Wasze fotki - oceniamy i komentujemy! strona 187 z 524
Dobra idź już lepiej rozdawać rewelacje na Digarcie może ktoś Ci też da :)
A z krytykiem to była taka parafraza ( tak wiem trudne słowo)
Za bardzo się wczuwasz w temat Panie Fotopstryk :)
END of Discussion
za to z twojej strony na temat było tylko jedno zdanie :D widzę, cały czas się uczysz tych trudnych słów, jak często je będziesz powtarzać to w końcu zapamiętasz i będziesz mógł nimi błyszczeć w każdym poście :) ja nie muszę, bo do prostaków pisze się prostym językiem ;)
Ps nawet nie jesteś krytykiem :DD a widzę, że laski łykają twój bajer :DDD taki krytyczny, taki pomocny, taki pomysłowy:DDDD a w dupie był gówno widział ;)
@pskowronski - chyba za duzo komentarzy w stylu "super", "fajne" i "ladne" sie naczytales na tym digarcie i teraz masz troche skrzywione pojecie na temat poziomu swoich "prac" (:
wręcz przeciwnie, wolałbym więcej krytyki ale z sensem, bo to jak ktoś pisze, że prace są przeciętne to jest tak jakby napisał że niczym się nie różnią od wszystkich innych które widział, a zakładam że widział lepsze i gorsze... mam prawo skomentować czyjąś wypowiedź, która jest na mój temat bo na temat moich prac nie ma tu nic...
Ojj mylisz się jest ale widać chcesz czytać tylko to co daje Ci możliwość prowadzenia bezcelowej dyskusji
Napisałem CI że jak robisz zdjęcia drzewom w słaby świeten na 18 mm i f4 to masz znikome pojęcie ...
Tu masz konkret no i Ci wystarczy bo z innymi pracami jest tak samo
Jedziesz na priorytecie przysłony a nawet nie potrafisz jej wykorzystać
Mydełko FA siaaa laa laaa laaa prawie na każdym zdjęciu.
@Tasiorrr87:
O ja pier***ole skąd CI ludzie się biorą ...
Normalnie TWIGHLIGHT w połączeniu z AVATAREM wraz ze szczyptą MATRIXA !
Ahhh no i ta kulka od łożyska szkoda że jeszcze nie dałeś tam blinka migającego byłoby jak na wiejskim odpuście kolorowo i bez sensu
hahaha a Ty krytykujesz ? czy za wszelką cenę wytykasz błędy ? chcesz dopiec ? czy doradzić ? masz prawo szydzić, bo przeczytałeś więcej książek ? ja nie wstydzę się swoich prac i napisałem, że dopiero zaczynam przygodę z fotografią... a Ty wytykasz mi coś czego może jeszcze nie opanowałem i jesteś bardzo dumny z siebie:D brawo!!! to się nazywa krytyka ? to się nazywa żal.pl
OMG Ty nie masz problemów ze sobą , Ty masz bardzo duże problemy ze sobą.
Raz piszesz że czepiam się Ciebie a nie zdjęć jak mówię co robisz w zdjęciach źle to wyskakujesz na mnie że się mądrzę i CI coś wytykam :)
Człowieku zastanów się co mówisz bo jesteś jedną wielką sprzecznością.
Jak ktoś chce oceny zdjęć i uczy się fotografii... To skoro ktoś mówi że źle operuje przysłoną i GO .. TO w takiej sytuacji dziękuję za pomoc i korzysta z tego.
A Ty skaczesz mi do gardła :) Idź na fotoblog.pl na digarta niech sweetaśne dzieffczynki dajom ci rewelacyeh pisan falkom i będziesz happy :)
za bardzo Fotka uderza Ci do głowy ;) bo tylko tu ludzie operują takim językiem ;)
co do przysłony muszę ją zmniejszyć nie raz bo obiektyw jest na tyle ciemny, że z ręki trzęsie zdjęciem, a statywu nie jestem w stanie zabierać ze sobą wszędzie... co do głębi ostrości... to nie mogę jej skorygować, za słaby aparat, nie mam w nim podglądu głębi
A znasz taką zależność pomiędzy wielkością f a ogniskową ?
Słyszałeś kiedyś o zasadzie "słońce 16" albo sunny 16 jak kto woli
No pewnie nie słyszałeś lepiej cwaniakować niż pogłębiać wiedzę teoretyczną.