Psychik
Reputacja: 82 | BluzgometrTM: 106
Psychik
  14 lutego 2016 (pierwszy post)

Tego posta piszę w imieniu WSZYSTKICH założycieli grup oraz klanowiczy którzy udzielają się w grupach i chcą aby zostały ożywione.

d83dde0c

Grupy dla nas są czymś więcej niż tylko grupa powiązana podobnymi zainteresowaniami. W naszych grupach "tętni życiem"- można nawiązać nowe znajomości wirtualne ale też i w realu- ponieważ część z nas dzięki grupom spotkała się osobiście. Rodzi się przyjaźń i znajomość na lata ponieważ każdy zna się już tutaj kilka dobrych lat. Rozmawiamy na różne tematy , wymieniamy się doświadczeniami swoimi, spędzamy tu miło czas odrywając się na chwile od swojego życia - relaksujemy się.

d83dde0a

Dlatego chcemy zmian! Zmian które uatrakcyjnią nasze grupy- ponieważ powoli zanikają stają się mniej popularne i chcemy temu zapobiec.Zmiany które byśmy chcieli:
1. RUCHOME AVATARY wraz z opisem klanu , avatar jest wizytówką grupy chcemy powrotu tej funkcji.
2. WYRÓŻNIENIE GRUP-
była to ciekawa opcja pokazania grup /zareklamowania / zdobycia większej ekipy.
3.WIECEJ KOLORÓW W EDYTORZE BLOGA-
jest mały wybór kolorów i beznadziejny -obecnie. Niech wróci większa ilość jak była kiedyś .
4.INFORMATOR -
która będzie znajdować się pod nazwą grupy i założycielka będzie mogła wpisać tam ważną informację. Będzie ona przykuwała uwagę Wszystkich zapisanych Klanowiczy na pewno która codziennie będzie można edytować.
5. ZAPRASZANIE DO GRUPY POPRZEZ -
"zaproś do grup" czyli wprowadzenie nowej opcji np przy opcji gdzie mamy napisz wiadomość itd. Oczywiście z limitem tylko jakimś sensownym. Z takiej opcji mogłaby korzystać tylko ADMIN KLANU. Po kliknięciu automatycznie wysyłana była by taka wiadomość o zaproszeniu do grupy. Zmniejszyło by to SPAM.

d83dde03 d83dde0a

Zmiany na pewno odratują grupy i wrócą na swój tor tak jak kiedyś.
Liczymy na pozytywne rozpatrzenie naszej prośby .
Zapraszam wszystkich do wypowiedzi i uzasadniania .
Napiszcie czym dla Was są grupy - pokażmy że są dla nas ważne-a nie jakieś tam średnie czy łączenie w pary itp.

Psychik
Psychik
  7 marca 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: zrobić porządek z tymi błędami w linkowni, żeby nie trzeba było ich szukać 2-3 strony dalej

no własnie... lipa teraz z tymi linkami :/
dlatego fajnym pomyslem było by to co podała :
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja mam jeszcze pomysł ! Co Wy na to aby w grupach było coś takiego, że jeden blog jakiś ważny (np ważna informacja dla klanowiczów, linownia itp) można by było ustawic tak aby on ciagle był jako pierwszy blog. Tak jak jest na forum. Że jakiś watek jest pierwszy ciagle. Bo jak dla mnie to by było przydatne i to bardzo.. W grupach na fb tak jest i myśle, że takie coś cieszyło by się sława. Nikt nie musial by tego bloga nigdzie szukac, bo był by na widoku :)

Bo wteyd takiego bloga mozna przeznaczyc sobie na NAJWAZNIEJSZE LINBKI.
kazdy wchodzi i widzi:p
Psychik
Psychik
  7 marca 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: Możliwość dania Klanowiczką wypisania trzech blogów jednocześnie też byłaby super, bo nieraz się właśnie ktoś spieszy albo nie chce żeby blogi przepadały i czeka długo na akceptację, to by było duże ułatwienie dla nich

nooo to tez powinno zostac zmienione....
:/
KONIECZNIE !!!
PinkEvilx33
PinkEvilx33
  7 marca 2016

Dokładnie, ważniejsze informacje w ''czołówce'' bloga wtedy każdy kto wejdzie to widzi nie trzeba by było wtedy kilka razy w blogach wstawiać i nie ginęłoby nie wiadomo na której stronie.

SlodkiEksperyment
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 202
SlodkiEksperyment
  7 marca 2016
Psychik
Psychik: A ja mam jeszcze jedną propozycję... Ponieważ często się zdarza ze Klanowicze pisza bloga i musza czekać na akceptację .... A chcą napisać kolejnego ... I czekaja czasem długo (cały dzień) aż zostanie dodany blog....Zmiana polegałaby na tym iż mogliby napisać te 3 blogi odrazu a one będę w zakłądce : BLOGI OCZEKUJACE. Aby jeden po drugim mogli napisac i oczekiwały do akceptacji te 3 blogi...

Też fajna propozycja :)
Nie będzie trzeba czekać, na dodanie kolejnego wpisu :)
Jestem za tym :)
SlodkiEksperyment
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 202
SlodkiEksperyment
  7 marca 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja mam jeszcze pomysł ! Co Wy na to aby w grupach było coś takiego, że jeden blog jakiś ważny (np ważna informacja dla klanowiczów, linownia itp) można by było ustawic tak aby on ciagle był jako pierwszy blog. Tak jak jest na forum. Że jakiś watek jest pierwszy ciagle. Bo jak dla mnie to by było przydatne i to bardzo.. W grupach na fb tak jest i myśle, że takie coś cieszyło by się sława. Nikt nie musial by tego bloga nigdzie szukac, bo był by na widoku :)

PinkEvilx33
  7 marca 2016

I koniecznie podkreślam KONIECZNIE powinni ułatwić wysyłanie zaproszeń do nowych osób, bo jest sporo kont które nie są aktywne od X lat, druga kwestia to nie każdy chce takowe zaproszenie otrzymać bo są i wulgarne odpowiedzi, nie wspomnę że niektórzy nie chcą otrzymywać wiadomości ;/

AGNEZ944
Reputacja: 4 | BluzgometrTM: 24
AGNEZ944
  7 marca 2016

Zgadzam się z dziewczynami, jestem za zmianami ;)

DelikatneSerce
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 6
DelikatneSerce
  7 marca 2016

naprawde zgadzam sie z pomyslami sa jak najbardziej potrzebne dobrze by bylo jak by sie nad tym zasatnowic i przemyslec ale powinna fotka na to spojrzec tez potrzeby za to ze jest tyle osobna tak

DelikatneSerce
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 6
DelikatneSerce
  7 marca 2016

Psychik
Psychik: A ja mam jeszcze jedną propozycję... Ponieważ często się zdarza ze Klanowicze pisza bloga i musza czekać na akceptację .... A chcą napisać kolejnego ... I czekaja czasem długo (cały dzień) aż zostanie dodany blog....Zmiana polegałaby na tym iż mogliby napisać te 3 blogi odrazu a one będę w zakłądce : BLOGI OCZEKUJACE. Aby jeden po drugim mogli napisac i oczekiwały do akceptacji te 3 blogi...

paulina ma dobry pomysl zgadzams ie ze czasami caly dzien trzeba czekac jak ktos zaakceptuje a tak mozna by dodac 3 do akceptacji

Avatar użytkownika gregbondgregbond
Reputacja: -164 | BluzgometrTM: 1
gregbond
  8 marca 2016
Jestem jak najbardziej za zmianami w grupach.

Tylko jak widać grupy są na dalszym planie albo i całkowicie po za nim, bo jak widać nawet odnośnik na dole strony, żeby nikt nie znalazł czasem, a w aplikacji w ogóle brak grup i to powinno być dla was priorytetem w przekonaniu FT do dodania, albo nawet jako osobna aplikacja.

Tak samo zresztą Forum zapomniane szkoda gadać, ważne że im się kasa zgadza. Tutaj http://fotka.com/forum/fotka/1185500,Rezygnacja_z_unikaln było wspomniane o pomysłach i tym dziale, zero odzewu i jakiekolwiek reakcji :(
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
Psychik
Psychik
  8 marca 2016

Tylko szkoda że nikt z modów nie chce podyskutować tu.... moderatorzy trochę powinni "wyjść do ludzi "ze tak powiem....

Owszem padła też taka propozycja żeby grupy wróciły na pasek główny. ....więc liczymy iż skoro odpowiedź od ft dostałam że forum jest przeglądane cały czas i każda wypowiedź została dokładnie przeczytaną. .... to i tak propozycja również zostanie przeanalizowania. ....

Psychik
Psychik
  8 marca 2016

Uważam że FT powinna mieć przydzielona jedna osobę do każdej kategorii na forum która rozmawia z użytkownikami. ..

vvesolaa
vvesolaa
  8 marca 2016

Nie chodzi o to aby grupa błyszczala, tylko żeby

PinkEvilx33
PinkEvilx33
  8 marca 2016

Dokładnie każdy dział powinien mieć osobę która się tym zajmuje.. szkoda że FT nie wykazuje chęci porozumienia się z Nami i zaangażowania żeby jakie kolwiek kroki podjąć... :/

gfh
gfh
  9 marca 2016

JEST TUTAJ KTOŚ ODPOWIDZIALNY ZA TAKIE ZMIANY???

JEŚLI TAK TO PROSIMY O WYPOWIEDZ !

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.