Witajcie!
wychodząc Wam na przeciw, dajemy Wam drodzy czatownicy możliwość przedstawienia nam swoich pomysłów na czat w serwisie fotka.pl. Piszcie śmiało co byście chcieli dodać, zmienić.
Każda propozycja zostanie przez nas rozważona.
Czekamy na Wasze wszystkie propozycje.
Pozdrawiam,
Ela
[Czat] Wasze propozycje na Czat strona 3 z 14
Zgadzam się z Tobą, teksty typu szukam, spamowanie i w ogóle, nawet na głównym jest to częste zjawisko, a szkoda, bo by można było coś wskórać w tą stronę.
Też :D
No właśnie, mówie o czacie i chęci pomocy :D
Ehh Ci faceci myślą strasznie prostoliniowo :D
- Chciałam jeszcze dodać, że jestem za emotkami. Można dać na próbę i po tygodniu sonde Tak/Nie
To od dawna wiedziałem, dlatego Cię cenie jako moderatora.
Helpuś by się przydał w sumie, bo dużo użyszkodników nie czyta niczego... ach ta dzisiejsza młodzież.
1. Więcej modów, ale ograniczenie do np. 5 na pokój. Szczególnie przydałby się duet na Śląsk
2. Opcja 'Wezwij moda'
3. Opcja pisania wiadomości do osób w innym pokoju, tak jak mod
4. Radio FOTKA, to było zwykłe open.fm
5. Więcej komend, oraz uzupełnienie ich w czatowej pomocy. Dalej mało osób wie o /mod
6. Bluzg - automatyczny kick po 1-szym
7. Podkreślanie błędów ortograficznych
8. Własne pokoje
9. Statystyki czatu. Np. długość stażu, ilość wiadomości. Coś jak na forum ;)
10. Emotikony, ale wyłączane na żądanie
11. Opcja wyboru pokoju na starcie.
Z tym się zgadzam, ale jednak popieram Jarka w niektórych punktach. Czat potrzebuje drugiej młodości czegoś nowego, nie szczególnie coś z bajerami i tymi innymi. Ale statystyki jak tu pisze kilka osób mogą się przydać i to znacznie, bo ja chciałbym wiedzieć ile przesiaduje sobie na czacie, a do tego nie mam dostępu. Jakiś poradnik jeszcze do funkcji czatu, jakieś przejrzyste menu, coś bardziej dizajnerskiego.
Idioci będą siedzieli i dla zabawy wzywali moda.
Kwestia ilu osobom będzie chciało się poprawić błąd, kiedy się podkreśli, a ile człenia będzie miało to w dupie i wyśle treść z błędem.
A ten pomysł jest do pipy, jeśli ktoś ma ochotę pogadać w 3-4 osoby niech idzie na skype, plus masowe zakładanie pokoi przez hot 15 pod nazwami "mokre szparki", "napalone dziewice", "wyuzdane aniołki" + spam z zaproszeniami do pokoju.
Nie wiem, nie chce mi się czytać, przeczytałam kilka ostatnich postów.
Screeny mogą być podrobione, poza tym, zanim dana osoba zrobi screena, wyśle zgłoszenie, zanim moderator wejdzie, użytkownik, który miał zostać zablokowany zdąży wyjść, co za tym idzie, moderatorom przydałaby się opcja banowania osób, których nie ma obecnie na czacie, a skoro i o modach mowa, mogłaby im się przydać możliwość wglądu w historię banów.
Dodatkowy czat, działający na podobnych regułach jak 5-15...np 15-18(młodzieżowy), wiele osób niechętnie przechodzi na flirt i ja się nie dziwie bo to jak zderzenie dwóch różnych światów i ciężko im tam się odnaleźć, co myślę że osoby moderujące na "piaskownicy" potwierdzą ten problem jak się je zapyta o to.