Witajcie!
wychodząc Wam na przeciw, dajemy Wam drodzy czatownicy możliwość przedstawienia nam swoich pomysłów na czat w serwisie fotka.pl. Piszcie śmiało co byście chcieli dodać, zmienić.
Każda propozycja zostanie przez nas rozważona.
Czekamy na Wasze wszystkie propozycje.
Pozdrawiam,
Ela
[Czat] Wasze propozycje na Czat strona 4 z 14
Mamy bany offline, ale do historii banów już nie mam wyglądu - a przydałoby się.
-emotikony
-możliwość w rozmowie prywatnej odpalenia kamerki- tak jak to na serwis czatowy przystało
-możliwość zakładania może swoich pokoi (ktoś już o tym pisał,ale jak znam życie komercja weźmie w góre i będzie to tylko dla gwiazd ^^ )
-całkowity zakaz wklejania linków na "majnie" w każdej odmianie ;]
-zlikwidowanie termometra (tego cuda odmierzającego czas jaki użyszkodnik siedzi na czacie) niektórzy wiszą tam tylko po to by nabić to gówno co jest dla mnie dziecinadą
-wgląd w historie banów dla modów
-może kilka czcionek do wyboru?
-gdzieś widziałem taką opcje jak "ustaw status" znaczy to było coś na zasadzie wybrania sobie emotki obok nicka która wyświetla się na liście użyszkodników i tam był do wyboru buźki smutne wesołe serduszka sruszka itp wiadomo
tak teraz ktoś dopisze,że propozycja rodem od pokemona
-możliwość zmiany tematu powiedzmy dla jednego użyszkodnika w odstępie co pare minut ;)
na razie nic innego nie przychodzi mi do głowy hmm
i tyle chyba no bo co więcej :>
ad1 tak
ad2 nie
ad3 hmm
ad1 chyba Cię Bóg opuścił
ad2 mogłoby być w zasadzie :)
A może najpierw zróbcie to, o co my od dawna was prosimy? Macie zgłoszonych kilka rzeczy które utrudniają nam pracę a reakcji zero albo odpowiedź "nie bo nie". Rozumiem że zwykli userzy są ważni, ale jakieś priorytety powinny być.
A po jakiego czorta?
www.fotka.tv i wystarczy, a skoro jest to teraz niejako odrębny już serwis to ewentualna integracja ze zwykłym czatem mija się z celem.
Hahah, fajnie że popierasz zdanie modów, ale i tak jak by co nie dostaniesz żadnego info
Idiotyzm, wiesz ile ludzi by wpisywało tematy typu "xxx daje dupy za darmo"?
Tego nie będzie, zwykłe bezpodstawne zgłaszanie profili i zawracanie tym dupy FP nie jest karane, to i na czacie by nie było. Dlatego też jestem przeciw tej opcji, ewentualnie gdyby miała powstać musiałaby być równoznaczna z daniem nam wglądu do logów z maina, żeby nikt się nie chlastał z kminieniem czy screen jest spełniający wymagania i czy nie jest podrobiony. Tu też musiałoby dojść wprowadzenie moderacji priv, a to niestety się nie stanie, zatem cała opcja wzywania moda idzie w cholerę.
Mogę poprzeć. Nudzi mnie upominanie ludzi, które zazwyczaj i tak się kończy kolejną wiązanką bluzgów i banem, czasem od razu dla kilku osób stających w obronie.
NIE NIE NIE I JESZCZE RAZ NIE. Znając życie jacyś idioci będą nam gównem spamować przez co nie będziemy w stanie moderować to raz, dwa każdy inny user spamowany w ten sposób też będzie się wkurzał albo po prostu wychodził z czata. Czat ma być przyjazny userom, a nie trollom z IQ termosu.
Buahahahahaha Długo nad tym myślałeś? Czy po prostu chcesz mieć ten ułamek szczęścia i przez kilka minut poczuć się "zajebistym" bo masz władzę? Zdajesz sobie sprawę z tego, jakie by to miało konsekwencje?
Trochę, a nawet bardziej niż trochę bez sensu. O czym niby ma ta gwiazdka świadczyć? Jedynie kolejna rzecz przyprawiająca o oczopląs.
Dobra, koniec cytatów. Popieram jeszcze zmianę wyglądu pokoi na jakiś neutralny, bo dostaję refluksu żołądka od tych palemek i serduszek i różowego koloru :X
Od tego są modzi żeby takich temabów nie było :)
Nie,nie wystarczy bo na ftv nie ma możliwości kamerkowania face to face a przydałaby się ;]
urozmaicenie może większośc gimbusów poszłaby w świat na swoje wielkie priwy i nie byłoby tej hordy na 18+ itp itd;]
No ok, tylko teraz tak. Ktoś ustawia taki temat, no to my widząc go zmieniamy na inny. I co dalej? User (ten sam bądź inny) ustawia znów durny/obraźliwy temat i co, do usranej śmierci mielibyśmy to kasować i oczywko nikogo za to nie zbanować, bo wgląd do logów czata mają tylko admini. Widzisz w tym jakikolwiek sens? Bo wiesz, skoro wglądu w bany nie chcą nam dać to raczej wglądu do logów też nie dostaniemy.
Zawsze byłem zdania, że do kamerkowania face to face są komunikatory typu skype.
Szczerze wątpię, gimbazie chodzi właśnie o to by mieć widownię...
Każdej osobie z którą chciałbym się "widzieć" mam pdoawać login od tak? no błagam :P
....
W takim razie jeden temat na 15 minut dla każdego pokoju ;3
Wiesz, nic nie stoi na przeszkodzie by i na Fotka.tv siedzieć na dwóch zakładkach, jedną transmitujesz swoją gębę drugą oglądasz rozmówcę :D
Ograniczenie czasowe nie wyeliminowałoby problemu.
Biorąc pod uwagę to,że każda zakładka chrome jest liczona oddzielnie to na moim sprzęcie bawiąc się w w/w procedurę byłaby to istna katorga a z "rozmowy" wywnioskowalibyśmy tylko to co Ty wywnioskowujesz przy swoich wysokoch pingach na skajpie czyli mniej więcej "ą ę kę oj bę " xD
Anonimowych moderatorów, czyli na chłopski rozum pisząc, niewidocznych, po co mamy wiedzieć kto jest kto