Witajcie!
wychodząc Wam na przeciw, dajemy Wam drodzy czatownicy możliwość przedstawienia nam swoich pomysłów na czat w serwisie fotka.pl. Piszcie śmiało co byście chcieli dodać, zmienić.
Każda propozycja zostanie przez nas rozważona.
Czekamy na Wasze wszystkie propozycje.
Pozdrawiam,
Ela
[Czat] Wasze propozycje na Czat strona 7 z 14
To już bezsens moim zdaniem, i tak zdobycie słuchaczy nie będzie nagle takie łatwe, dawniej gdy na fotce za dnia było stale ponad 100k ludzi online to radia słuchało około 200-300 osób. Jeden kanał mix z pewnością by wystarczył. Do tego jacyś dje z audycjami tematycznymi.
To jest tylko moje osobiste zdanie, wiesz nie musi być to uwzględnione, czy coś. Lepiej by było coś połączyć, tak dla każdego, różne gatunki popularnej muzyki i w sumie podzielam Twoją opinię na ten temat.
Nie chciało mi sie zbytnio wszystkiego czytać więc jak podsunął ktoś taki pomysł, to bez krzyków i wojen proszę .. jak ktoś ma listę znajomych na czaciku .. obok nicku przydałoby się dodać na jakim on czacie przebywa :p
No tak, tylko żeby nie było jak zwykle, że ktoś z FT pyta się, co chcemy zmienić, a później i tak robicie to, co Wam się podoba
Wygląd troche jest beznadziejny, a i auto logowanie na głowny nie było świetnym pomysłem.
- Odświeżenie szaty graficznej.
- Autologowanie na główny - off.
- Ktoś tam wspominał o emotach - myślę, że jakby dorwały się do tego czatowe trolle to byłyby masakryczne lagi na pokojach.
- Wspomniana wcześniej opcja "Wezwij moda"
- Własne pokoje - na nie.
- A i naprawcie to, że jak się chce napisać 'ą' na pasku wiadomości to kasuje cały tekst.