Psychik
Reputacja: 82 | BluzgometrTM: 106
Psychik
  14 lutego 2016 (pierwszy post)

Tego posta piszę w imieniu WSZYSTKICH założycieli grup oraz klanowiczy którzy udzielają się w grupach i chcą aby zostały ożywione.

d83dde0c

Grupy dla nas są czymś więcej niż tylko grupa powiązana podobnymi zainteresowaniami. W naszych grupach "tętni życiem"- można nawiązać nowe znajomości wirtualne ale też i w realu- ponieważ część z nas dzięki grupom spotkała się osobiście. Rodzi się przyjaźń i znajomość na lata ponieważ każdy zna się już tutaj kilka dobrych lat. Rozmawiamy na różne tematy , wymieniamy się doświadczeniami swoimi, spędzamy tu miło czas odrywając się na chwile od swojego życia - relaksujemy się.

d83dde0a

Dlatego chcemy zmian! Zmian które uatrakcyjnią nasze grupy- ponieważ powoli zanikają stają się mniej popularne i chcemy temu zapobiec.Zmiany które byśmy chcieli:
1. RUCHOME AVATARY wraz z opisem klanu , avatar jest wizytówką grupy chcemy powrotu tej funkcji.
2. WYRÓŻNIENIE GRUP-
była to ciekawa opcja pokazania grup /zareklamowania / zdobycia większej ekipy.
3.WIECEJ KOLORÓW W EDYTORZE BLOGA-
jest mały wybór kolorów i beznadziejny -obecnie. Niech wróci większa ilość jak była kiedyś .
4.INFORMATOR -
która będzie znajdować się pod nazwą grupy i założycielka będzie mogła wpisać tam ważną informację. Będzie ona przykuwała uwagę Wszystkich zapisanych Klanowiczy na pewno która codziennie będzie można edytować.
5. ZAPRASZANIE DO GRUPY POPRZEZ -
"zaproś do grup" czyli wprowadzenie nowej opcji np przy opcji gdzie mamy napisz wiadomość itd. Oczywiście z limitem tylko jakimś sensownym. Z takiej opcji mogłaby korzystać tylko ADMIN KLANU. Po kliknięciu automatycznie wysyłana była by taka wiadomość o zaproszeniu do grupy. Zmniejszyło by to SPAM.

d83dde03 d83dde0a

Zmiany na pewno odratują grupy i wrócą na swój tor tak jak kiedyś.
Liczymy na pozytywne rozpatrzenie naszej prośby .
Zapraszam wszystkich do wypowiedzi i uzasadniania .
Napiszcie czym dla Was są grupy - pokażmy że są dla nas ważne-a nie jakieś tam średnie czy łączenie w pary itp.

apelsin21
apelsin21
  16 lutego 2016

jestem za nic dodać nic ująć

XSalvameXx
XSalvameXx
  16 lutego 2016

Doookładnie.. niech będzie tak jak dawniej bo teraz to wiecej zakazów jest :/ a o grupach też dobrze pomyśleć. więc zgadzam się z dziewczynami w 100 %. :)

Veella
Veella
  16 lutego 2016

Również jestem ZA:). Pomysły są super, szczególnie ten, by było więcej kolorów w edytorze i ruchome avatary:)

Psychik
Psychik
  16 lutego 2016
Psychik
Psychik: A ja mam jeszcze jedną propozycję... Ponieważ często się zdarza ze Klanowicze pisza bloga i musza czekać na akceptację .... A chcą napisać kolejnego ... I czekaja czasem długo (cały dzień) aż zostanie dodany blog....Zmiana polegałaby na tym iż mogliby napisać te 3 blogi odrazu a one będę w zakłądce : BLOGI OCZEKUJACE. Aby jeden po drugim mogli napisac i oczekiwały do akceptacji te 3 blogi...

DZIEWCZYNY a co myslicie o tym ???
Psychik
Psychik
  16 lutego 2016
Jeśli macie SWOJE jakies pomysły PISZCIE SMIALO TUTAJ ...
Po to ten watek jest założony !:)
ohNever
ohNever
  16 lutego 2016

Jestem jak najbardziej za! Popieram wszystkie pomysły.

Inquisitive
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 19
Inquisitive
  16 lutego 2016

jestem oczywiście jak najbardziej za! zwłaszcza jeżeli chodzi o edytor, kiedyś było dużo dużo lepiej.. i co do oczekujących blogów, byłoby łatwiej klanowiczom, którzy mają mało czasu a chcą napisać wszystkie 3 blogi, ponieważ czasami słabe jest takie długie czekanie aż mod zaakceptuje Twojego wcześniejszego bloga ;x

XSalvameXx
XSalvameXx
  16 lutego 2016

Wszystkie pomysły sa jak najbardziej trafione.. nie mam nic przeciwko. mam nadzieje,że to coś pomoże OBY!

IIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIII
  16 lutego 2016
Psychik
Psychik: Zmiana polegałaby na tym iż mogliby napisać te 3 blogi odrazu a one będę w zakłądce : BLOGI OCZEKUJACE. Aby jeden po drugim mogli napisac i oczekiwały do akceptacji te 3 blogi...

Bardzo dobry pomysł :) Duze ulatwienie dla AKTYWNYCH klanowiczek :)

Psychik
Psychik: Jeśli macie SWOJE jakies pomysły PISZCIE SMIALO TUTAJ ... Po to ten watek jest założony !:)

Ja nadal podbijam moja propozcyje z widocznym limitem znaków/automatyczna blokada przy komentarzach oraz dodawanie komentarzy przy użyciu ENTERa
Katherine1815
Reputacja: -49 | BluzgometrTM: 15191
Katherine1815
  16 lutego 2016

Za za za za za za za za. Milion razy za. Ożywcie tą stronę. Albo chociaż dajcie szanse zrobić to innym.

indifferentx
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 10
indifferentx
  16 lutego 2016

Jestem jak najbardziej ZA! Wszystkie pomysły są dobre i fajnie by było, gdyby zostały wprowadzone.

vvesolaa
vvesolaa
  16 lutego 2016
Psychik
Psychik: Psychik: A ja mam jeszcze jedną propozycję... Ponieważ często się zdarza ze Klanowicze pisza bloga i musza czekać na akceptację .... A chcą napisać kolejnego ... I czekaja czasem długo (cały dzień) aż zostanie dodany blog....Zmiana polegałaby na tym iż mogliby napisać te 3 blogi odrazu a one będę w zakłądce : BLOGI OCZEKUJACE. Aby jeden po drugim mogli napisac i oczekiwały do akceptacji te 3 blogi...DZIEWCZYNY a co myslicie o tym ???

Mi się bardzo podoba i jestem jak najbardziej za !
vvesolaa
vvesolaa
  16 lutego 2016

Ja mam jeszcze pomysł !
Co Wy na to aby w grupach było coś takiego, że jeden blog jakiś ważny (np ważna informacja dla klanowiczów, linownia itp) można by było ustawic tak aby on ciagle był jako pierwszy blog. Tak jak jest na forum. Że jakiś watek jest pierwszy ciagle. Bo jak dla mnie to by było przydatne i to bardzo.. W grupach na fb tak jest i myśle, że takie coś cieszyło by się sława. Nikt nie musial by tego bloga nigdzie szukac, bo był by na widoku :)

ohNever
ohNever
  16 lutego 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja mam jeszcze pomysł ! Co Wy na to aby w grupach było coś takiego, że jeden blog jakiś ważny (np ważna informacja dla klanowiczów, linownia itp) można by było ustawic tak aby on ciagle był jako pierwszy blog. Tak jak jest na forum. Że jakiś watek jest pierwszy ciagle. Bo jak dla mnie to by było przydatne i to bardzo.. W grupach na fb tak jest i myśle, że takie coś cieszyło by się sława. Nikt nie musial by tego bloga nigdzie szukac, bo był by na widoku :)

bardzo dobry pomysł!!
rani15
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
rani15
  16 lutego 2016

widze że tu gonią za reklamą i wyimaginowaną chęcią gadżetów jestem przeciw nie z racji mojego wieku tylko po co te gadżety chyba tylko po to żeby błyszczeć na zewnątrz

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.