lista tematów
Wasze fotki - oceniamy i komentujemy! strona 183 z 524
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
jeez, zrobilem to!! lol. zamowilem nowa kamera + obiektywy. Jestem splukany ^^ na obiad juz mnie stac tylko na salami z chlebem :D ... Bedzie u mnie w piatek, to porobie zdjecia.
cudowna jest ta czapa! :D
łe zapomniałam Ci odpisać no niby się umówiłam z tym kolesiem, zrobiliśmy aukcję kup teraz i za chwilę do mnie zadzwonił, że spadł mu ten aparat i odleciały zamknięcia od baterii i usb więc podziękowałam i do widzenia, teraz na forum nikona jest koleś który za 1200 chyba chce sprzedać, ma mi dzisiaj zdjęcia wysłać :)
Flo: łe zapomniałam Ci odpisać no niby się umówiłam z tym kolesiem, zrobiliśmy aukcję kup teraz i za chwilę do mnie zadzwonił, że spadł mu ten aparat i odleciały zamknięcia od baterii i usb więc podziękowałam i do widzenia, teraz na forum nikona jest koleś który za 1200 chyba chce sprzedać, ma mi dzisiaj zdjęcia wysłać :)
jakis dziwny
chyba kombinuje cos ja podejrzewam ze dostal lepsza oferte od kogos kto obserwowal i sprzeda poza allegro
Haha jednym słowem zrobił CIe w konia :D
Na bank ktoś mu podsypał i opchnie poza allegro.
Noo tak nagle mu się klapki z wrażenia poobrywały ...
Mógł chociaż powiedzieć że upadł mu na podłogę i coś tam lata w środku..
A nie klapki odpadły łaahaaahha
Konto usunięte: Haha jednym słowem zrobił CIe w konia :D
Na bank ktoś mu podsypał i opchnie poza allegro.
Noo tak nagle mu się klapki z wrażenia poobrywały ...
Mógł chociaż powiedzieć że upadł mu na podłogę i coś tam lata w środku..
A nie klapki odpadły łaahaaahha
nie wiem czy mi najpierw na gadu nie napisał tego, zaraz zobaczę i zacytuję jak mam :D
d80
1624
Witaj niestety został uszkodzony wlasnie przezemnie ten apart upadl mi na podloge i odleciala oslona baterii ik arty musze to naprawic takze nie rob przelewu, przepraszam
o..