Psychik
Reputacja: 82 | BluzgometrTM: 106
Psychik
  14 lutego 2016 (pierwszy post)

Tego posta piszę w imieniu WSZYSTKICH założycieli grup oraz klanowiczy którzy udzielają się w grupach i chcą aby zostały ożywione.

d83dde0c

Grupy dla nas są czymś więcej niż tylko grupa powiązana podobnymi zainteresowaniami. W naszych grupach "tętni życiem"- można nawiązać nowe znajomości wirtualne ale też i w realu- ponieważ część z nas dzięki grupom spotkała się osobiście. Rodzi się przyjaźń i znajomość na lata ponieważ każdy zna się już tutaj kilka dobrych lat. Rozmawiamy na różne tematy , wymieniamy się doświadczeniami swoimi, spędzamy tu miło czas odrywając się na chwile od swojego życia - relaksujemy się.

d83dde0a

Dlatego chcemy zmian! Zmian które uatrakcyjnią nasze grupy- ponieważ powoli zanikają stają się mniej popularne i chcemy temu zapobiec.Zmiany które byśmy chcieli:
1. RUCHOME AVATARY wraz z opisem klanu , avatar jest wizytówką grupy chcemy powrotu tej funkcji.
2. WYRÓŻNIENIE GRUP-
była to ciekawa opcja pokazania grup /zareklamowania / zdobycia większej ekipy.
3.WIECEJ KOLORÓW W EDYTORZE BLOGA-
jest mały wybór kolorów i beznadziejny -obecnie. Niech wróci większa ilość jak była kiedyś .
4.INFORMATOR -
która będzie znajdować się pod nazwą grupy i założycielka będzie mogła wpisać tam ważną informację. Będzie ona przykuwała uwagę Wszystkich zapisanych Klanowiczy na pewno która codziennie będzie można edytować.
5. ZAPRASZANIE DO GRUPY POPRZEZ -
"zaproś do grup" czyli wprowadzenie nowej opcji np przy opcji gdzie mamy napisz wiadomość itd. Oczywiście z limitem tylko jakimś sensownym. Z takiej opcji mogłaby korzystać tylko ADMIN KLANU. Po kliknięciu automatycznie wysyłana była by taka wiadomość o zaproszeniu do grupy. Zmniejszyło by to SPAM.

d83dde03 d83dde0a

Zmiany na pewno odratują grupy i wrócą na swój tor tak jak kiedyś.
Liczymy na pozytywne rozpatrzenie naszej prośby .
Zapraszam wszystkich do wypowiedzi i uzasadniania .
Napiszcie czym dla Was są grupy - pokażmy że są dla nas ważne-a nie jakieś tam średnie czy łączenie w pary itp.

Psychik
Psychik
  18 lutego 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: I ja również jestem za. Fotkę trzymam tylko ze względu na Grupy. I uważam, że nie ma nic złego w ulepszaniu ich tak aby jak najwięcej ludzi chciało się udzielać. Popieram wszystkie punkty!

zgadzam się . Również mam tu konto tylko ze względu na grupe.
elcia1988
elcia1988
  20 lutego 2016
Psychik
Psychik: Madelainee: I ja również jestem za. Fotkę trzymam tylko ze względu na Grupy. I uważam, że nie ma nic złego w ulepszaniu ich tak aby jak najwięcej ludzi chciało się udzielać. Popieram wszystkie punkty!zgadzam się . Również mam tu konto tylko ze względu na grupe.

Tak samo jak ja. Kiedyś na czat tylko wchodzilam, ale odkąd dołączyłam do pierwszej grupy to tylko tam się udzielam. Jest o wiele lepsza atmosfera ;)
BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  24 lutego 2016

Rowniez popieram sugestie :)

Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Psychik
Psychik
  25 lutego 2016
BujajacaWoblokachh
BujajacaWoblokachh: Rowniez popieram sugestie :)

Fajnie :)))
yutrzejsza
yutrzejsza
  26 lutego 2016

A kto jest odpowiedzialny za ten dzial z fotki? :)

Psychik
Psychik
  26 lutego 2016

mógłby sie ktoś zainteresować kto zajmuje się grupami/zmianami....
I też wypowiedzieć się czy te zmiany byłyby możliwe ...
Bo zero odzewu ....

elcia1988
elcia1988
  26 lutego 2016
Psychik
Psychik: mógłby sie ktoś zainteresować kto zajmuje się grupami/zmianami.... I też wypowiedzieć się czy te zmiany byłyby możliwe ... Bo zero odzewu ....

Dokładnie, już bardzo długo czekamy na jakąś reakcję z ich strony
yutrzejsza
yutrzejsza
  28 lutego 2016

Ta paleta kolorow w edytorze bloga moglaby byc chociaz taka jak przy wygladzie profilu. Co prawda to nie bylaby taka sama ilosc jak kiedys, ale nas cieszy nawet maly gest, wiec HALO FOTKA? Moze by zrobic dla nas cos? Mamy tu konto tylko ze wgledu na grupy.

lovehardcorove
Reputacja: 19 | BluzgometrTM: 178
lovehardcorove
  2 marca 2016
Jestem za ! Oddajcie nam stare grupy a nie ciągle tylko coś zabieracie jakieś opcje ! Dla nas to nie tylko zwykła grupa na fotce, ja osobiście mam swoją grupę od 7 lat prawie i poznałam tam fantastycznych ludzi, jesteśmy ze sobą mocno związani ! Dodajcie więcej możliwości wyróżnienie grup i ruchome avatary, nie wiem co to kogoś bolało.. Chcemy zmian na lepsze na nie na gorsze !Ps. Zapraszam do mnie do grupy jeśli ktoś jest chętny, zróbmy rozgłos to może coś zmienią na fotce !!

lovehardcorove

Psychik
Psychik
  2 marca 2016
lovehardcorove
lovehardcorove: Jestem za ! Oddajcie nam stare grupy a nie ciągle tylko coś zabieracie jakieś opcje ! Dla nas to nie tylko zwykła grupa na fotce, ja osobiście mam swoją grupę od 7 lat prawie i poznałam tam fantastycznych ludzi, jesteśmy ze sobą mocno związani ! Dodajcie więcej możliwości wyróżnienie grup i ruchome avatary, nie wiem co to kogoś bolało.. Chcemy zmian na lepsze na nie na gorsze !Ps. Zapraszam do mnie do grupy jeśli ktoś jest chętny, zróbmy rozgłos to może coś zmienią na fotce !!

dokładnie zgadzam się z Tobą !:)
Psychik
Psychik
  2 marca 2016

na forum również można by było wprowadzić dodatkowe opcje .
jakieś kolory /wielkość czcionki/pogrubienie ...
(mam na mysli forum w grupach )

Żeby posty trochę atrakcyjniejsze były:P

kategoryczna
kategoryczna
  2 marca 2016

Ja czekam az fotka zacznie działać a nie spac :) Bo i tak będzie Nas coraz wiecej i więcej jeśli chodzi o pomysły na grupy czy chociażby popieranie pomysłow. Dawac fotka, nie spać zwiedzać forum i DZIALAĆ! :d

Psychik
Psychik
  2 marca 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: Dawac fotka, nie spać zwiedzać forum i DZIALAĆ! :d

haha :lol:
Dokładnie !:)))))
gfh
gfh
  2 marca 2016

fajnie gdyby ktoś z FOTKI dał jakiś znak :) czy te zmiany wgl są możliwe..

Psychik
Psychik
  2 marca 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: fajnie gdyby ktoś z FOTKI dał jakiś znak :) czy te zmiany wgl są możliwe..

Tylko potrafią pisać: ze cały czas ktoś przegląda forum ...
Ale rownież mogliby z nami podyskutować ....
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.