Witajcie!
wychodząc Wam na przeciw, dajemy Wam drodzy czatownicy możliwość przedstawienia nam swoich pomysłów na czat w serwisie fotka.pl. Piszcie śmiało co byście chcieli dodać, zmienić.
Każda propozycja zostanie przez nas rozważona.
Czekamy na Wasze wszystkie propozycje.
Pozdrawiam,
Ela
lista tematów
[Czat] Wasze propozycje na Czat strona 4 z 14
jamajka: użytkownik, który miał zostać zablokowany zdąży wyjść, co za tym idzie, moderatorom przydałaby się opcja banowania osób, których nie ma obecnie na czacie, a skoro i o modach mowa, mogłaby im się przydać możliwość wglądu w historię banów.
Mamy bany offline, ale do historii banów już nie mam wyglądu - a przydałoby się.
-emotikony
-możliwość w rozmowie prywatnej odpalenia kamerki- tak jak to na serwis czatowy przystało
-możliwość zakładania może swoich pokoi (ktoś już o tym pisał,ale jak znam życie komercja weźmie w góre i będzie to tylko dla gwiazd ^^ )
-całkowity zakaz wklejania linków na "majnie" w każdej odmianie ;]
-zlikwidowanie termometra (tego cuda odmierzającego czas jaki użyszkodnik siedzi na czacie) niektórzy wiszą tam tylko po to by nabić to gówno co jest dla mnie dziecinadą
-wgląd w historie banów dla modów
-może kilka czcionek do wyboru?
-gdzieś widziałem taką opcje jak "ustaw status" znaczy to było coś na zasadzie wybrania sobie emotki obok nicka która wyświetla się na liście użyszkodników i tam był do wyboru buźki smutne wesołe serduszka sruszka itp wiadomo
tak teraz ktoś dopisze,że propozycja rodem od pokemona
-możliwość zmiany tematu powiedzmy dla jednego użyszkodnika w odstępie co pare minut ;)
na razie nic innego nie przychodzi mi do głowy hmm
i tyle chyba no bo co więcej :>
-możliwość w rozmowie prywatnej odpalenia kamerki- tak jak to na serwis czatowy przystało
-możliwość zakładania może swoich pokoi (ktoś już o tym pisał,ale jak znam życie komercja weźmie w góre i będzie to tylko dla gwiazd ^^ )
-całkowity zakaz wklejania linków na "majnie" w każdej odmianie ;]
-zlikwidowanie termometra (tego cuda odmierzającego czas jaki użyszkodnik siedzi na czacie) niektórzy wiszą tam tylko po to by nabić to gówno co jest dla mnie dziecinadą
-wgląd w historie banów dla modów
-może kilka czcionek do wyboru?
-gdzieś widziałem taką opcje jak "ustaw status" znaczy to było coś na zasadzie wybrania sobie emotki obok nicka która wyświetla się na liście użyszkodników i tam był do wyboru buźki smutne wesołe serduszka sruszka itp wiadomo
tak teraz ktoś dopisze,że propozycja rodem od pokemona

-możliwość zmiany tematu powiedzmy dla jednego użyszkodnika w odstępie co pare minut ;)
na razie nic innego nie przychodzi mi do głowy hmm
i tyle chyba no bo co więcej :>
Konto usunięte: Wyświetlane w profilu na Fotka :
- Jestem aktualnie na czacie.. i tu nazwa.
- Staż na czacie.
- Najczęściej wybierane kategorie czatu.
ad1 tak
ad2 nie
ad3 hmm
Konto usunięte: Codziennie nowa osoba (w drodze losowania.. sam nie wiem jakiego typu losowanie) jako "tymczasowo" moderator czatu ; >
- Opcja - > Zaproś do czatu znajomych. W wiadomości się pokaże, że ten lub ta nas zaprasza do czatu lub jeśli jesteśmy już na jakimś czacie to poda linka do czatu i tu opcje do wyboru: Akceptuj / Odrzuć / Olej go xD
ad1 chyba Cię Bóg opuścił
ad2 mogłoby być w zasadzie :)
A może najpierw zróbcie to, o co my od dawna was prosimy? Macie zgłoszonych kilka rzeczy które utrudniają nam pracę a reakcji zero albo odpowiedź "nie bo nie". Rozumiem że zwykli userzy są ważni, ale jakieś priorytety powinny być.
Konto usunięte: -możliwość zakładania może swoich pokoi (ktoś już o tym pisał,ale jak znam życie komercja weźmie w góre i będzie to tylko dla gwiazd ^^ )
A po jakiego czorta?
Konto usunięte: -możliwość w rozmowie prywatnej odpalenia kamerki- tak jak to na serwis czatowy przystało
www.fotka.tv i wystarczy, a skoro jest to teraz niejako odrębny już serwis to ewentualna integracja ze zwykłym czatem mija się z celem.
Hahah, fajnie że popierasz zdanie modów, ale i tak jak by co nie dostaniesz żadnego info

Konto usunięte: -możliwość zmiany tematu powiedzmy dla jednego użyszkodnika w odstępie co pare minut ;)
Idiotyzm, wiesz ile ludzi by wpisywało tematy typu "xxx daje dupy za darmo"?
insejn: Wcześniej był temat, że zgłoszenia tylko potwierdzone screenem, bezpodstawne odpowiednio "nagradzane".
Tego nie będzie, zwykłe bezpodstawne zgłaszanie profili i zawracanie tym dupy FP nie jest karane, to i na czacie by nie było. Dlatego też jestem przeciw tej opcji, ewentualnie gdyby miała powstać musiałaby być równoznaczna z daniem nam wglądu do logów z maina, żeby nikt się nie chlastał z kminieniem czy screen jest spełniający wymagania i czy nie jest podrobiony. Tu też musiałoby dojść wprowadzenie moderacji priv, a to niestety się nie stanie, zatem cała opcja wzywania moda idzie w cholerę.
Mogę poprzeć. Nudzi mnie upominanie ludzi, które zazwyczaj i tak się kończy kolejną wiązanką bluzgów i banem, czasem od razu dla kilku osób stających w obronie.
NIE NIE NIE I JESZCZE RAZ NIE. Znając życie jacyś idioci będą nam gównem spamować przez co nie będziemy w stanie moderować to raz, dwa każdy inny user spamowany w ten sposób też będzie się wkurzał albo po prostu wychodził z czata. Czat ma być przyjazny userom, a nie trollom z IQ termosu.
Konto usunięte: - Codziennie nowa osoba (w drodze losowania.. sam nie wiem jakiego typu losowanie) jako "tymczasowo" moderator czatu ; >
Buahahahahaha
Długo nad tym myślałeś? Czy po prostu chcesz mieć ten ułamek szczęścia i przez kilka minut poczuć się "zajebistym" bo masz władzę? Zdajesz sobie sprawę z tego, jakie by to miało konsekwencje?Trochę, a nawet bardziej niż trochę bez sensu. O czym niby ma ta gwiazdka świadczyć? Jedynie kolejna rzecz przyprawiająca o oczopląs.
Dobra, koniec cytatów. Popieram jeszcze zmianę wyglądu pokoi na jakiś neutralny, bo dostaję refluksu żołądka od tych palemek i serduszek i różowego koloru :X
Od tego są modzi żeby takich temabów nie było :)
Shaitan: www.fotka.tv i wystarczy, a skoro jest to teraz niejako odrębny już serwis to ewentualna integracja ze zwykłym czatem mija się z celem.
Nie,nie wystarczy bo na ftv nie ma możliwości kamerkowania face to face a przydałaby się ;]
urozmaicenie może większośc gimbusów poszłaby w świat na swoje wielkie priwy i nie byłoby tej hordy na 18+ itp itd;]
No ok, tylko teraz tak. Ktoś ustawia taki temat, no to my widząc go zmieniamy na inny. I co dalej? User (ten sam bądź inny) ustawia znów durny/obraźliwy temat i co, do usranej śmierci mielibyśmy to kasować i oczywko nikogo za to nie zbanować, bo wgląd do logów czata mają tylko admini. Widzisz w tym jakikolwiek sens? Bo wiesz, skoro wglądu w bany nie chcą nam dać to raczej wglądu do logów też nie dostaniemy.
Konto usunięte: Nie,nie wystarczy bo na ftv nie ma możliwości kamerkowania face to face a przydałaby się ;]
Zawsze byłem zdania, że do kamerkowania face to face są komunikatory typu skype.
Konto usunięte: urozmaicenie może większośc gimbusów poszłaby w świat na swoje wielkie priwy i nie byłoby tej hordy na 18+ itp itd;]
Szczerze wątpię, gimbazie chodzi właśnie o to by mieć widownię...
Każdej osobie z którą chciałbym się "widzieć" mam pdoawać login od tak? no błagam :P
....
W takim razie jeden temat na 15 minut dla każdego pokoju ;3
Konto usunięte: Każdej osobie z którą chciałbym się "widzieć" mam pdoawać login od tak? no błagam :P
Wiesz, nic nie stoi na przeszkodzie by i na Fotka.tv siedzieć na dwóch zakładkach, jedną transmitujesz swoją gębę drugą oglądasz rozmówcę :D
Ograniczenie czasowe nie wyeliminowałoby problemu.
Shaitan: Wiesz, nic nie stoi na przeszkodzie by i na Fotka.tv siedzieć na dwóch zakładkach, jedną transmitujesz swoją gębę drugą oglądasz rozmówcę :D
Biorąc pod uwagę to,że każda zakładka chrome jest liczona oddzielnie to na moim sprzęcie bawiąc się w w/w procedurę byłaby to istna katorga a z "rozmowy" wywnioskowalibyśmy tylko to co Ty wywnioskowujesz przy swoich wysokoch pingach na skajpie czyli mniej więcej "ą ę kę oj bę "
xD
Anonimowych moderatorów, czyli na chłopski rozum pisząc, niewidocznych, po co mamy wiedzieć kto jest kto 

Prawdziwi mężczyźni nie jedzą miodu, prawdziwi mężczyźni jedzą pszczoły !