Witajcie!
wychodząc Wam na przeciw, dajemy Wam drodzy czatownicy możliwość przedstawienia nam swoich pomysłów na czat w serwisie fotka.pl. Piszcie śmiało co byście chcieli dodać, zmienić.
Każda propozycja zostanie przez nas rozważona.
Czekamy na Wasze wszystkie propozycje.
Pozdrawiam,
Ela
[Czat] Wasze propozycje na Czat strona 13 z 14
nie wiem , na pewno jużbyło, ale granica wiekowa, dla mnie czat 18+ to czat dla ludzi z minimum 18 letnim wiekiem a nie pokemony 15 16 czy 17 letnie... to strasznie irytujące, Pyro mówi dobrze coś jak Captcha by sie przydało by termosy nie wchodziły,
Blokowanie nowych userów- minimum dzien kwarantanny żeby aki nie zakładał kont fikcyjnych
To już było. Nie przeszyło i bardzo dobrze. Dlaczego programiści mają decydować z kim mogą pisać userzy? Nazwy pokoju to tylko sugestia, a nie ograniczenie wiekowe. Oczywiście 5-10-15 to co innego, bo tam są dzieci ;)
Proponuję zabrać bgv kropkę z 15, bo nie dosyć, że nic nie robi, ciągle wisi, to szuka znajomków pisząc najświetniejsze w świecie "kto poklika".
Ogolnie Elu to napisalem Ci pare ladnych dni temu co mi nie pasowalo, ale zastrzezen mam wiecej. Zwlaszcza co do rozumienia netykiety przez moderatorow. Co zrobi Team, nie moja sprawa - mam wiele powazniejszych celow w zyciu prywatnym, wiec co sie zrobi, bedzie ok. Zdaje sie na Ciebie. Za jakis czas zrobi sie kolejna sonde i uderze bardziej w sprawy administracyjne niz nicki - to moge obiecac.
Jak pisze Kamila, też się z tym zgadzam, nie wiem po co taki moderator był wybrany na to stanowisko, dla mnie to dziwne, ale spoko.
PS, w sumie jeszcze jedno, ciekawi mnie kiedy będą jakieś zauważalne zmiany. :)