Inaczej czat Stolec.
Dlaczego to coś jeszcze istnieje, i podludzie tam też?
Czy nie prostym rozwiązaniem byłoby po prostu usunąć opcję "utwórz czat"?
Czy zbierają się tam same podludki typu roksa peel i jej miś puszdupek?
Dlaczego pozwalacie im na panoszenie się tam?
Czat służy do poznawania się nie?.. a nie do pokazywania wdzięków poprzez nagie zdjęcia czy tam tzw "cyberki" to już chyba sprawa prywatna, nie musi każdy oglądać tego co robią.
To odrażające prawda? KISNE XD
lista tematów
[Czat] Czat - Wolni strona 8 z 20
Dostęp do czatu został zablokowany do 2014-07-03 1816.
nom
Konto usunięte: Nie prawda, mode to mode, to taki sam user jak ty i ja, tylko zna regulamin portalu i pilnuje porządku, nic więcej
prywatnie może walić na nasze awatary, nikogo go to nie powinno interesić.
Wyczuwam ironię
tak jakoś xd...
BlueEyez: Daniel i tak srasz na tego perma ;D
No sram, bo zrobię sobie 757549059 kont, że nie zdążą banować XD sobie prace zadają nie mi XD
No sram, bo zrobię sobie 757549059 kont, że nie zdążą banować XD sobie prace zadają nie mi XD
Konto usunięte: p.s. mam zajebistą parkę, żaden z was jej nie zna i tak na pewno zostanie (nawet i dobrze :D)
jakbyś poznał, to zdanie miałbyś inne, wiesz, że z byle ścierwem się nie zadaje.
Wierz mi poznawałem, może nie do końca, ale niektóre sprawy powinna przemyśleć, a potem mówić.
Chyba nie sądzisz ty np żebym był dwulicowy czy coś nie?
Konto usunięte: W sumie czat zamienił się w jedno małe gówno i nikt nie chce tego przyznać
Male? CHYBA NIE LAŁAŚ XDDDD
...
Nie łap za słówka bo wiesz o co mi chodziło, co do forum to uważaj bo sam tu przebywasz i wypowiadasz się, nie rozumiem teraz po co się czepiasz forum. W najbliższym czasie forum zamieni się na ten sam poziom co czat :)
Nazwała mnie dwulicowym bo nie pomogłem jej zniszczyć tosziko lolololo, wiesz nie wcinam się w kłótnie znajomych, taka jest moja zasada. Ale cóż, jak tam sobie chce. Czasami lubiłem z nią gadać, możesz ją pozdrowić ;p
ps teraz żałuję że broniłem czasami toszikowej, Jednak Dee miała rację, możesz jej nawet przekazać, że żałuję, że wtedy jej nie posłuchałem :PZbanują ;x
dawajcie tematy ile wlezie, tu super moc czatowego moda nie sięga, zróbmy własny czat, w sumie to mam na celu pisząc tu :D
Konto usunięte: Nie łap za słówka bo wiesz o co mi chodziło, co do forum to uważaj bo sam tu przebywasz i wypowiadasz się, nie rozumiem teraz po co się czepiasz forum. W najbliższym czasie forum zamieni się na ten sam poziom co czat :)
łapie, bo mogę i lubię
siędzę na czacie, siedzę na forum, siedzę też na tv... nie ograniczam się do jednego miejsca, byłoby po prostu nudno
Na forum jest większa kupa... z prostego powodu... na czacie napisze jakiś zeb i tekst znika po paru sekundach, a na forum ten szit zostaje na stałe :X
Example, marcin sowa, umysłowy degenerat zakładający temat, w którym dostaje blokade za post ze zdjęciem, po zdjęciu bana pisze sam do siebie w temacie tekst typu "co tam było"
albo marta123 i cała reszta tych kryptożydków...
Dajcie spokój..
Ja tam Martę lubię, idzie z nią fajnie pogadać. Serio poznaj a zobaczysz :P
Konto usunięte: nie zapominajcie o Kamie, kolejny random. Nie wiem skąd tacy ludzie biorą się na tej fotce
Ona po prostu jest chora i czasami ma jakieś tam wybryki. Z zasady nic do niej nie mam, mogę się czasami pośmiać na cam i tyle