Ela
Reputacja: 961 | BluzgometrTM: 2
Ela
  17 października 2012 (pierwszy post)

Witajcie!
wychodząc Wam na przeciw, dajemy Wam drodzy czatownicy możliwość przedstawienia nam swoich pomysłów na czat w serwisie fotka.pl. Piszcie śmiało co byście chcieli dodać, zmienić.
Każda propozycja zostanie przez nas rozważona.

Czekamy na Wasze wszystkie propozycje.

Pozdrawiam,
Ela

Ja tu tylko delikatnie muskam klawiaturę, aby cichym szeptem coś napisać...
SzalonySzaleniec1
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 29
SzalonySzaleniec1
  6 listopada 2012

nie wiem , na pewno jużbyło, ale granica wiekowa, dla mnie czat 18+ to czat dla ludzi z minimum 18 letnim wiekiem a nie pokemony 15 16 czy 17 letnie... to strasznie irytujące, Pyro mówi dobrze coś jak Captcha by sie przydało by termosy nie wchodziły,

Blokowanie nowych userów- minimum dzien kwarantanny żeby aki nie zakładał kont fikcyjnych

gaillard
gaillard
  6 listopada 2012
SzalonySzaleniec1
SzalonySzaleniec1: nie wiem , na pewno jużbyło, ale granica wiekowa, dla mnie czat 18+ to czat dla ludzi z minimum 18 letnim wiekiem a nie pokemony 15 16 czy 17 letnie...

To już było. Nie przeszyło i bardzo dobrze. Dlaczego programiści mają decydować z kim mogą pisać userzy? Nazwy pokoju to tylko sugestia, a nie ograniczenie wiekowe. Oczywiście 5-10-15 to co innego, bo tam są dzieci ;)
Bianka
Bianka
  6 listopada 2012
gaillard
gaillard:

:sex: mądrze gadasz :D
gaillard
gaillard
  7 listopada 2012
Bianka
Bianka: mądrze gadasz :D

Ja Ciebie też zboczeńcu :* :D
LittleCandyPatri
LittleCandyPatri
  7 listopada 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Dobrze by było jakby można było zgłaszać prywatne wiadomości do banów :) Bo to co ludzie czasem piszą to jest PORAŻKA.

masz racje :D
insejn
insejn
  7 listopada 2012

zróbcie pokój z kalamburami, gimby mogłyby swój hejterski nerw wyładowywać :rotfl:

Maryla
Maryla
  7 listopada 2012

Proponuję zabrać bgv kropkę z 15, bo nie dosyć, że nic nie robi, ciągle wisi, to szuka znajomków pisząc najświetniejsze w świecie "kto poklika". :ninja:

LazyBone
LazyBone
  7 listopada 2012

Ja tesknie za tym...
Klikamy

Bianka
Bianka
  7 listopada 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja tesknie za tym... Klikamy

o nie.. :ninja:
JezdzeMalymFiatem
JezdzeMalymFiatem
  9 listopada 2012

Ogolnie Elu to napisalem Ci pare ladnych dni temu co mi nie pasowalo, ale zastrzezen mam wiecej. Zwlaszcza co do rozumienia netykiety przez moderatorow. Co zrobi Team, nie moja sprawa - mam wiele powazniejszych celow w zyciu prywatnym, wiec co sie zrobi, bedzie ok. Zdaje sie na Ciebie. Za jakis czas zrobi sie kolejna sonde i uderze bardziej w sprawy administracyjne niz nicki - to moge obiecac.

Hyacintho
Hyacintho
  9 listopada 2012
Maryla
Maryla: Proponuję zabrać bgv kropkę z 15, bo nie dosyć, że nic nie robi, ciągle wisi, to szuka znajomków pisząc najświetniejsze w świecie "kto poklika".

Jak pisze Kamila, też się z tym zgadzam, nie wiem po co taki moderator był wybrany na to stanowisko, dla mnie to dziwne, ale spoko.

PS, w sumie jeszcze jedno, ciekawi mnie kiedy będą jakieś zauważalne zmiany. :)
Bianka
Bianka
  9 listopada 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: PS, w sumie jeszcze jedno, ciekawi mnie kiedy będą jakieś zauważalne zmiany. :)

czuje już je! d83ddc30
Hyacintho
Hyacintho
  9 listopada 2012

I nie jestem modziałkę. ;/

solve
Reputacja: -25 | BluzgometrTM: 116
solve
  11 listopada 2012

i tak nic nie zostanie wprowadzone. XD

Hyacintho
Hyacintho
  11 listopada 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: i tak nic nie zostanie wprowadzone. XD

Jak widać nic się nie dzieję. :D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.