Lukasz
Lukasz
  4 czerwca 2014 (pierwszy post)

Inaczej czat Stolec.
Dlaczego to coś jeszcze istnieje, i podludzie tam też?
Czy nie prostym rozwiązaniem byłoby po prostu usunąć opcję "utwórz czat"?
Czy zbierają się tam same podludki typu roksa peel i jej miś puszdupek?
Dlaczego pozwalacie im na panoszenie się tam?
Czat służy do poznawania się nie?.. a nie do pokazywania wdzięków poprzez nagie zdjęcia czy tam tzw "cyberki" to już chyba sprawa prywatna, nie musi każdy oglądać tego co robią.
To odrażające prawda? KISNE XD

BlueEyez
BlueEyez
  4 czerwca 2014

życie :D

AGAClA
AGAClA
  4 czerwca 2014

DZIENKI

Lukasz
Lukasz
  4 czerwca 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: dostaliśmy perma

Ja ogółem na to leję, bo i tak jak chcę to wejdę xD
Ogółem temat tkwi w czym innym
Lukasz
Lukasz
  4 czerwca 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: życie :D

e-życie
Poprawka
AGAClA
AGAClA
  4 czerwca 2014

Tomuś 2764

PoetkaNapalmu
PoetkaNapalmu
  4 czerwca 2014

Panie Pawle a Pan tez rozum stracił i te małe gnidy zaczęły panu deptać po rozumie?

BlueEyez
BlueEyez
  4 czerwca 2014

Agatka ;******* e-życie, e-zdrady, e-seks świat schodzi na fotkę.pl

Lukasz
Lukasz
  4 czerwca 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Panie Pawle a Pan tez rozum stracił i te małe gnidy zaczęły panu deptać po rozumie?

Czo ty wątpię, Dziwne że mi nie odpisuje....
Konto usunięte
Konto usunięte: e-życie, e-zdrady, e-seks świat schodzi na fotkę.pl

A fotka na psy
PoetkaNapalmu
PoetkaNapalmu
  4 czerwca 2014

Prawda jest taka, że nie ma już takiej miłej atmosfery i ogarniętych userów jak kiedyś i oczywiście mam na myśli też modów :)

AGAClA
AGAClA
  4 czerwca 2014

FOTKA MOIM RZYCIEM !!!!!!!!!!!!!!!!!
MAM TU PSZYJACIUŁ !!!!!!!!!!

BlueEyez
BlueEyez
  4 czerwca 2014

Fotka to fotka i tak tego nie zrozumiecie ;D ale ogólnie czat schodzi na psy

PoetkaNapalmu
PoetkaNapalmu
  4 czerwca 2014

Łukasz w sumie nie dziwie się mu, bo nawet chłopak nie wie co odpisać daj mu chwilkę musi się zastanowić co ma napisać aby nie urazić nikogo i nie mieć żadnych problemów na czaciku.

Lukasz
Lukasz
  4 czerwca 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Łukasz w sumie nie dziwie się mu, bo nawet chłopak nie wie co odpisać daj mu chwilkę musi się zastanowić co ma napisać aby nie urazić nikogo i nie mieć żadnych problemów na czaciku.

Paweł jest spoko. Pojechał gdzieś, potem wróci i zapewne odpowie. Nie wiem tylko czo on xd..
Konto usunięte
Konto usunięte: Prawda jest taka, że nie ma już takiej miłej atmosfery i ogarniętych userów jak kiedyś i oczywiście mam na myśli też modów :)

Dajcie więcej UnaCreatur a moderacja czatu będzie ideałem.
Ps ostatnio jak wszedłem to były straszne nudy... rok temu potrafiłem siedzieć nawet 40h :P
KryminaIny
KryminaIny
  4 czerwca 2014

Nudy nudy, ciągle w kółko to samo, hejty, screeny, włażenie w dupke no i ewentualnie ból dupki że ten temu pocisnął a ten tamtego screenował :D

PoetkaNapalmu
PoetkaNapalmu
  4 czerwca 2014
Lukasz
Lukasz: PoetkaNapalmu: Dajcie więcej UnaCreatur a moderacja czatu będzie ideałem. Ps ostatnio jak wszedłem to były straszne nudy... rok temu potrafiłem siedzieć nawet 40h :P

Czat stracił swój dawny urok no nie dziw się jak takie chwasty są na czaciku, to spodziewasz się jakiegoś przełomu? Będzie jeszcze gorzej teraz nawet nie wytrzymasz 1 godziny tam.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.