Ela
Reputacja: 961 | BluzgometrTM: 2
Ela
  17 października 2012 (pierwszy post)

Witajcie!
wychodząc Wam na przeciw, dajemy Wam drodzy czatownicy możliwość przedstawienia nam swoich pomysłów na czat w serwisie fotka.pl. Piszcie śmiało co byście chcieli dodać, zmienić.
Każda propozycja zostanie przez nas rozważona.

Czekamy na Wasze wszystkie propozycje.

Pozdrawiam,
Ela

Ja tu tylko delikatnie muskam klawiaturę, aby cichym szeptem coś napisać...
Shaitan
Shaitan
  29 października 2012
Ela
Ela: nie będzie 1-2 zmiany a cały szereg.

Ale kiedy? :ninja:

Kurde, czat w wersji na komorke tez by sie przydal...
Zludny
Zludny
  29 października 2012
Ela
Ela: Dlatego chcemy bardziej go rozwinąć.

:tak:

Ela
Ela: nie będzie 1-2 zmiany a cały szereg.

W sumie za pół roku nic nie robienia to by wypadało tym moderatorom ułatwić życie. :tak:
TfujPszyjaciel
TfujPszyjaciel
  29 października 2012
Zludny
Zludny: a w czym, w HTML5? czy lightspark?

Raczej w HTML5, dla mnie to jest już dość ciekawa alternatywa dla flasha, będę mógł mieć czat w kieszeni. :D
insejn
insejn
  30 października 2012

hym hym, a może coś jak statusy na czacie? powiedzmy kropka zielona - porozmawiam, kropka żółta - jestem zajęty/a, kropka czerwona - nie chcę rozmawiać? taki sygnał do privków trochę, użytkownik mógłby sobie przestawiać to w razie potrzeby.

Bianka
Bianka
  30 października 2012
insejn
insejn: kropka

nie :x poza tym, co to da? nic - taki spamer i tak Ci wlezie na priv..
co go obchodzi jaki masz kolor kropki:x predzej trzeba naprawić Blokuj niż bawić się w statusy :P
insejn
insejn
  31 października 2012
Bianka
Bianka: nie :x

Ty to jesteś marudna :D
TfujPszyjaciel
TfujPszyjaciel
  31 października 2012

Dla mnie jest minusem, że po okresie około 9 minut samoczynnie wywala i w ogóle. Denerwujące jest to strasznie.

Dominika
Reputacja: -7 | BluzgometrTM: 38
Dominika
  31 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Dla mnie jest minusem, że po okresie około 9 minut samoczynnie wywala i w ogóle. Denerwujące jest to strasznie.

mozna wisiec i 20-30 min nie wiem od czego to zalezne ;p

4- wierność, bo tylko dwa to para,

5 - wsparcie, żeby związek to nie była kara

6- szczerość, by kłamstwo się nie wkradło, zwykłe słowa....., ale to było już dawno

:nutki:

Hyacintho
Hyacintho
  31 października 2012
dominika
dominika: mozna wisiec i 20-30 min nie wiem od czego to zalezne ;p

Ale jednak to jest dziwne...
Bianka
Bianka
  31 października 2012
insejn
insejn: Ty to jesteś marudna :D

bo ja wiem co dobre :DDDD d83ddc7b
PyroManiac
PyroManiac
  2 listopada 2012

Ok, to teraz ja:

- co prawda była już mowa o podmianie tła... ale przygotujcie jakiś tryb dzienny / nocny do wyboru, ciemne tło i te sprawy, żeby się oczy nie męczyły jak chcę powyrywać hot nastki o 3 nad ranem.

- dodajcie przycisk 'Wezwij PyroManiaca' w razie, gdy trzeba odpowiedzieć na trudne pytanie... i przycisk 'Ustaw się w kolejce' gdy ktoś chce mnie 'potyrać' ;-))

- dodajcie prostą logiczną zagadkę przy logowaniu, rotującą się jak CAPTCHA, to powinno usunąć problem ludzi 'z IQ termosu' jak zwykł mawiać Shaitan.

Rozumiem, że przyciski 'Autodestrukcja', 'Topienie plastiku', 'Sklepanie Blacharki' i 'Opłać rachunki za nastoletnią zdzirę / doładuj jej konto' nie miałyby funkcjonalnego zastosowania...

PS: Jestem raczej realistą niż czatozmianosceptykiem... więc nie chce mi się wierzyć zbytnio w te ułatwienia dla userów i modów... wystarczy wmówić ludziom, że czat jest dla nich, że mogą zgłaszać swoje zmiany... a potem cieszyć się, że wejdzie stado napaleńców i tanich kurtyzan, ogłaszają się na zmianę i wyświetlają swoje profile... na profilach przeglądają fotki, a każda odsłona to odświeżenie (nabijanie liczby wejść na profil podczas oglądania fotek) i załadowanie / wyświetlenie reklam, na których 'ktoś' zarabia...
Tak więc w kwestii userów nie zmieni się nic = im więcej idiotów i tanich szmat, tym lepiej bo więcej kasy da się zarobić... ;-) Poprawcie mnie, jeżeli się mylę... przecież ja też nie wiem wszystkiego... :(

ElviS609
ElviS609
  5 listopada 2012

nie wiem czy było ale:
-priv mozliwosc blokowania wybranych osób
-lista obecności np podkreślone osoby które mam w znajomych
ogólnie jedna rzecz blokada wiekowa tak jak na piaskownicy, bo nie widze roznicy miedzy flirtem 15 a 18 i coraz czesciej ta granica zaciera sie tez na 25

ejjchodztux3
ejjchodztux3
  6 listopada 2012

osoby Onialne , zeby były po boku :) !

insejn
insejn
  6 listopada 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: osoby Onialne , zeby były po boku :) !

jedyne co mogę powiedzieć w temacie to :rotfl:
gaillard
gaillard
  6 listopada 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Dla mnie jest minusem, że po okresie około 9 minut samoczynnie wywala i w ogóle. Denerwujące jest to straszni

Właśnie to jest dobre. Nie rozumiem po co wchodzić na czat, skoro nie ma się ochoty rozmawiać. Po co robić sztuczny tłum? ;)
dominika
dominika: mozna wisiec i 20-30 min nie wiem od czego to zalezne ;p

Nie można :P Jeśli piszesz na priv, albo sprawdzasz obecność modów na czacie przez komendę /mod, to tez to zalicza się do aktywność na czacie i nie wywala, A tak to po 9 minutach utracisz połączenie z serwerem :P
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.