Psychik
Reputacja: 82 | BluzgometrTM: 106
Psychik
  14 lutego 2016 (pierwszy post)

Tego posta piszę w imieniu WSZYSTKICH założycieli grup oraz klanowiczy którzy udzielają się w grupach i chcą aby zostały ożywione.

d83dde0c

Grupy dla nas są czymś więcej niż tylko grupa powiązana podobnymi zainteresowaniami. W naszych grupach "tętni życiem"- można nawiązać nowe znajomości wirtualne ale też i w realu- ponieważ część z nas dzięki grupom spotkała się osobiście. Rodzi się przyjaźń i znajomość na lata ponieważ każdy zna się już tutaj kilka dobrych lat. Rozmawiamy na różne tematy , wymieniamy się doświadczeniami swoimi, spędzamy tu miło czas odrywając się na chwile od swojego życia - relaksujemy się.

d83dde0a

Dlatego chcemy zmian! Zmian które uatrakcyjnią nasze grupy- ponieważ powoli zanikają stają się mniej popularne i chcemy temu zapobiec.Zmiany które byśmy chcieli:
1. RUCHOME AVATARY wraz z opisem klanu , avatar jest wizytówką grupy chcemy powrotu tej funkcji.
2. WYRÓŻNIENIE GRUP-
była to ciekawa opcja pokazania grup /zareklamowania / zdobycia większej ekipy.
3.WIECEJ KOLORÓW W EDYTORZE BLOGA-
jest mały wybór kolorów i beznadziejny -obecnie. Niech wróci większa ilość jak była kiedyś .
4.INFORMATOR -
która będzie znajdować się pod nazwą grupy i założycielka będzie mogła wpisać tam ważną informację. Będzie ona przykuwała uwagę Wszystkich zapisanych Klanowiczy na pewno która codziennie będzie można edytować.
5. ZAPRASZANIE DO GRUPY POPRZEZ -
"zaproś do grup" czyli wprowadzenie nowej opcji np przy opcji gdzie mamy napisz wiadomość itd. Oczywiście z limitem tylko jakimś sensownym. Z takiej opcji mogłaby korzystać tylko ADMIN KLANU. Po kliknięciu automatycznie wysyłana była by taka wiadomość o zaproszeniu do grupy. Zmniejszyło by to SPAM.

d83dde03 d83dde0a

Zmiany na pewno odratują grupy i wrócą na swój tor tak jak kiedyś.
Liczymy na pozytywne rozpatrzenie naszej prośby .
Zapraszam wszystkich do wypowiedzi i uzasadniania .
Napiszcie czym dla Was są grupy - pokażmy że są dla nas ważne-a nie jakieś tam średnie czy łączenie w pary itp.

Avatar użytkownika gregbondgregbond
Reputacja: -164 | BluzgometrTM: 1
gregbond
  7 kwietnia 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: A jak znaleźć te aktywne? Bo poprzez "googlowanie" albo poprzez profile użytkowników znajduję tylko te nieaktywne...

Na dole strony jest odnośnik do Grup http://fotka.com/grupy/ i tam jest ranking najaktywniejszych http://fotka.com/grupy/najaktywniejsze :)
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
Psychik
Psychik
  8 kwietnia 2016

no własnie teraz ciężko jest znaleźć grupy... przez to ze zeszly na dalszy plan

Doggy
Reputacja: -2 | BluzgometrTM: 145
Doggy
  9 kwietnia 2016
Psychik :)

*Głupoty >> Miałem na myśli to co dzieje się na 'czacie' i ogółem o bezsensownym mordowaniu czasu wolnego pisząc o 'niczym'.
*Normalni ludzie >> Nie napisałem, że są nimi osoby należące do grup.

PoznanOn1986
Polecam patrzeć na daty ostatnich postów.

Pozdrawiam - Wszystkich - Was.
yutrzejsza
yutrzejsza
  11 kwietnia 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: O i by mogli naprawić usuwanie komentarzy..

Dokladnie! Zamiast nam ulepszać to pogarszają...
Psychik
Psychik
  12 kwietnia 2016

a co jest z usuwaniem komów?

IIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIII
  12 kwietnia 2016

@psychik a co jest z usuwaniem komów?

Ostatnio byl problem z ich usuwanien, ani autor komentarza nie mogl tego zrobic ani moderator czy Admin

Psychik
Psychik
  13 kwietnia 2016

no faktycznie jest z tym problem :/

ehh...

Psychik
Psychik
  13 kwietnia 2016

Czy Wy też macie problem ze zmiana avtarów w klanie ????
Bo mimo ze avatar ma wszystkie parametry jakie powinny byc to i tak wyskakuje mi bląd !

Co jest znowu !????

elcia1988
elcia1988
  13 kwietnia 2016
Psychik
Psychik: Czy Wy też macie problem ze zmiana avtarów w klanie ???? Bo mimo ze avatar ma wszystkie parametry jakie powinny byc to i tak wyskakuje mi bląd !Co jest znowu !????

Nie można zmieniać awatarów i opisów. .. przy zmianie opisu pojawia się info ze nie ma takiej grupy! !!

Zamiast naprawiać co coraz bardziej utrudniają funkcjonowanie grup...
yutrzejsza
yutrzejsza
  13 kwietnia 2016

Co Wy gadacie... przeraza mnie to po prostu.

elcia1988
elcia1988
  13 kwietnia 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: Co Wy gadacie... przeraza mnie to po prostu.

Chcieliśmy zmian to nam pokazali -.-
Masakra
yutrzejsza
yutrzejsza
  13 kwietnia 2016

Napisze zaraz do fotki. To jest najgorszy portal jesli chodzi o relacje 'wladzy' z uzytkownikami. Ani na wiadomosc nie odpisza, ani nie zrobia nic dla uzytkownika. Naprawde najgorszy i takie jest moje zdanie, nalezy mowic o tym glosno bo krytyka buduje jednak - mam nadzieje ze to fotce da do myslenia. Mialam stycznosc z wieloma portalami i nie przypominam sobie aby byly takie sytuacje jak tu. Ja udzielam sie w grupach tyle lat i kiedys one byly naprawde super, ale z roku na rok czy nawet czesciej zabieraja nam najlepsze funkcje, dajac beznadziejne, w dodatku cos psujac jak teraz: komentarze, awatary, opisy. Tu w tym watku wypowiedziala sie wiekszosc uzytkownikow grup (bo tylko tyle zostalo z tych wszystkich ludzi ktorzy byli kiedys) wiec ja nie wiem na co czekaja jeszcze ludzie od zmian.

elcia1988
elcia1988
  13 kwietnia 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: Napisze zaraz do fotki. To jest najgorszy portal jesli chodzi o relacje 'wladzy' z uzytkownikami. Ani na wiadomosc nie odpisza, ani nie zrobia nic dla uzytkownika. Naprawde najgorszy i takie jest moje zdanie, nalezy mowic o tym glosno bo krytyka buduje jednak - mam nadzieje ze to fotce da do myslenia. Mialam stycznosc z wieloma portalami i nie przypominam sobie aby byly takie sytuacje jak tu. Ja udzielam sie w grupach tyle lat i kiedys one byly naprawde super, ale z roku na rok czy nawet czesciej zabieraja nam najlepsze funkcje, dajac beznadziejne, w dodatku cos psujac jak teraz: komentarze, awatary, opisy. Tu w tym watku wypowiedziala sie wiekszosc uzytkownikow grup (bo tylko tyle zostalo z tych wszystkich ludzi ktorzy byli kiedys) wiec ja nie wiem na co czekaja jeszcze ludzie od zmian.

No dokładnie... Czekają chyba, aż ten portal całkiem zmieni swoją funkcjonalność i stanie się portalem z anonsami :/ albo czymś w tym stylu
yutrzejsza
yutrzejsza
  13 kwietnia 2016

Jednym slowem masakra.

elcia1988
elcia1988
  13 kwietnia 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: Jednym slowem masakra.

Dobrze że chociaż blogi można jeszcze edytować, Ale czuję że jak dalej tak będzie to też tą opcję zablokują d83dde02
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.