Inaczej czat Stolec.
Dlaczego to coś jeszcze istnieje, i podludzie tam też?
Czy nie prostym rozwiązaniem byłoby po prostu usunąć opcję "utwórz czat"?
Czy zbierają się tam same podludki typu roksa peel i jej miś puszdupek?
Dlaczego pozwalacie im na panoszenie się tam?
Czat służy do poznawania się nie?.. a nie do pokazywania wdzięków poprzez nagie zdjęcia czy tam tzw "cyberki" to już chyba sprawa prywatna, nie musi każdy oglądać tego co robią.
To odrażające prawda? KISNE XD
lista tematów
[Czat] Czat - Wolni strona 5 z 20
Konto usunięte: Nudy nudy, ciągle w kółko to samo, hejty, screeny, włażenie w dupke no i ewentualnie ból dupki że ten temu pocisnął a ten tamtego screenował :D
Mnie kiedyś śmieszyło śmianie się z niektórych żartów itp, jakieś tam kłótnie też, ale teraz czat = pseudo battlefield.
niech gryzą się dalej jak
Konto usunięte: Nudy nudy, ciągle w kółko to samo, hejty, screeny, włażenie w dupke no i ewentualnie ból dupki że ten temu pocisnął a ten tamtego screenował :D
To jest właśnie cały czat, pełno bezmózgowców czekający na to żeby komuś zrobić tego screena i zgłosić modowi i potem się podniecać, że uzytkownik zostaję banowany bo napisał prawdę.
Obrażanie ok. Własna opinia już nie.
Najlepsze są bóle dupy modków co do opinii. Zauważ że np Uny nikt nie obraża, bo ona ppotrafi żyć z ludźmi - przykład moda :)
W sumie modkowie zbytnio mnie nie obchodzą, raczej zachowanie niektórych, ale to już xd.. ich sprawa. Ciekawi mnie co będzie jak zostaną sami. Odejdą? ojej xD
Uważajcie co i do kogo piszecie na czacie, bo teraz za słowo "konfident" można wyłapać bana na 24 h. Nie wspominając o goudzie czy kudle.
Konto usunięte: Uważajcie co i do kogo piszecie na czacie, bo teraz za słowo "konfident" można wyłapać bana na 24 h. Nie wspominając o goudzie czy kudle
-KONFIDENT
-GOUDA
-KUNDEL
Proszę mnie natychmiast zbanować, złamałem podregulamin, którego nie znam bo jest tajny jak cała grupa modków XD
Ojej xD... Może wtedy się nauczą tego, że mając np 27 lat powinni prowadzić rodziny a nie czat
za dawnych czasów za obrażenie Aeoternusa słowem termos dostawało się bany na tydzień i blok konta XDDDD teraz też złamałem regulamin?
No ale wiesz, niektórzy jak na swój wiek, zachowują się jak dzieci. Patrz, jestem o wiele młodszy ale czuję się o wiele mądrzejszy, mimo tego że ukończyłem mniej szkół czy coś. Wiem tyle że czat to zwykła zabawa, jest jak gra. Siedzisz aby się pobawić a nie strugasz pajaca, strażnika teksasu czy coś. Sorry za ten wiek, nie wiedziałem że masz 27 lat ;p Ale zachowujesz się o wiele inaczej niż ci "wyżej" jak dla mnie niżej :P Patrz że jesteś tu niezbyt często, nie siedzisz 15h dziennie, a spójrz na nich xD