Witajcie!
wychodząc Wam na przeciw, dajemy Wam drodzy czatownicy możliwość przedstawienia nam swoich pomysłów na czat w serwisie fotka.pl. Piszcie śmiało co byście chcieli dodać, zmienić.
Każda propozycja zostanie przez nas rozważona.
Czekamy na Wasze wszystkie propozycje.
Pozdrawiam,
Ela
[Czat] Wasze propozycje na Czat strona 1 z 14
IRCowa komenda /me która zamienia standardowy tekst na czacie powiedzmy na mniejszą czcionkę i gwiazdkę. Przykład:
Teraz wygląda to tak że musimy sami klepać:
insejn: :robi cośtam:
a po wpisaniu
/me robi cośtam
wyświetlałoby się:
*insejn: robi cośtam
pomniejszone i pochylone, może być nawet w jakimś ustalonym przez Was kolorku ;)
Więc tak, powinniście mi dać moda, nie powinniście mnie kickować i banować całkowicie zgadzam się z insejnem co to komendy, oraz powinniście dać mi i insejnowi gwiazde na rok to tyle z góry dziękuje .
a co do propozycji, przydałaby się jeszcze opcja "Wezwij moderatora", wyświetlająca formularz zgłoszenia, powiedzmy typ przewinienia i nick osoby winnej. moglibyście modów rozliczać z takich wezwań, bo nie zawsze reagują jak o coś się prosi biegając po pokojach.
Poza tym lekkie odświeżenie ( nie całkowita zmiana) oprawy graficznej też spowodowałaby jakąś odmianę moim zdaniem :)
oraz karać osby które wysyłaja fałszywe zgłoszenia plus fakt że najpierw trzeba by było zweryfikować zgłoszenie - więc taka opcja ale tylko z dodaniem screena
=============
może dodatkowa lista - znajomych online lub po prostu osób ulubionych
lub możliwość tworzenia własnej listy osób
---
usunięcie edycji wieku
--
może, ale to MOŻE emotki
---
możliwość zakłądania własnych pokoi
===
pokoje tematyczne
Czat:
- Codziennie nowa osoba (w drodze losowania.. sam nie wiem jakiego typu losowanie) jako "tymczasowo" moderator czatu ; >
- Opcja - > Zaproś do czatu znajomych. W wiadomości się pokaże, że ten lub ta nas zaprasza do czatu lub jeśli jesteśmy już na jakimś czacie to poda linka do czatu i tu opcje do wyboru: Akceptuj / Odrzuć / Olej go xD
==============
Wyświetlane w profilu na Fotka :
- Jestem aktualnie na czacie.. i tu nazwa.
- Staż na czacie.
- Najczęściej wybierane kategorie czatu.
Dobrze by było jakby można było zgłaszać prywatne wiadomości do banów :)
Bo to co ludzie czasem piszą to jest PORAŻKA.
Witam kochani czatowicze, mi się nie podoba, iż jest za dużo dzieci, nie wszyscy mają po 15 lat, a wchodzą na wszystkie pokoje, a szkoda, bo wieku nie da się ustalić, ale w pierwszej kolejności zmieniłbym podejście do moderatorów jako zwykłych userów, rozumiem iż moderator pilnuje spokoju na jednym z pokojów, tylko żeby był bardziej otwarty na userów.
Trochę nudny się stał, to po drugie, a szkoda, bo kiedyś tak ciekawie było.
Dobrym rozwiązaniem była by wersja na telefony komórkowe w formie aplikacji np. na Androida czy Symbian.
Reszta jest dobra, radio czy ja wiem, kiedyś było i wycofali, ja nigdy nie korzystałem z tej funkcji.
Pozdrawiam. Ecki użyszkodnik czatu.
Może jakieś " informacje o użytkowniku " jakaś dodatkowa zakładka okna.
Zmiana nazwy czatów?
Zamiast Flirt to jakieś " główny , nastolatki " itd?
z tym się zgadzam, ale żeby np emotki były tylko w wiadomościach pv? Bo na ogólniaku by było za dużo tego.
I np, jak ktoś ma gwiazde to niech przed loginem będzie gwiazda i - tylko dla użytkowników, którzy dołączyli do " Klubu Gwiazd " ??
Moim zdaniem jakby ktoś dostał moderatora, kto jest hejterem dawałby nagminnie kopniaki, bany itd.