Psychik
Reputacja: 82 | BluzgometrTM: 106
Psychik
  14 lutego 2016 (pierwszy post)

Tego posta piszę w imieniu WSZYSTKICH założycieli grup oraz klanowiczy którzy udzielają się w grupach i chcą aby zostały ożywione.

d83dde0c

Grupy dla nas są czymś więcej niż tylko grupa powiązana podobnymi zainteresowaniami. W naszych grupach "tętni życiem"- można nawiązać nowe znajomości wirtualne ale też i w realu- ponieważ część z nas dzięki grupom spotkała się osobiście. Rodzi się przyjaźń i znajomość na lata ponieważ każdy zna się już tutaj kilka dobrych lat. Rozmawiamy na różne tematy , wymieniamy się doświadczeniami swoimi, spędzamy tu miło czas odrywając się na chwile od swojego życia - relaksujemy się.

d83dde0a

Dlatego chcemy zmian! Zmian które uatrakcyjnią nasze grupy- ponieważ powoli zanikają stają się mniej popularne i chcemy temu zapobiec.Zmiany które byśmy chcieli:
1. RUCHOME AVATARY wraz z opisem klanu , avatar jest wizytówką grupy chcemy powrotu tej funkcji.
2. WYRÓŻNIENIE GRUP-
była to ciekawa opcja pokazania grup /zareklamowania / zdobycia większej ekipy.
3.WIECEJ KOLORÓW W EDYTORZE BLOGA-
jest mały wybór kolorów i beznadziejny -obecnie. Niech wróci większa ilość jak była kiedyś .
4.INFORMATOR -
która będzie znajdować się pod nazwą grupy i założycielka będzie mogła wpisać tam ważną informację. Będzie ona przykuwała uwagę Wszystkich zapisanych Klanowiczy na pewno która codziennie będzie można edytować.
5. ZAPRASZANIE DO GRUPY POPRZEZ -
"zaproś do grup" czyli wprowadzenie nowej opcji np przy opcji gdzie mamy napisz wiadomość itd. Oczywiście z limitem tylko jakimś sensownym. Z takiej opcji mogłaby korzystać tylko ADMIN KLANU. Po kliknięciu automatycznie wysyłana była by taka wiadomość o zaproszeniu do grupy. Zmniejszyło by to SPAM.

d83dde03 d83dde0a

Zmiany na pewno odratują grupy i wrócą na swój tor tak jak kiedyś.
Liczymy na pozytywne rozpatrzenie naszej prośby .
Zapraszam wszystkich do wypowiedzi i uzasadniania .
Napiszcie czym dla Was są grupy - pokażmy że są dla nas ważne-a nie jakieś tam średnie czy łączenie w pary itp.

rani15
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
rani15
  17 lutego 2016

wiesz i to mi chodziło żeby wywiązała się dyskusja na ten za co wszystkim serdecznie dziękuje też jestem za tymi pomysłami ale trzeba było poznać co myślą i napiszą na ten temat grupowicze

rani15
rani15
  17 lutego 2016

tak jestem za

Asiuniaa97
Asiuniaa97
  17 lutego 2016

również jestem za :)

praksa
praksa
  17 lutego 2016

nawet jak będzie 1000 osób za, to nic nie da, to nie wy decydujecie o zmianach na fotce i głosy o tym nie decydują ostatecznie, to tak teraz wyglada, jakby jeden drugiemu linka z tematem podsyłał i mówił"weź zagłosuj na moj temat, napisz że tez jestes za, moze przejdzie"
Widac to gołym okiem, bo ci ludzie nigdy sie na forum nie wypowiadali i nagle się pojawili i są za, trafilło pewnie przez przypadek 45 osób akurat na ten temat;D
Tu mają byc propozycje zmian, a nie kto da więcej głosów.

gfh
gfh
  17 lutego 2016

może pojawiło się nagle te 45 osób dlatego, że chcemy zmian w grupach?

gfh
gfh
  17 lutego 2016

i są propozycje i w postach też pojawiają się kolejne. :)

XSalvameXx
XSalvameXx
  17 lutego 2016

Bo niektórzy nie udzielają się na forum tylko na grupach .. które są ważne . można poznać wiele ciekawych ludzi . a fotka same tylko zakazy daje nie wiadomo po co i na co...

EjZwolnij
EjZwolnij
  17 lutego 2016

Pomysły jak najbardziej na TAK! Wszystko co napisaliście byłoby ogromnym ułatwieniem dla wszystkich. Fajnie byłoby gdyby te pomysły zostały zrealizowane. Jestem za!! ;)

yutrzejsza
yutrzejsza
  17 lutego 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: nawet jak będzie 1000 osób za, to nic nie da, to nie wy decydujecie o zmianach na fotce i głosy o tym nie decydują ostatecznie, to tak teraz wyglada, jakby jeden drugiemu linka z tematem podsyłał i mówił"weź zagłosuj na moj temat, napisz że tez jestes za, moze przejdzie" Widac to gołym okiem, bo ci ludzie nigdy sie na forum nie wypowiadali i nagle się pojawili i są za, trafilło pewnie przez przypadek 45 osób akurat na ten temat;D Tu mają byc propozycje zmian, a nie kto da więcej głosów.

Po cos jest ten POMYSLOMAT wiec jestem dobrej mysli, ze to my decydujemy. W koncu fotka chce dobrze dla uzytkownikow - tak mysle totez wprowadzila taki 'dzial'. Co do wysylania linku innym, czy sa wysylane czy nie - CO TO ZA ROZNICA? Kazdy ma swoj rozum i po przeczytaniu wiadomosci z linkiem zdecyduje czy warto sie wypowiedziec i byc za pomyslami czy nie. Konczac ta wypowiedz, MAM NADZIEJE ze cos to da bo te pomysly co zostaly podane nie tyle co sa przydatne ale tez uciesza grupowiczow :)
praksa
praksa
  17 lutego 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: Kazdy ma swoj rozum i po przeczytaniu wiadomosci z linkiem zdecyduje czy warto sie wypowiedziec

:D
ok.ok juz spokojnie, tylko napisałam ze sam głos napisany"jestem za" niewiele pomoże;D
yutrzejsza
yutrzejsza
  17 lutego 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: :D ok.ok juz spokojnie, tylko napisałam ze sam głos napisany"jestem za" niewiele pomoże;D

Jestem spokojna, po prostu takie sa fakty :) To ze jest krotka wypowiedz wcale nie oznacza, ze nie pomoze. Tyle osob JEST ZA, wiec tyle osob chce aby to bylo, wiec fotka moze to wprowadzi jednak :)
kuchana
kuchana
  18 lutego 2016

Zgadzam się!! Super pomysły.

shiiiz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 139
shiiiz
  18 lutego 2016

Każde pomysły, które zostały podane to dobre rozwiązanie dla osób, które lubią przebywać i udzielać się w grupach.
Także jak najbardziej jestem ZA wprowadzeniem ich do grup!

Madelainee
Madelainee
  18 lutego 2016

I ja również jestem za.
Fotkę trzymam tylko ze względu na Grupy. I uważam, że nie ma nic złego w ulepszaniu ich tak aby jak najwięcej ludzi chciało się udzielać. Popieram wszystkie punkty!

Psychik
Reputacja: 82 | BluzgometrTM: 106
Psychik
  18 lutego 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: nawet jak będzie 1000 osób za, to nic nie da, to nie wy decydujecie o zmianach na fotce i głosy o tym nie decydują ostatecznie, to tak teraz wyglada, jakby jeden drugiemu linka z tematem podsyłał i mówił"weź zagłosuj na moj temat, napisz że tez jestes za, moze przejdzie" Widac to gołym okiem, bo ci ludzie nigdy sie na forum nie wypowiadali i nagle się pojawili i są za, trafilło pewnie przez przypadek 45 osób akurat na ten temat;D Tu mają byc propozycje zmian, a nie kto da więcej głosów.

Owszem załozycielki klanów zostały poinformowane o tym że znajduje sie na forum taki wątek o zmianach w grupie kto chcial to sie wypowiedział , jak widać duzo osób chciało by tych zmian :P
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.