Ela
Reputacja: 961 | BluzgometrTM: 2
Ela
  17 października 2012 (pierwszy post)

Witajcie!
wychodząc Wam na przeciw, dajemy Wam drodzy czatownicy możliwość przedstawienia nam swoich pomysłów na czat w serwisie fotka.pl. Piszcie śmiało co byście chcieli dodać, zmienić.
Każda propozycja zostanie przez nas rozważona.

Czekamy na Wasze wszystkie propozycje.

Pozdrawiam,
Ela

Ja tu tylko delikatnie muskam klawiaturę, aby cichym szeptem coś napisać...
TfujPszyjaciel
TfujPszyjaciel
  17 października 2012

Wiecie jakbym ja moderatora dostał co nie wierze, każdy by na mnie z dupy strzelał, ale o kreatywności użyszkodników jestem przekonany i myślę, że coś pójdzie w dobrym kierunku, bo od kilku lat stoi to w miejscu.

Nemesis
Nemesis
  17 października 2012

Hmm. Więcej modów. (Marzenie) Najlepiej by było gdyby na regionalnych (szczególnie śląsk mam na myśli) był jeden bądź dwóch modów, którzy pilnowaliby tam porządku. Bo co z tego, że jest sieka, jak wchodzi mod i każdy cicho. A gdyby tam ktoś pilnował to może by było lepiej. Aaaa i na 15+ też częściej ktoś by się przydał. (Marudzę, wiem) Emotki, taaak... Ale jak napisał ktoś tu, tylko do pw. Ponieważ na ogólnym za dużo lagów by się robiło z tymi emotkami. Zgadzam się, że oprawę graficzną możnaby zmienić.

insejn
insejn
  17 października 2012
Nemesis
Nemesis: Więcej modów.

Myślę, że rzucony przeze mnie pomysł "Zawołaj moderatora" powinien być wystarczający aktualnie, ofkors jak to wspomniał RexMundi z uzasadnieniem i screenem.

Odnośnie emotek, podbijam, ale tylko nieruchome i w jednakowym rozmiarze, najlepiej mały wybór, bo inaczej to faktycznie będzie syf na czacie.
TfujPszyjaciel
TfujPszyjaciel
  17 października 2012
insejn
insejn: Myślę, że rzucony przeze mnie pomysł "Zawołaj moderatora" powinien być wystarczający aktualnie, ofkors jak to wspomniał RexMundi z uzasadnieniem i screenem. Odnośnie emotek, podbijam, ale tylko nieruchome i w jednakowym rozmiarze, najlepiej mały wybór, bo inaczej to faktycznie będzie syf na czacie.

Tak pamiętam jak to było w Twoim przypadku, dokładnie teraz rzadko widać moderatorów na 15+, ale np. mod na regionalnym to przesada, bo na zachodniopomorskim praktycznie nie ma ludzi, więc to nawet nie ma co dawać moderatora, jak dziennie kilku ludzi będzie i w ogóle, więc z moderatorami nie ma co się śpieszyć.
TfujPszyjaciel
TfujPszyjaciel
  17 października 2012

PS. jeszcze jedno, jak pisał Piotrek wyżej, możecie zmienić tło, już trochę to jest przesadne, ale to tylko takie moje małe zdanie i opinia o tym co można zmienić.

Pozdrawiam,
oraz czekam na zmiany. :)

zelka
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 44
zelka
  17 października 2012

usuńcie auto logowanie na główny, prooooszę

Life more, think less
krzepek8899
krzepek8899
  17 października 2012

zmieńcie w końcu te tła na czatach np zamiast plaży i palmy na coś imprezowego :D

insejn
insejn
  17 października 2012
krzepek8899
krzepek8899: zmieńcie w końcu te tła na czatach

podbijam X 1000000000, np kilka TEŁ (tłów?) do wyboru :D
TfujPszyjaciel
TfujPszyjaciel
  17 października 2012
insejn
insejn: podbijam X 1000000000, np kilka TEŁ (tłów?) do wyboru :D

Mi to by się podobało takie "własne" tło z dysku, ale i tak jestem za tą zmianą, tu nie Majorka, nie Ibiza, to czat Fotka.

:)
Bianka
Bianka
  17 października 2012
insejn
insejn: Myślę, że rzucony przeze mnie pomysł "Zawołaj moderatora" powinien być wystarczający aktualnie

Ale tylko dla MP, albo wiecęj MP bo często ludzie biegają po moda no ale MR dużo zrobić nie możed83dde14
insejn
insejn
  17 października 2012
Bianka
Bianka: MR dużo zrobić nie może

Ty się po prostu przyznaj, że by Ci się nie chciało :D
Bianka
Bianka
  17 października 2012
insejn
insejn: Ty się po prostu przyznaj, że by Ci się nie chciało :D

mi się zawsze chce :DD
TfujPszyjaciel
TfujPszyjaciel
  17 października 2012
Bianka
Bianka: mi się zawsze chce :DD

Chyba chce Ci się leniuchować. :D
Earth
Earth
  17 października 2012

Zdecydowanie kwestia autologowania z wejścia na główny było kiepskim posunięciem. Zrobił z tego kolejny flirt pełen bezsensownych ogłoszeń, a chyba trzy wystarczą? Dobre było to okienko główne czata z opcją wyboru pokoju i podejrzewam, że większość stałych bywalców głównego się z tym zgodzi.

insejn
insejn
  17 października 2012
Bianka
Bianka: insejn:Ty się po prostu przyznaj, że by Ci się nie chciało :D mi się zawsze chce :DD

Te dzisiejsze kobiety to strasznie niewyżyte są jakieś :D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.