Ela
Reputacja: 961 | BluzgometrTM: 2
Ela
  17 października 2012 (pierwszy post)

Witajcie!
wychodząc Wam na przeciw, dajemy Wam drodzy czatownicy możliwość przedstawienia nam swoich pomysłów na czat w serwisie fotka.pl. Piszcie śmiało co byście chcieli dodać, zmienić.
Każda propozycja zostanie przez nas rozważona.

Czekamy na Wasze wszystkie propozycje.

Pozdrawiam,
Ela

Ja tu tylko delikatnie muskam klawiaturę, aby cichym szeptem coś napisać...
gaillard
gaillard
  18 października 2012
jamajka
jamajka: użytkownik, który miał zostać zablokowany zdąży wyjść, co za tym idzie, moderatorom przydałaby się opcja banowania osób, których nie ma obecnie na czacie, a skoro i o modach mowa, mogłaby im się przydać możliwość wglądu w historię banów.

Mamy bany offline, ale do historii banów już nie mam wyglądu - a przydałoby się.
Niereformowalny
Niereformowalny
  18 października 2012

-emotikony
-możliwość w rozmowie prywatnej odpalenia kamerki- tak jak to na serwis czatowy przystało
-możliwość zakładania może swoich pokoi (ktoś już o tym pisał,ale jak znam życie komercja weźmie w góre i będzie to tylko dla gwiazd ^^ )

-całkowity zakaz wklejania linków na "majnie" w każdej odmianie ;]
-zlikwidowanie termometra (tego cuda odmierzającego czas jaki użyszkodnik siedzi na czacie) niektórzy wiszą tam tylko po to by nabić to gówno co jest dla mnie dziecinadą
-wgląd w historie banów dla modów
-może kilka czcionek do wyboru?
-gdzieś widziałem taką opcje jak "ustaw status" znaczy to było coś na zasadzie wybrania sobie emotki obok nicka która wyświetla się na liście użyszkodników i tam był do wyboru buźki smutne wesołe serduszka sruszka itp wiadomo

tak teraz ktoś dopisze,że propozycja rodem od pokemona :and:

-możliwość zmiany tematu powiedzmy dla jednego użyszkodnika w odstępie co pare minut ;)

na razie nic innego nie przychodzi mi do głowy hmm

i tyle chyba no bo co więcej :>

Niereformowalny
Niereformowalny
  18 października 2012

a sry zapomniałem

RADIO powinno wrócić!::)

Niereformowalny
Niereformowalny
  18 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wyświetlane w profilu na Fotka : - Jestem aktualnie na czacie.. i tu nazwa. - Staż na czacie. - Najczęściej wybierane kategorie czatu.

ad1 tak
ad2 nie
ad3 hmm

Konto usunięte
Konto usunięte: Codziennie nowa osoba (w drodze losowania.. sam nie wiem jakiego typu losowanie) jako "tymczasowo" moderator czatu ; > - Opcja - > Zaproś do czatu znajomych. W wiadomości się pokaże, że ten lub ta nas zaprasza do czatu lub jeśli jesteśmy już na jakimś czacie to poda linka do czatu i tu opcje do wyboru: Akceptuj / Odrzuć / Olej go xD

ad1 chyba Cię Bóg opuścił
ad2 mogłoby być w zasadzie :)
Shaitan
Shaitan
  18 października 2012
Ela
Ela: Czekamy na Wasze wszystkie propozycje.

A może najpierw zróbcie to, o co my od dawna was prosimy? Macie zgłoszonych kilka rzeczy które utrudniają nam pracę a reakcji zero albo odpowiedź "nie bo nie". Rozumiem że zwykli userzy są ważni, ale jakieś priorytety powinny być.

Konto usunięte
Konto usunięte: -możliwość zakładania może swoich pokoi (ktoś już o tym pisał,ale jak znam życie komercja weźmie w góre i będzie to tylko dla gwiazd ^^ )

A po jakiego czorta?

Konto usunięte
Konto usunięte: -możliwość w rozmowie prywatnej odpalenia kamerki- tak jak to na serwis czatowy przystało

www.fotka.tv i wystarczy, a skoro jest to teraz niejako odrębny już serwis to ewentualna integracja ze zwykłym czatem mija się z celem.

Konto usunięte
Konto usunięte: -wgląd w historie banów dla modów

Hahah, fajnie że popierasz zdanie modów, ale i tak jak by co nie dostaniesz żadnego info :ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: -możliwość zmiany tematu powiedzmy dla jednego użyszkodnika w odstępie co pare minut ;)

Idiotyzm, wiesz ile ludzi by wpisywało tematy typu "xxx daje dupy za darmo"?

insejn
insejn: Wcześniej był temat, że zgłoszenia tylko potwierdzone screenem, bezpodstawne odpowiednio "nagradzane".

Tego nie będzie, zwykłe bezpodstawne zgłaszanie profili i zawracanie tym dupy FP nie jest karane, to i na czacie by nie było. Dlatego też jestem przeciw tej opcji, ewentualnie gdyby miała powstać musiałaby być równoznaczna z daniem nam wglądu do logów z maina, żeby nikt się nie chlastał z kminieniem czy screen jest spełniający wymagania i czy nie jest podrobiony. Tu też musiałoby dojść wprowadzenie moderacji priv, a to niestety się nie stanie, zatem cała opcja wzywania moda idzie w cholerę.

Blue
Blue: 6. Bluzg - automatyczny kick po 1-szym

Mogę poprzeć. Nudzi mnie upominanie ludzi, które zazwyczaj i tak się kończy kolejną wiązanką bluzgów i banem, czasem od razu dla kilku osób stających w obronie.

Blue
Blue: 3. Opcja pisania wiadomości do osób w innym pokoju, tak jak mod

NIE NIE NIE I JESZCZE RAZ NIE. Znając życie jacyś idioci będą nam gównem spamować przez co nie będziemy w stanie moderować to raz, dwa każdy inny user spamowany w ten sposób też będzie się wkurzał albo po prostu wychodził z czata. Czat ma być przyjazny userom, a nie trollom z IQ termosu.
Konto usunięte
Konto usunięte: - Codziennie nowa osoba (w drodze losowania.. sam nie wiem jakiego typu losowanie) jako "tymczasowo" moderator czatu ; >

Buahahahahaha :rotfl: Długo nad tym myślałeś? Czy po prostu chcesz mieć ten ułamek szczęścia i przez kilka minut poczuć się "zajebistym" bo masz władzę? Zdajesz sobie sprawę z tego, jakie by to miało konsekwencje?

Konto usunięte
Konto usunięte: I np, jak ktoś ma gwiazde to niech przed loginem będzie gwiazda i

Trochę, a nawet bardziej niż trochę bez sensu. O czym niby ma ta gwiazdka świadczyć? Jedynie kolejna rzecz przyprawiająca o oczopląs.

Dobra, koniec cytatów. Popieram jeszcze zmianę wyglądu pokoi na jakiś neutralny, bo dostaję refluksu żołądka od tych palemek i serduszek i różowego koloru :X
Niereformowalny
Niereformowalny
  18 października 2012
Shaitan
Shaitan: Idiotyzm, wiesz ile ludzi by wpisywało tematy typu "xxx daje dupy za darmo"?

Od tego są modzi żeby takich temabów nie było :)

Shaitan
Shaitan: www.fotka.tv i wystarczy, a skoro jest to teraz niejako odrębny już serwis to ewentualna integracja ze zwykłym czatem mija się z celem.

Nie,nie wystarczy bo na ftv nie ma możliwości kamerkowania face to face a przydałaby się ;]

Shaitan
Shaitan: A po jakiego czorta?

urozmaicenie może większośc gimbusów poszłaby w świat na swoje wielkie priwy i nie byłoby tej hordy na 18+ itp itd;]
Shaitan
Shaitan
  18 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Od tego są modzi żeby takich temabów nie było :)

No ok, tylko teraz tak. Ktoś ustawia taki temat, no to my widząc go zmieniamy na inny. I co dalej? User (ten sam bądź inny) ustawia znów durny/obraźliwy temat i co, do usranej śmierci mielibyśmy to kasować i oczywko nikogo za to nie zbanować, bo wgląd do logów czata mają tylko admini. Widzisz w tym jakikolwiek sens? Bo wiesz, skoro wglądu w bany nie chcą nam dać to raczej wglądu do logów też nie dostaniemy.

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie,nie wystarczy bo na ftv nie ma możliwości kamerkowania face to face a przydałaby się ;]

Zawsze byłem zdania, że do kamerkowania face to face są komunikatory typu skype.

Konto usunięte
Konto usunięte: urozmaicenie może większośc gimbusów poszłaby w świat na swoje wielkie priwy i nie byłoby tej hordy na 18+ itp itd;]

Szczerze wątpię, gimbazie chodzi właśnie o to by mieć widownię...
Niereformowalny
Niereformowalny
  18 października 2012
Shaitan
Shaitan: Zawsze byłem zdania, że do kamerkowania face to face są komunikatory typu skype.

Każdej osobie z którą chciałbym się "widzieć" mam pdoawać login od tak? no błagam :P

Shaitan
Shaitan: Szczerze wątpię, gimbazie chodzi właśnie o to by mieć widownię...

....

Shaitan
Shaitan: Widzisz w tym jakikolwiek sens?

W takim razie jeden temat na 15 minut dla każdego pokoju ;3
Shaitan
Shaitan
  18 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Każdej osobie z którą chciałbym się "widzieć" mam pdoawać login od tak? no błagam :P

Wiesz, nic nie stoi na przeszkodzie by i na Fotka.tv siedzieć na dwóch zakładkach, jedną transmitujesz swoją gębę drugą oglądasz rozmówcę :D

Konto usunięte
Konto usunięte: W takim razie jeden temat na 15 minut dla każdego pokoju ;3

Ograniczenie czasowe nie wyeliminowałoby problemu.
Niereformowalny
Niereformowalny
  18 października 2012
Shaitan
Shaitan: Wiesz, nic nie stoi na przeszkodzie by i na Fotka.tv siedzieć na dwóch zakładkach, jedną transmitujesz swoją gębę drugą oglądasz rozmówcę :D

Biorąc pod uwagę to,że każda zakładka chrome jest liczona oddzielnie to na moim sprzęcie bawiąc się w w/w procedurę byłaby to istna katorga a z "rozmowy" wywnioskowalibyśmy tylko to co Ty wywnioskowujesz przy swoich wysokoch pingach na skajpie czyli mniej więcej "ą ę kę oj bę " :and: xD
Uotr
Reputacja: -5 | BluzgometrTM: 2
Uotr
  18 października 2012

Anonimowych moderatorów, czyli na chłopski rozum pisząc, niewidocznych, po co mamy wiedzieć kto jest kto :mrgreen:

Prawdziwi mężczyźni nie jedzą miodu, prawdziwi mężczyźni jedzą pszczoły !
Zludny
Zludny
  18 października 2012

I tak nic nie zostanie wprowadzone, to po co się trudzicie?

Dee
Dee
  18 października 2012

zniesienie cenzury na prv :D

o tym zapomnialam !

Bianka
Bianka
  18 października 2012

Szitan, popieram we wszystkich punktach :zakochany:

Husajn
Husajn: Anonimowych moderatorów, czyli na chłopski rozum pisząc, niewidocznych, po co mamy wiedzieć kto jest kto

Moderator ma też upominać nie tylko karać. anonimowy moim zdaniem nie jest dobrym pomysłem.. jestem na NIE.
Bianka
Bianka
  18 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: W takim razie jeden temat na 15 minut dla każdego pokoju ;3

z tego byłby tylko kłótnie. też jestem na nie.

Ale radio mogłoby być :D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.