lista tematów
Wasze fotki - oceniamy i komentujemy! strona 192 z 524
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
Konto usunięte: no to czekamy na efekty - szkoda ze nie mieszkasz w wawie bo chetnie bym przetestowal 135...
zastawia mnie tylko wybor 70-200 razem ze 135. majac te dwa sloiki wiekszosc czasu i tak uzywalbym stalki bo na ff to po prostu bajka (:
Dla mnie wybor byl albo 135 albo 85. Bardzo przydaje mi sie ta ogniskowa do portretow i do motoryzacji. Tylko 85L byla dosc .... ekhmmm .... raczej bardzo drozsza. No i chcialem miec chociaz jedna prime lens. Reszta to wszystko zooomy. lol. sa ok ale teraz zbieram na moja swieta trojce 24L, 50L no i 85L.
Zdjecia bede niedlugo ale kurcze wrobilem sie bo nie mam gdzie tej kamery w ogóle pomiescic. Kazda moja torba jest za mala a chodzenie po miescie z 5D2 na szyji, to po godzinie bedziesz mial dosc. lol. Wiec czekam teraz na plecak ^^
co chcesz dresy to najtroskliwsi ludzie jakich znam. Zawsze jak przechodzę obok nich pytają czy mam jakiś problem....
poza tym czesto w ogóle nie maja szyi
kurcze, jakas wplata dopiero moze przyjdzie w poniedzialek wiec nie moge nadal kupic plecaka. lol. Skoro nie moge wyjsc z aparatem na zewnatrz to bede robil zdjecia w srodku. Nudzilem sie wczoraj w nocy i postanowilem sobie zrobic studio w srodku. lol. Dzis kupilem juz 2 lampy z reflektorem i zaraz jade po wiecej. Jakies biale przescieradlo sie da i bedzie mozna portrety robic ^^ Narazie jade po drewno bo musze sobie stolik zbudowac i jakies statywy dla tych lamp.