Witajcie!
wychodząc Wam na przeciw, dajemy Wam drodzy czatownicy możliwość przedstawienia nam swoich pomysłów na czat w serwisie fotka.pl. Piszcie śmiało co byście chcieli dodać, zmienić.
Każda propozycja zostanie przez nas rozważona.
Czekamy na Wasze wszystkie propozycje.
Pozdrawiam,
Ela
[Czat] Wasze propozycje na Czat strona 2 z 14
Wiecie jakbym ja moderatora dostał co nie wierze, każdy by na mnie z dupy strzelał, ale o kreatywności użyszkodników jestem przekonany i myślę, że coś pójdzie w dobrym kierunku, bo od kilku lat stoi to w miejscu.
Hmm. Więcej modów. (Marzenie) Najlepiej by było gdyby na regionalnych (szczególnie śląsk mam na myśli) był jeden bądź dwóch modów, którzy pilnowaliby tam porządku. Bo co z tego, że jest sieka, jak wchodzi mod i każdy cicho. A gdyby tam ktoś pilnował to może by było lepiej. Aaaa i na 15+ też częściej ktoś by się przydał. (Marudzę, wiem) Emotki, taaak... Ale jak napisał ktoś tu, tylko do pw. Ponieważ na ogólnym za dużo lagów by się robiło z tymi emotkami. Zgadzam się, że oprawę graficzną możnaby zmienić.
Myślę, że rzucony przeze mnie pomysł "Zawołaj moderatora" powinien być wystarczający aktualnie, ofkors jak to wspomniał RexMundi z uzasadnieniem i screenem.
Odnośnie emotek, podbijam, ale tylko nieruchome i w jednakowym rozmiarze, najlepiej mały wybór, bo inaczej to faktycznie będzie syf na czacie.
Tak pamiętam jak to było w Twoim przypadku, dokładnie teraz rzadko widać moderatorów na 15+, ale np. mod na regionalnym to przesada, bo na zachodniopomorskim praktycznie nie ma ludzi, więc to nawet nie ma co dawać moderatora, jak dziennie kilku ludzi będzie i w ogóle, więc z moderatorami nie ma co się śpieszyć.
PS. jeszcze jedno, jak pisał Piotrek wyżej, możecie zmienić tło, już trochę to jest przesadne, ale to tylko takie moje małe zdanie i opinia o tym co można zmienić.
Pozdrawiam,
oraz czekam na zmiany. :)