Inaczej czat Stolec.
Dlaczego to coś jeszcze istnieje, i podludzie tam też?
Czy nie prostym rozwiązaniem byłoby po prostu usunąć opcję "utwórz czat"?
Czy zbierają się tam same podludki typu roksa peel i jej miś puszdupek?
Dlaczego pozwalacie im na panoszenie się tam?
Czat służy do poznawania się nie?.. a nie do pokazywania wdzięków poprzez nagie zdjęcia czy tam tzw "cyberki" to już chyba sprawa prywatna, nie musi każdy oglądać tego co robią.
To odrażające prawda? KISNE XD
[Czat] Czat - Wolni strona 1 z 20
Czat wolni powinien nosić nazwę czat wolnych tępaków, również zwracam uwagę na grupkę osób która się tam znajduje codziennie i o każdej godzinie "pseudo grupka wzajemnej adoracji". Czy ten czat jest właśnie dla takich ludzi? Czy czat powinien być używany przez takich bezmózgowców?
Kisne z tego w cudzysłowiu xD
A właśnie, jak można wstawać specjalnie o 5 rano żeby mieć głupiego założyciela i możliwość gagowania. Nie rozumiem niektórych ludzi. Oni muszą się leczyć.
Ostatnio tak, a moderacja nawet nie potrafi ich wykurzyć
Wybacz, ale mogę, tylko powiedzieć, ze tam jest BRUD SMRÓD I UBÓSTWO !
Gdy powstał ten czat było nawet ciekawie lecz z czasem zrobiło się gówno
Zaczęli przychodzić jakieś hejterki, randomy kij wie skąd.
TAKA ROKSANA DERPKA, KTÓRA ROBI DEDYKI NA PUPIE JAK TAK MOŻNA -,- NIE ROZUMIEM TAKICH LUDZI, TYLKO SIĘ PONIŻAJĄ ! TĘPIĆ TAKICH !
Czo ten Kuba na tej Roksanie ?;D
Moderatorzy, którzy nie potrafią dac sobie rady z takimi niemotami życiowymi ;________;
KONIEC ŚWIATA
Ostatnio modne.
Czaj że ostatnio pewien z modków mi napisał, żebym nie brał fotki na poważnie. Sugerowanie że siedzę tu dla beki, a to oni coś mi farmazonują o zachowaniu, poprawach żałowaniu itp już biegnę przepraszać e-ludzi których nawet nie znam i zmieniać się dla jakiegoś gunwoczatu xD
A co do pani Roksany Derpki to moim zdaniem spadła na najniższy poziom na jaki można spaść. Czy to w ogóle w sobie nosi rozum? Uważając na słowa myślę, że to taki mały żyjący na tym świecie czatowy chwast, dwulicowość też nie zna granic. Ta Pani ma w sobie tyle nienawiści, tyle goryczy jakby ten czacik był jej rodzinnym domem. I niech ktoś mi odpowie uprzejmie na pytanie czemu tej Pani pozwolono wejść w grono czatowiczów? Przecież ten chwast sieje tyle złości do każdego i wprowadza niemiłą atmosfere..