Lukasz
Lukasz
  4 czerwca 2014 (pierwszy post)

Inaczej czat Stolec.
Dlaczego to coś jeszcze istnieje, i podludzie tam też?
Czy nie prostym rozwiązaniem byłoby po prostu usunąć opcję "utwórz czat"?
Czy zbierają się tam same podludki typu roksa peel i jej miś puszdupek?
Dlaczego pozwalacie im na panoszenie się tam?
Czat służy do poznawania się nie?.. a nie do pokazywania wdzięków poprzez nagie zdjęcia czy tam tzw "cyberki" to już chyba sprawa prywatna, nie musi każdy oglądać tego co robią.
To odrażające prawda? KISNE XD

AGAClA
AGAClA
  4 czerwca 2014

Pawełek :D 2764

AGAClA
AGAClA
  4 czerwca 2014

A Czy Ja jestem? :(

PoetkaNapalmu
PoetkaNapalmu
  4 czerwca 2014

Ale co się dziwić, że straciła moda? Kto by chciał oglądać dupę moda? Mod powinien dawać przykład i być uprzejmym userem a nie pokazywać swój tyłek bo ktoś sobie tego zażyczył. Pomimo upływu czasu to i tak nadal dla nas Roksanka Derpka to zwykły chwast czatowy a nie jakiś tam były mod który nas pouczał, skończył się czas panny Derpki a przymilanie i lizanie się z czatowiczami też znajdzie kres.

KryminaIny
KryminaIny
  4 czerwca 2014

Czekaj zacytuje Ci co powiedzą o mnie. Że mieszkam w Nowej Soli, mam żółte zęby, mam fotkową dziewczynę i dodadzą pewnie że jestem przegrywem i śmieciem fotkowym bo zadaję się z Egoistą, czyli to co zwykle ;D

Paffeuu
Paffeuu
  4 czerwca 2014
Lukasz
Lukasz: Czy ja jestem gnidą czatową? XD

tak, ja tak samo, nic tego nie zmieni.
Konto usunięte
Konto usunięte: A Czy Ja jestem? :(

TY TO JUŻ W OGÓLE XDDD
Bezdyskusujnied83dde1a
KryminaIny
KryminaIny
  4 czerwca 2014

Pawełek d83ddc97 pozdrów ode mnie wolnych z dopiskiem "sram na perma" xDDD

AGAClA
AGAClA
  4 czerwca 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: TY TO JUŻ W OGÓLE XDDD Bezdyskusujnie

Nieprawda !!!!!!!! BO JA POTRAFIE WYTRZYMAĆ BEZ CZACIQ :( A INNI TO NIE ! ;/
Paffeuu
Paffeuu
  4 czerwca 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale co się dziwić, że straciła moda? Kto by chciał oglądać dupę moda? Mod powinien dawać przykład i być uprzejmym userem

Gooowno prawda, sracie się tu a wiecie tyle ile wdupicie ze słoika na obiad :zonk:
mod ma znać reg i go przestrzegać, wuj wam do tego co robia prywatnie, czy dupe liza, czy tylko pokazuja...
mod ma być miły.... dafaq ;s

Konto usunięte
Konto usunięte: Pawełek pozdrów ode mnie wolnych z dopiskiem "sram na perma" xDDD

AAAHAHAHAHA, KC :**************** d83ddc99
Konto usunięte
Konto usunięte: Nieprawda !!!!!!!! BO JA POTRAFIE WYTRZYMAĆ BEZ CZACIQ :( A INNI TO NIE ! ;/

to mi tu nie pisz takich rzeczy, bo cie sowa marcinem poszczuje d83dde02
AGAClA
AGAClA
  4 czerwca 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: to mi tu nie pisz takich rzeczy

Jakich kuhwa
Sama prawda xD
Paffeuu
Paffeuu
  4 czerwca 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Jakich kuhwa Sama prawda xD

koles, jak cie dopadne na czacie, to zobaczysz prawde xDDDDDD
jade do domu, buziaki ;*****

BES ODBJORÓ d83dde16
PoetkaNapalmu
PoetkaNapalmu
  4 czerwca 2014

W sumie czat zamienił się w jedno małe gówno i nikt nie chce tego przyznać. Czy kiedyś było pokazywanie tyłków, cycków i innych rzeczy? I czy był czat wolnych tępaków? Nawet te małe gnidy nie istniały wtedy. A mod był uprzejmy i pouczał grzecznie i nie robil bólu dupy o coś. A o sprzedawaniu kogoś to już w ogóle? O wybiciu na czaciku przez cycki i pokazywanie swojej zerowej inteligencji tez nie było mowy o tym więc co tu się dziwić, że nastąpila era czatowych bezmózgowców? A lepiej to nie będzie..

PoetkaNapalmu
PoetkaNapalmu
  4 czerwca 2014

I myślicie czemu tyle takich naprawdę mądrych i ogarniętych userów kasuje fotkę?

AGAClA
AGAClA
  4 czerwca 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: koles, jak cie dopadne na czacie, to zobaczysz prawde xDDDDDD

ahhahaha do tego jest forum promyczgu < 3
:*************** bes odbjuru
Lukasz
Lukasz
  4 czerwca 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Czekaj zacytuje Ci co powiedzą o mnie. Że mieszkam w Nowej Soli, mam żółte zęby, mam fotkową dziewczynę i dodadzą pewnie że jestem przegrywem i śmieciem fotkowym bo zadaję się z Egoistą, czyli to co zwykle ;D

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Konto usunięte
Konto usunięte: Gooowno prawda, sracie się tu a wiecie tyle ile wdupicie ze słoika na obiad
tu sie mylisz :lol:

ps człowieku równie dobrze mógłbyś się parkować z Dawidem Paryżem, weź to usuń proszę cię xDDDDDDDDDDDD
Konto usunięte
Konto usunięte: I myślicie czemu tyle takich naprawdę mądrych i ogarniętych userów kasuje fotkę?

Albo wykurzy go moderacja, albo debile, proste. Czat traci i traci aktywnych userów :)
KryminaIny
KryminaIny
  4 czerwca 2014

I gdzie tu sprawiedliwość? Ukazaliśmy prawdę, dostaliśmy perma, a szmaty które robią najwięcej fermentu i syfu siedzą sobie nadal bezkarnie. Pytam się dlaczego? XD

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.