Inaczej czat Stolec.
Dlaczego to coś jeszcze istnieje, i podludzie tam też?
Czy nie prostym rozwiązaniem byłoby po prostu usunąć opcję "utwórz czat"?
Czy zbierają się tam same podludki typu roksa peel i jej miś puszdupek?
Dlaczego pozwalacie im na panoszenie się tam?
Czat służy do poznawania się nie?.. a nie do pokazywania wdzięków poprzez nagie zdjęcia czy tam tzw "cyberki" to już chyba sprawa prywatna, nie musi każdy oglądać tego co robią.
To odrażające prawda? KISNE XD
lista tematów
[Czat] Czat - Wolni strona 2 z 20
SHHAHAHAHHSHSHSAHSHAHAHAHAHA
Piękne słowa :D
Każdy jej lizał dupę, bo mod a jak juz stracila to zaczęli Ją hejtować smuteg
Kuba Kotliński + Roksana Derpka = :zez: xDDDDDDDDDDDDD
SHHAHAHAHHSHSHSAHSHAHAHAHAHA
Piękne słowa :D
Każdy jej lizał dupę, bo mod a jak juz stracila to zaczęli Ją hejtować smuteg
Kuba Kotliński + Roksana Derpka = :zez: xDDDDDDDDDDDDD
ASHJDHUAUHDAUIUAWHDAHUAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHASHHASHAHAHAHHAHAHAHAHH
nie mam dałna...
Konto usunięte: Co teraz za moderatorów wybierają to Ja nie wiem idioci, debile, którzy nie umieją modować
Z tego co widziałem voyage jest ok
Konto usunięte: A co do pani Roksany Derpki to moim zdaniem spadła na najniższy poziom na jaki można spaść. Czy to w ogóle w sobie nosi rozum? Uważając na słowa myślę, że to taki mały żyjący na tym świecie czatowy chwast, dwulicowość też nie zna granic. Ta Pani ma w sobie tyle nienawiści, tyle goryczy jakby ten czacik był jej rodzinnym domem. I niech ktoś mi odpowie uprzejmie na pytanie czemu tej Pani pozwolono wejść w grono czatowiczów? Przecież ten chwast sieje tyle złości do każdego i wprowadza niemiłą atmosfere..
Czysta prawda :D
Sam ją lubiłem temu że miała modka, potrzebne było mi tylko info co do moich blokad, no i je dostałem xd
Gdyby nikt nie zwracał uwagi to by pewnie niedługo pokazywała każdemu modowi dupę tylko po to żeby wybić się jako zero na tym czaciku.
Raczej nie inaczej.
Najlepsze jest to, że oboje żyją guwnoczatem, a mówią że ktoś żyje, jeden jest 24/7 czat/sky/fb only a druga czeka aż zawoła ją ten pierwszy xDDD
Konto usunięte: Gdyby nikt nie zwracał uwagi to by pewnie niedługo pokazywała każdemu modowi dupę tylko po to żeby wybić się jako zero na tym czaciku.
Już się nie wybije, szukała kolegów na siłę, mało że ją olali po utracie moda, to do tego pokazała jaka jest xD...
myślę że po kilku dodanych tu postach ukazujących prawdę, staniemy się wrogiem publicznym nr 1 na czaciku XDDD aż żałuje że mam perma bo bym im to z chęcią zakomunikował :D
Konto usunięte: myślę że po kilku dodanych tu postach ukazujących prawdę, staniemy się wrogiem publicznym nr 1 na czaciku XDDD aż żałuje że mam perma bo bym im to z chęcią zakomunikował :D
Już nim jestem i jestem z tego dumny. Ludzie boją się szczerości, a ja walczę tylko tym. nienawidzę dwulicowości i robienia z siebie kogoś, kim się nie jest. Cóż perm za poglądy ehh xd...