Lukasz
Lukasz
  4 czerwca 2014 (pierwszy post)

Inaczej czat Stolec.
Dlaczego to coś jeszcze istnieje, i podludzie tam też?
Czy nie prostym rozwiązaniem byłoby po prostu usunąć opcję "utwórz czat"?
Czy zbierają się tam same podludki typu roksa peel i jej miś puszdupek?
Dlaczego pozwalacie im na panoszenie się tam?
Czat służy do poznawania się nie?.. a nie do pokazywania wdzięków poprzez nagie zdjęcia czy tam tzw "cyberki" to już chyba sprawa prywatna, nie musi każdy oglądać tego co robią.
To odrażające prawda? KISNE XD

PoetkaNapalmu
PoetkaNapalmu
  4 czerwca 2014
Lukasz
Lukasz: Ojej xD... Może wtedy się nauczą tego, że mając np 27 lat powinni prowadzić rodziny a nie czat

Jeśli chodzi o wiek to czasem lepiej jak użytkownik ma więcej lat i umie wykorzystać swój rozum na czaciku, a nie takie małe gnidy ktore jeszcze powinny siedzieć w szkolę i się uczyć,bawić się na podwórku lub imprezować i spełniać marzenia a używają czatu po to żeby zrobić z siebie debila i myśleć, że podbili tym cały czat łącznie z całym światem.
Lukasz
Lukasz
  4 czerwca 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Wożę się pomau

:użytkownik Lukasz przelewa 10 żetonów:
Konto usunięte
Konto usunięte: Ahhh i te podrabiane screeny przed fresco żeby tylko czat przejąć XD

Fresco akurat był ok, szkoda jego xD
ps podrabianie scr jest proste jak rysowanie w paincie. nawet nie musisz używać programów do obróbki graficznej
Konto usunięte
Konto usunięte: Jeśli chodzi o wiek to czasem lepiej jak użytkownik ma więcej lat i umie wykorzystać swój rozum na czaciku, a nie takie małe gnidy ktore jeszcze powinny siedzieć w szkolę i się uczyć,bawić się na podwórku lub imprezować i spełniać marzenia a używają czatu po to żeby zrobić z siebie debila i myśleć, że podbili tym cały czat łącznie z całym światem.

plusik ;3
KryminaIny
KryminaIny
  4 czerwca 2014

Jest 17:15, czyżby fotkowe koło różańcowe zebrało się na swojej dzielnicy, chętni zemsty? ;D

Lukasz
Lukasz
  4 czerwca 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Jest 17:15, czyżby fotkowe koło różańcowe zebrało się na swojej dzielnicy, chętni zemsty? ;D

Niech dalej tracą czas i robią ze mnie legendę xD
KryminaIny
KryminaIny
  4 czerwca 2014

Ale zauważcie że oni wchodzą standardowo na czat, między 13-14. Przypadek? Czy właśnie wtedy kończą lekcje w gimbazie? xD

PESO
PESO
  4 czerwca 2014

Co wy macie ból dupy o jakiś czat? Ja tam wchodzę tylko po to żeby powrzucać ścierwom typu pio1 lub Aronowi , którzy nie mają życia poza fotką , a nadają na innych, z resztą ile razy wejdę i złamię ten śmieszny fotkowy regulamin to od razu gag albo ban więc mam wy.ebane na cały ten syf i gardzę wszystkimi konfidentami.

PoetkaNapalmu
PoetkaNapalmu
  4 czerwca 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale zauważcie że oni wchodzą standardowo na czat, między 13-14. Przypadek? Czy właśnie wtedy kończą lekcje w gimbazie? xD

Kończymy lekcję w gimbazie czas przełączyć się na życie czatowe.
KryminaIny
KryminaIny
  4 czerwca 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Co wy macie ból dupy o jakiś czat? Ja tam wchodzę tylko po to żeby powrzucać ścierwom typu pio1 lub Aronowi , którzy nie mają życia poza fotką , a nadają na innych, z resztą ile razy wejdę i złamię ten śmieszny fotkowy regulamin to od razu gag albo ban więc mam wy.ebane na cały ten syf i gardzę wszystkimi konfidentami.

Uważaj bo pomyślą że znowu łamiesz regulamin, nawet nie będąc na czacie.
Lukasz
Lukasz
  4 czerwca 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale zauważcie że oni wchodzą standardowo na czat, między 13-14. Przypadek? Czy właśnie wtedy kończą lekcje w gimbazie? xD

Ja kończyłem tak o 13:30
nie wiem jak jest we wrześni czy tam gdzie xd...
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja tam wchodzę tylko po to żeby powrzucać ścierwom typu pio1 lub Aronowi
Ja Aronowi, kubie, dawidowi, roksanie XD
Konto usunięte
Konto usunięte: ile razy wejdę i złamię ten śmieszny fotkowy regulamin to od razu gag albo ban więc mam wy.ebane na cały ten syf i gardzę wszystkimi konfidentami.

Mam to samo xD
Konto usunięte
Konto usunięte: Kończymy lekcję w gimbazie czas przełączyć się na życie czatowe.

xXDXDDDD
Konto usunięte
Konto usunięte:

tworzę rozmowę, rozkręcam ludzi, po prostu, jeśli ktoś chce porozmawiać o przegrywach to ok XD
KryminaIny
KryminaIny
  4 czerwca 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: KryminaIny: Ale zauważcie że oni wchodzą standardowo na czat, między 13-14. Przypadek? Czy właśnie wtedy kończą lekcje w gimbazie? xD Kończymy lekcję w gimbazie czas przełączyć się na życie czatowe.

Posiedzimy na czacie, dopóki mama do spania nie wygoni XD
PoetkaNapalmu
PoetkaNapalmu
  4 czerwca 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Posiedzimy na czacie, dopóki mama do spania nie wygoni XD

Dopóki jeszcze jest włączony tryb "życie czatowe" i jest światło.
PESO
PESO
  4 czerwca 2014

Fotkowe groźby w wykonaniu 56 kilogramowego ścierwa budzą strach. Najciekawsze na tym czacie jest to, że jak mam rację i upominam np. jakieś szmaty , które na każdym zdjęciu świecą cyckami i mają więcej tapety niż ja na ścianie i nie znają pojęcia szacunek lub gdy czyta się te ułomne wpisy typu : "stoi mi " albo " doładuję chętnej " do tego z błędami ortograficznymi ,masę userów z ryjami, na które ciężko spojrzeć jeśli się konsumuje posiłek to szanowna administracja ( czyli te wszystkie mody) nie widzą tego i dopi.:cenzura:.ają się oczywiście do mnie.

KryminaIny
KryminaIny
  4 czerwca 2014
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970

A powiedzieli że w internecie obowiązuje wolność słowa...

Lukasz
Lukasz
  4 czerwca 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: 24/7.

24/7 sky/fb/foteczka... ehh dobrze że ja pracuję nocami, chociaż czasami śmieszą mnie oskarżenia że siedzę w nocy czy co
ostatnio słyszłem że mam pełno fejków i napierdzielam non stop na czacie XDDDDDDD no tak wszędzie ja, jestem bogiem xD
Konto usunięte
Konto usunięte: nie widzą tego i dopi..ają się oczywiście do mnie.
Wiesz, zrób fejka na innym ip i wyzywaj. Zobaczysz że nie dostaniesz bana. Co poniektórzy monitorują, czasami wbijam z fejczura i nie dostaję banów za nic, tak jak na Lukaszu za 1 klnięcie XD
Lukasz
Lukasz
  4 czerwca 2014

Jawna dyskryminacja i kontrola

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.