Farida
Farida
  11 maja 2009 (pierwszy post)
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
MastaMarek
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 4
MastaMarek
  14 stycznia 2010

jeez, zrobilem to!! lol. zamowilem nowa kamera + obiektywy. Jestem splukany ^^ na obiad juz mnie stac tylko na salami z chlebem :D ... Bedzie u mnie w piatek, to porobie zdjecia.

www.imassmedia.pl

facebook.com/MarekSzarekPhotography
Flo
Flo
  14 stycznia 2010

nie mogłam się zdecydować :)

nikkor 50mm 1.4 :D

joker4444
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 446
joker4444
  14 stycznia 2010

fajna czapke ma :) ja bym sie o portret w niej pokusil jakis :)

btw kupilas ten aparat ??:ninja:

Flo
Flo
  14 stycznia 2010
joker4444
joker4444: fajna czapke ma :) ja bym sie o portret w niej pokusil jakis :)

cudowna jest ta czapa! :D

joker4444
joker4444: btw kupilas ten aparat ??

łe zapomniałam Ci odpisać :lol2: no niby się umówiłam z tym kolesiem, zrobiliśmy aukcję kup teraz i za chwilę do mnie zadzwonił, że spadł mu ten aparat i odleciały zamknięcia od baterii i usb :ninja: więc podziękowałam i do widzenia, teraz na forum nikona jest koleś który za 1200 chyba chce sprzedać, ma mi dzisiaj zdjęcia wysłać :)
joker4444
joker4444
  14 stycznia 2010
Flo
Flo: łe zapomniałam Ci odpisać no niby się umówiłam z tym kolesiem, zrobiliśmy aukcję kup teraz i za chwilę do mnie zadzwonił, że spadł mu ten aparat i odleciały zamknięcia od baterii i usb więc podziękowałam i do widzenia, teraz na forum nikona jest koleś który za 1200 chyba chce sprzedać, ma mi dzisiaj zdjęcia wysłać :)

jakis dziwny :lol:
chyba kombinuje cos ja podejrzewam ze dostal lepsza oferte od kogos kto obserwowal i sprzeda poza allegro
Flo
Flo
  14 stycznia 2010
joker4444
joker4444: jakis dziwny chyba kombinuje cos ja podejrzewam ze dostal lepsza oferte od kogos kto obserwowal i sprzeda poza allegro

no właśnie mnie to zaniepokoiło dosyć, więc wolę nie ryzykować jak coś. zobacz sobie na nikonowskim koleś ma do sprzedania właśnie d80 i grip :)
joker4444
joker4444
  14 stycznia 2010
Flo
Flo: no właśnie mnie to zaniepokoiło dosyć, więc wolę nie ryzykować jak coś. zobacz sobie na nikonowskim koleś ma do sprzedania właśnie d80 i grip :)

duzo tam ich daj na PW link ktory dokladnie ;)
spioch
spioch
  14 stycznia 2010

Haha jednym słowem zrobił CIe w :kon: konia :D

Na bank ktoś mu podsypał i opchnie poza allegro.
Noo tak nagle mu się klapki z wrażenia poobrywały ...
Mógł chociaż powiedzieć że upadł mu na podłogę i coś tam lata w środku..

A nie klapki odpadły łaahaaahha :lol:

Flo
Flo
  14 stycznia 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Haha jednym słowem zrobił CIe w konia :D Na bank ktoś mu podsypał i opchnie poza allegro. Noo tak nagle mu się klapki z wrażenia poobrywały ... Mógł chociaż powiedzieć że upadł mu na podłogę i coś tam lata w środku.. A nie klapki odpadły łaahaaahha

nie wiem czy mi najpierw na gadu nie napisał tego, zaraz zobaczę i zacytuję jak mam :D
Flo
Flo
  14 stycznia 2010

d80
162124
Witaj niestety został uszkodzony wlasnie przezemnie ten apart upadl mi na podloge i odleciala oslona baterii ik arty musze to naprawic takze nie rob przelewu, przepraszam

o..

redeyess
redeyess
  14 stycznia 2010
Flo
Flo:

pierwsze, lewa strona, bardzo mi się podoba..
kolory i w ogóle. uważam, że w zimę można piękne zdjęcia wyczarować
spioch
spioch
  14 stycznia 2010
Flo
Flo: Witaj niestety został uszkodzony wlasnie przezemnie ten apart upadl mi na podloge i odleciala oslona baterii ik arty musze to naprawic takze nie rob przelewu, przepraszam

haha to na bank poszło poza allegro :ninja:
spioch
spioch
  14 stycznia 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: uważam, że w zimę można piękne zdjęcia wyczarować

Jeszcze bardziej można zepsuć ;)
redeyess
redeyess
  14 stycznia 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Jeszcze bardziej można zepsuć ;)

jak ktoś nie umie robić zdjęć to i owszem :-)
spioch
spioch
  14 stycznia 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: jak ktoś nie umie robić zdjęć to i owszem :-)

No jak się dopie***la na AUTO i świeci słońce i jest duuużo białego to juz wybitnie !