzies mi sie zgubily. Przydala by sie juz opcja edytowania postow w 2010 roku. lol
i co za foty, juz zamierzasz to wystawic na allegro?
przeostrzone jak nic na lampie widać szczególnie
za czasow 40d tez duzo baterii zajezdzalem /mam nawet cp-e4/ bo robilem na nizszych iso ze wzgledu na jakosc i lampa musiala mocniej grzac.
teraz ponizej 800 rzadko schodze i na manualu w okolicach 1/32 lampka wystarcza na dluuugo, a na konferencjach tmt /np tu/ juz w ogole jej nie uzywam bo od czego jest ladne iso 1600 (: