Lukasz
Lukasz
  4 czerwca 2014 (pierwszy post)

Inaczej czat Stolec.
Dlaczego to coś jeszcze istnieje, i podludzie tam też?
Czy nie prostym rozwiązaniem byłoby po prostu usunąć opcję "utwórz czat"?
Czy zbierają się tam same podludki typu roksa peel i jej miś puszdupek?
Dlaczego pozwalacie im na panoszenie się tam?
Czat służy do poznawania się nie?.. a nie do pokazywania wdzięków poprzez nagie zdjęcia czy tam tzw "cyberki" to już chyba sprawa prywatna, nie musi każdy oglądać tego co robią.
To odrażające prawda? KISNE XD

Lukasz
Lukasz
  4 czerwca 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Nudy nudy, ciągle w kółko to samo, hejty, screeny, włażenie w dupke no i ewentualnie ból dupki że ten temu pocisnął a ten tamtego screenował :D

Mnie kiedyś śmieszyło śmianie się z niektórych żartów itp, jakieś tam kłótnie też, ale teraz czat = pseudo battlefield.
niech gryzą się dalej jak d83ddc36
KryminaIny
KryminaIny
  4 czerwca 2014

Zapomniałem też dodać e-związki XD

BlueEyez
BlueEyez
  4 czerwca 2014

no tak nie zapominajmy o tym :D obrażanie moda = ban :D

Lukasz
Lukasz
  4 czerwca 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: e-związki

KISNE XDDD
To mnie najbardziej śmieszy.
Sugerowanie że wielki % userów właśnie przez zerwanie takich e-związków znikło z foteczki xDXDXDDXDDD
PoetkaNapalmu
PoetkaNapalmu
  4 czerwca 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Nudy nudy, ciągle w kółko to samo, hejty, screeny, włażenie w dupke no i ewentualnie ból dupki że ten temu pocisnął a ten tamtego screenował :D

To jest właśnie cały czat, pełno bezmózgowców czekający na to żeby komuś zrobić tego screena i zgłosić modowi i potem się podniecać, że uzytkownik zostaję banowany bo napisał prawdę.
PESO
PESO
  4 czerwca 2014

Wożę się pomau

Lukasz
Lukasz
  4 czerwca 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: obrażanie moda = ban

Obrażanie ok. Własna opinia już nie.
Najlepsze są bóle dupy modków co do opinii. Zauważ że np Uny nikt nie obraża, bo ona ppotrafi żyć z ludźmi - przykład moda :)
W sumie modkowie zbytnio mnie nie obchodzą, raczej zachowanie niektórych, ale to już xd.. ich sprawa. Ciekawi mnie co będzie jak zostaną sami. Odejdą? ojej xD
KryminaIny
KryminaIny
  4 czerwca 2014

Uważajcie co i do kogo piszecie na czacie, bo teraz za słowo "konfident" można wyłapać bana na 24 h. Nie wspominając o goudzie czy kudle.

BlueEyez
BlueEyez
  4 czerwca 2014

będą siebie nawzajem banować i upominać :)

Lukasz
Lukasz
  4 czerwca 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Uważajcie co i do kogo piszecie na czacie, bo teraz za słowo "konfident" można wyłapać bana na 24 h. Nie wspominając o goudzie czy kudle

-KONFIDENT
-GOUDA
-KUNDEL

Proszę mnie natychmiast zbanować, złamałem podregulamin, którego nie znam bo jest tajny jak cała grupa modków XD
Konto usunięte
Konto usunięte: będą siebie nawzajem banować i upominać :)

Ojej xD... Może wtedy się nauczą tego, że mając np 27 lat powinni prowadzić rodziny a nie czat
BlueEyez
BlueEyez
  4 czerwca 2014

tu już nie chodzi wiek, ale o zachowanie ;)

KryminaIny
KryminaIny
  4 czerwca 2014

za dawnych czasów za obrażenie Aeoternusa słowem termos dostawało się bany na tydzień i blok konta XDDDD teraz też złamałem regulamin?

Lukasz
Lukasz
  4 czerwca 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: tu już nie chodzi wiek, ale o zachowanie ;)

No ale wiesz, niektórzy jak na swój wiek, zachowują się jak dzieci. Patrz, jestem o wiele młodszy ale czuję się o wiele mądrzejszy, mimo tego że ukończyłem mniej szkół czy coś. Wiem tyle że czat to zwykła zabawa, jest jak gra. Siedzisz aby się pobawić a nie strugasz pajaca, strażnika teksasu czy coś. Sorry za ten wiek, nie wiedziałem że masz 27 lat ;p Ale zachowujesz się o wiele inaczej niż ci "wyżej" jak dla mnie niżej :P Patrz że jesteś tu niezbyt często, nie siedzisz 15h dziennie, a spójrz na nich xD
Lukasz
Lukasz
  4 czerwca 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: za dawnych czasów za obrażenie Aeoternusa słowem termos dostawało się bany na tydzień i blok konta XDDDD teraz też złamałem regulamin?

też dostawałem na miech, pisałem do ft i zdejmowali xd
KryminaIny
KryminaIny
  4 czerwca 2014

Ahhh i te podrabiane screeny przez fresco żeby tylko czat przejąć XD

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.