Inaczej czat Stolec.
Dlaczego to coś jeszcze istnieje, i podludzie tam też?
Czy nie prostym rozwiązaniem byłoby po prostu usunąć opcję "utwórz czat"?
Czy zbierają się tam same podludki typu roksa peel i jej miś puszdupek?
Dlaczego pozwalacie im na panoszenie się tam?
Czat służy do poznawania się nie?.. a nie do pokazywania wdzięków poprzez nagie zdjęcia czy tam tzw "cyberki" to już chyba sprawa prywatna, nie musi każdy oglądać tego co robią.
To odrażające prawda? KISNE XD
lista tematów
[Czat] Czat - Wolni strona 4 z 20
Prawda jest taka, że nie ma już takiej miłej atmosfery i ogarniętych userów jak kiedyś i oczywiście mam na myśli też modów :)
Łukasz w sumie nie dziwie się mu, bo nawet chłopak nie wie co odpisać daj mu chwilkę musi się zastanowić co ma napisać aby nie urazić nikogo i nie mieć żadnych problemów na czaciku.
Konto usunięte: Łukasz w sumie nie dziwie się mu, bo nawet chłopak nie wie co odpisać daj mu chwilkę musi się zastanowić co ma napisać aby nie urazić nikogo i nie mieć żadnych problemów na czaciku.
Paweł jest spoko. Pojechał gdzieś, potem wróci i zapewne odpowie. Nie wiem tylko czo on xd..
Konto usunięte: Prawda jest taka, że nie ma już takiej miłej atmosfery i ogarniętych userów jak kiedyś i oczywiście mam na myśli też modów :)
Dajcie więcej UnaCreatur a moderacja czatu będzie ideałem.
Ps ostatnio jak wszedłem to były straszne nudy... rok temu potrafiłem siedzieć nawet 40h :P
Nudy nudy, ciągle w kółko to samo, hejty, screeny, włażenie w dupke no i ewentualnie ból dupki że ten temu pocisnął a ten tamtego screenował :D
Lukasz: PoetkaNapalmu:
Dajcie więcej UnaCreatur a moderacja czatu będzie ideałem.
Ps ostatnio jak wszedłem to były straszne nudy... rok temu potrafiłem siedzieć nawet 40h :P
Czat stracił swój dawny urok no nie dziw się jak takie chwasty są na czaciku, to spodziewasz się jakiegoś przełomu? Będzie jeszcze gorzej teraz nawet nie wytrzymasz 1 godziny tam.