Lukasz
Lukasz
  4 czerwca 2014 (pierwszy post)

Inaczej czat Stolec.
Dlaczego to coś jeszcze istnieje, i podludzie tam też?
Czy nie prostym rozwiązaniem byłoby po prostu usunąć opcję "utwórz czat"?
Czy zbierają się tam same podludki typu roksa peel i jej miś puszdupek?
Dlaczego pozwalacie im na panoszenie się tam?
Czat służy do poznawania się nie?.. a nie do pokazywania wdzięków poprzez nagie zdjęcia czy tam tzw "cyberki" to już chyba sprawa prywatna, nie musi każdy oglądać tego co robią.
To odrażające prawda? KISNE XD

KryminaIny
KryminaIny
  4 czerwca 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: KryminaIny: dostaliśmy perma Dostałeś perma miś? :O

no tak wyszło kochanie ;c
Lukasz
Lukasz
  4 czerwca 2014
ege
ege: fajna atmosferka,zapraszami

Dostęp do czatu został zablokowany do 2014-07-03 180616.

nom
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie prawda, mode to mode, to taki sam user jak ty i ja, tylko zna regulamin portalu i pilnuje porządku, nic więcej prywatnie może walić na nasze awatary, nikogo go to nie powinno interesić.

Wyczuwam ironię :lol:
Konto usunięte
Konto usunięte: Łukasz czemu głupie pytanie zadajesz ?:D

tak jakoś xd...
BlueEyez
BlueEyez
  4 czerwca 2014

Daniel i tak srasz na tego perma ;D

KryminaIny
KryminaIny
  4 czerwca 2014
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
BlueEyez: Daniel i tak srasz na tego perma ;D

No sram, bo zrobię sobie 757549059 kont, że nie zdążą banować XD sobie prace zadają nie mi XD
Lukasz
Lukasz
  4 czerwca 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: p.s. mam zajebistą parkę, żaden z was jej nie zna i tak na pewno zostanie (nawet i dobrze :D) jakbyś poznał, to zdanie miałbyś inne, wiesz, że z byle ścierwem się nie zadaje.

Wierz mi poznawałem, może nie do końca, ale niektóre sprawy powinna przemyśleć, a potem mówić.
Chyba nie sądzisz ty np żebym był dwulicowy czy coś nie?
Paffeuu
Paffeuu
  4 czerwca 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: pytanie jest takie czemu nie można wyrażać własnej opinii o pewnych osobach ?

jak nie można, co ty dajesz tomi?
można... tylko trza to w słowa ubrać logicznie i piszesz co chcesz, ja jestem przykładem, pisze co chce i jakoś mnie nikt nie bani, wystarczy tylko ch:cenzura:mi itp. nie rzucać d83dde2d
Lukasz
Lukasz
  4 czerwca 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Daniel i tak srasz na tego perma ;D

Tak jak ja. Co robi perm, skoro i tak jak chce to tam wejdę, a jak dadzą mi bana, to zrobię sobie nowe konto xD... to tylko ich szukanie i bezcelowe wojowanie się XD
PoetkaNapalmu
PoetkaNapalmu
  4 czerwca 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: W sumie czat zamienił się w jedno małe gówno i nikt nie chce tego przyznać Male? CHYBA NIE LAŁAŚ XDDDD

...

Nie łap za słówka bo wiesz o co mi chodziło, co do forum to uważaj bo sam tu przebywasz i wypowiadasz się, nie rozumiem teraz po co się czepiasz forum. W najbliższym czasie forum zamieni się na ten sam poziom co czat :)
Paffeuu
Paffeuu
  4 czerwca 2014
Lukasz
Lukasz: Wierz mi poznawałem, może nie do końca, ale niektóre sprawy powinna przemyśleć, a potem mówić.

kaaażdy ma coś za uszami, to normalne.
Lukasz
Lukasz: Chyba nie sądzisz ty np żebym był dwulicowy czy coś nie?

Ciebie akurat znam, wiem, ze taki nie jesteś :zakochany:
BlueEyez
BlueEyez
  4 czerwca 2014

Może zmieńmy temat niż ciągle o banach itp ?:D

KryminaIny
KryminaIny
  4 czerwca 2014

Może porzucamy jakimiś ss fajnymi? XDDD

Lukasz
Lukasz
  4 czerwca 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: kaaażdy ma coś za uszami, to normalne.

Nazwała mnie dwulicowym bo nie pomogłem jej zniszczyć tosziko lolololo, wiesz nie wcinam się w kłótnie znajomych, taka jest moja zasada. Ale cóż, jak tam sobie chce. Czasami lubiłem z nią gadać, możesz ją pozdrowić ;p
ps teraz żałuję że broniłem czasami toszikowej, Jednak Dee miała rację, możesz jej nawet przekazać, że żałuję, że wtedy jej nie posłuchałem :P
Konto usunięte
Konto usunięte: Może porzucamy jakimiś ss fajnymi? XDDD
Zbanują ;x
Konto usunięte
Konto usunięte: Może zmieńmy temat niż ciągle o banach itp ?:D

dawajcie tematy ile wlezie, tu super moc czatowego moda nie sięga, zróbmy własny czat, w sumie to mam na celu pisząc tu :D
Paffeuu
Paffeuu
  4 czerwca 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie łap za słówka bo wiesz o co mi chodziło, co do forum to uważaj bo sam tu przebywasz i wypowiadasz się, nie rozumiem teraz po co się czepiasz forum. W najbliższym czasie forum zamieni się na ten sam poziom co czat :)

łapie, bo mogę i lubię :lol:
siędzę na czacie, siedzę na forum, siedzę też na tv... nie ograniczam się do jednego miejsca, byłoby po prostu nudno :zonk:

Na forum jest większa kupa... z prostego powodu... na czacie napisze jakiś z:cenzura:eb i tekst znika po paru sekundach, a na forum ten szit zostaje na stałe :X
Example, marcin sowa, umysłowy degenerat zakładający temat, w którym dostaje blokade za post ze zdjęciem, po zdjęciu bana pisze sam do siebie w temacie tekst typu "co tam było"
albo marta123 i cała reszta tych kryptożydków...

Dajcie spokój..
KryminaIny
KryminaIny
  4 czerwca 2014

nie zapominajcie o Kamie, kolejny random. Nie wiem skąd tacy ludzie biorą się na tej fotce

Lukasz
Lukasz
  4 czerwca 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Dajcie spokój..

Ja tam Martę lubię, idzie z nią fajnie pogadać. Serio poznaj a zobaczysz :P
Konto usunięte
Konto usunięte: nie zapominajcie o Kamie, kolejny random. Nie wiem skąd tacy ludzie biorą się na tej fotce

Ona po prostu jest chora i czasami ma jakieś tam wybryki. Z zasady nic do niej nie mam, mogę się czasami pośmiać na cam i tyle
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.