Witajcie!
wychodząc Wam na przeciw, dajemy Wam drodzy czatownicy możliwość przedstawienia nam swoich pomysłów na czat w serwisie fotka.pl. Piszcie śmiało co byście chcieli dodać, zmienić.
Każda propozycja zostanie przez nas rozważona.
Czekamy na Wasze wszystkie propozycje.
Pozdrawiam,
Ela
lista tematów
[Czat] Wasze propozycje na Czat strona 8 z 14
Ja tu tylko delikatnie muskam klawiaturę, aby cichym szeptem coś napisać...
Buuu... Nie no nie będę specjalnie zmieniać przeglądarki. Do tej jestem przywiązana ^^
Dziękuję za wyjaśnienie problemu :)
Bló podawał sposób, po prostu trzeba odinstalować wtyczkę i następnie dograć nową, ale wiesz Ci z Fotka się nie kwapią aby o tym napisać. Pewnie ten temat był nie raz poruszany. Teraz korzystam z Opery, czasami z Google Chrome(szybkość), ale jednak od dawna problem nie został załatwiony i nie działa już od któreś wersji przeglądarki, która ma to do siebie, że Flasha ma zintegrowanego, co uważam za duży minus.
Oczywiście marzenia, srebne odpadają jak dla mnie, to nie jest praktyczne, widać po tym jak się pozbyli tego.
Co do tego drugiego masz rację, ale mi ignorowanie działa bez najmniejszych problemów, więc może coś u Ciebie nie działa.
tak se wpadłem na pomysł taki, żeby zapodawać jakiegoś kłiza, powiedzmy juzer rozwiązuje kłiz ze 100% odpowiedzi i może se wybrać kolor nicka na 1 dzień jeśli nima rozgwiazdy. Wiele osób wchodzi tylko i wyłącznie na czat, a takie udogodnienie byłoby miłym wyróżnieniem. Wiem że teraz się Gwiazdorzy oprą, że 5 zł miesięcznie to nie pieniądz i takie tam, ale to moim zdaniem coś ciekawego. Czekam na opinie ;)