Inaczej czat Stolec.
Dlaczego to coś jeszcze istnieje, i podludzie tam też?
Czy nie prostym rozwiązaniem byłoby po prostu usunąć opcję "utwórz czat"?
Czy zbierają się tam same podludki typu roksa peel i jej miś puszdupek?
Dlaczego pozwalacie im na panoszenie się tam?
Czat służy do poznawania się nie?.. a nie do pokazywania wdzięków poprzez nagie zdjęcia czy tam tzw "cyberki" to już chyba sprawa prywatna, nie musi każdy oglądać tego co robią.
To odrażające prawda? KISNE XD
[Czat] Czat - Wolni strona 3 z 20
Ale co się dziwić, że straciła moda? Kto by chciał oglądać dupę moda? Mod powinien dawać przykład i być uprzejmym userem a nie pokazywać swój tyłek bo ktoś sobie tego zażyczył. Pomimo upływu czasu to i tak nadal dla nas Roksanka Derpka to zwykły chwast czatowy a nie jakiś tam były mod który nas pouczał, skończył się czas panny Derpki a przymilanie i lizanie się z czatowiczami też znajdzie kres.
Czekaj zacytuje Ci co powiedzą o mnie. Że mieszkam w Nowej Soli, mam żółte zęby, mam fotkową dziewczynę i dodadzą pewnie że jestem przegrywem i śmieciem fotkowym bo zadaję się z Egoistą, czyli to co zwykle ;D
Gooowno prawda, sracie się tu a wiecie tyle ile wdupicie ze słoika na obiad
mod ma znać reg i go przestrzegać, wuj wam do tego co robia prywatnie, czy dupe liza, czy tylko pokazuja...
mod ma być miły.... dafaq ;s
AAAHAHAHAHA, KC :****************
to mi tu nie pisz takich rzeczy, bo cie sowa marcinem poszczuje
W sumie czat zamienił się w jedno małe gówno i nikt nie chce tego przyznać. Czy kiedyś było pokazywanie tyłków, cycków i innych rzeczy? I czy był czat wolnych tępaków? Nawet te małe gnidy nie istniały wtedy. A mod był uprzejmy i pouczał grzecznie i nie robil bólu dupy o coś. A o sprzedawaniu kogoś to już w ogóle? O wybiciu na czaciku przez cycki i pokazywanie swojej zerowej inteligencji tez nie było mowy o tym więc co tu się dziwić, że nastąpila era czatowych bezmózgowców? A lepiej to nie będzie..
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDtu sie mylisz
ps człowieku równie dobrze mógłbyś się parkować z Dawidem Paryżem, weź to usuń proszę cię xDDDDDDDDDDDD
Albo wykurzy go moderacja, albo debile, proste. Czat traci i traci aktywnych userów :)