Witajcie!
wychodząc Wam na przeciw, dajemy Wam drodzy czatownicy możliwość przedstawienia nam swoich pomysłów na czat w serwisie fotka.pl. Piszcie śmiało co byście chcieli dodać, zmienić.
Każda propozycja zostanie przez nas rozważona.
Czekamy na Wasze wszystkie propozycje.
Pozdrawiam,
Ela
lista tematów
[Czat] Wasze propozycje na Czat strona 6 z 14
Ja tu tylko delikatnie muskam klawiaturę, aby cichym szeptem coś napisać...
-po najechaniu na login usera wyświetla się jego wiek,miniaturka i miasto z którego pochodzi
-możliwość ustawienia statusu czatowego np "szukam partnera śląsk" itp itd;D przydatne na flircie
-dodanie opcji "wyszukaj usera po loginie" na liście czatowników :>
@up popieram wyżej, ciekawie to by wyglądało
Dokładnie tak jak piszesz, nic ciekawego się nie zmienia, temat od dawien dawna jest, a wyrażają się moderatorzy jak widzę właśnie, brak kreatywności wśród zwykłych użytkowników
Magda, przecież sama widzisz co tu się dzieje. :D
Od kiedy czat podzielono na różne pokoje, aaa pozbyli się radia i tło zostało takie same, sam czekam na "rewolucję", Magda Gessler w wydaniu czatu by się przydała, pt. "Czatu rewolucje". :DDD
jak było radio to bawilismy się ,kto pierwszy odgadnie tytuł piosenki,
to nic,że co dziesiąta była taka sama
no widze,widze,mi tylko brakuje widocznośc komentarzy pod fotkami ,
a tak jakos te zmiany na mnie nie zrobiły dużego wrażenia,
nowe profile -marudzą,zmiana PW-marudzą , bedą zmiany na czacie
tez sie znajdzie grono marudników.
praksyda: jak było radio to bawilismy się ,kto pierwszy odgadnie tytuł piosenki,
to nic,że co dziesiąta była taka sama
Lepsze radio z większą biblioteką muzyczną, wiesz jeżeli mają się tak powtarzać, to ja dziękuję. Wolę być bez radia albo w sieci sobie odpalić.
praksyda: no widze,widze,mi tylko brakuje widocznośc komentarzy pod fotkami ,
a tak jakos te zmiany na mnie nie zrobiły dużego wrażenia,
nowe profile -marudzą,zmiana PW-marudzą , bedą zmiany na czacie
tez sie znajdzie grono marudników.
Nie bądź taka sceptyczna, jeżeli i mi się spodobają, to i innym(chyba), zmiany muszą być, czy tego nie chcemy czy nie, ale jak mawiał: "zwycięskiego składu się nie zmienia", nabiera nowego znaczenia. Czat i tak potrzebuje lekkiego odmłodzenia, po to jest ten temat aby wyrażać swoje refleksje.
A mi tam nie przeszkadza wygląd i "dizajn" profili, to sprawa indywidualna jest.
Może jakaś mała ankieta jak się zbierze pomysły w całość, co Wy na to?