Ela
Reputacja: 961 | BluzgometrTM: 2
Ela
  17 października 2012 (pierwszy post)

Witajcie!
wychodząc Wam na przeciw, dajemy Wam drodzy czatownicy możliwość przedstawienia nam swoich pomysłów na czat w serwisie fotka.pl. Piszcie śmiało co byście chcieli dodać, zmienić.
Każda propozycja zostanie przez nas rozważona.

Czekamy na Wasze wszystkie propozycje.

Pozdrawiam,
Ela

Ja tu tylko delikatnie muskam klawiaturę, aby cichym szeptem coś napisać...
Shaitan
Shaitan
  19 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wiesz, jeszcze jakby był podział na stacje, coś typu hip-hop, trance, house etc.

To już bezsens moim zdaniem, i tak zdobycie słuchaczy nie będzie nagle takie łatwe, dawniej gdy na fotce za dnia było stale ponad 100k ludzi online to radia słuchało około 200-300 osób. Jeden kanał mix z pewnością by wystarczył. Do tego jacyś dje z audycjami tematycznymi.
TfujPszyjaciel
TfujPszyjaciel
  19 października 2012
Shaitan
Shaitan: To już bezsens moim zdaniem, i tak zdobycie słuchaczy nie będzie nagle takie łatwe, dawniej gdy na fotce za dnia było stale ponad 100k ludzi online to radia słuchało około 200-300 osób. Jeden kanał mix z pewnością by wystarczył. Do tego jacyś dje z audycjami tematycznymi.

To jest tylko moje osobiste zdanie, wiesz nie musi być to uwzględnione, czy coś. Lepiej by było coś połączyć, tak dla każdego, różne gatunki popularnej muzyki i w sumie podzielam Twoją opinię na ten temat.
insejn
insejn
  19 października 2012
Ela
Ela: coś zwariowanego?

dzień ubliżania moderatorowi :rotfl:
praksyda
praksyda
  19 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: że niby na czas remontu, zamkną czacik? *.*

nie,nikt nie bedzie odpowiadał za masowe samobójstwa ;p
insejn
insejn: dzień ubliżania moderatorowi

nie nie boje sie...:nutki: :ninja:
Shaitan
Shaitan
  19 października 2012
insejn

:rotfl:

To i dzień w którym mod też może bez konsekwencji napisać userowi wprost, że jest on skończonym idiotą z IQ termosu xD
Bianka
Bianka
  19 października 2012
insejn

już lepiej "dzień bez moda" dać im się jeden dzień zabijać :D
Niereformowalny
Niereformowalny
  19 października 2012
Shaitan
Shaitan: termosu

Coś Ty się tego termosu tak uczepił :)
TfujPszyjaciel
TfujPszyjaciel
  19 października 2012

Zapewne lubi termosy, ale dzień bez moderatora, czy ja wiem, cz takie innowacyjne. :D

Zly
Zly
  20 października 2012

Nie chciało mi sie zbytnio wszystkiego czytać więc jak podsunął ktoś taki pomysł, to bez krzyków i wojen proszę .. jak ktoś ma listę znajomych na czaciku .. obok nicku przydałoby się dodać na jakim on czacie przebywa :p

Eve
Eve
  20 października 2012

No tak, tylko żeby nie było jak zwykle, że ktoś z FT pyta się, co chcemy zmienić, a później i tak robicie to, co Wam się podoba :ziober2:
Wygląd troche jest beznadziejny, a i auto logowanie na głowny nie było świetnym pomysłem.

LadyDomi
LadyDomi
  20 października 2012

- Odświeżenie szaty graficznej.
- Autologowanie na główny - off.
- Ktoś tam wspominał o emotach - myślę, że jakby dorwały się do tego czatowe trolle to byłyby masakryczne lagi na pokojach.
- Wspomniana wcześniej opcja "Wezwij moda" d83ddc4d
- Własne pokoje - na nie.

- A i naprawcie to, że jak się chce napisać 'ą' na pasku wiadomości to kasuje cały tekst.

Zly
Zly
  20 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: - A i naprawcie to, że jak się chce napisać 'ą' na pasku wiadomości to kasuje cały tekst.

Na chromie tak jest, na firefoxie dziala normalnie :)
LadyDomi
LadyDomi
  20 października 2012
Zly
Zly: Na chromie tak jest, na firefoxie dziala normalnie :)

No wiem, wiem :) Ale to nie zmienia faktu, że mogliby to naprawić.
Czeriii
Czeriii
  20 października 2012
Bianka
Bianka: no coś Ty co ja bym zrobiła

nie Ty jedna. :o
TfujPszyjaciel
TfujPszyjaciel
  20 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No wiem, wiem :) Ale to nie zmienia faktu, że mogliby to naprawić.

To jest błąd Adobe Flash Player'a, więc jak zainstalujesz Operę, lub Firefoxa, to powinno działaś, stąd, że Google Chrome rzadko dostaje aktualizacje do wcześniej wspomninego Flash'a.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.