Psychik
Reputacja: 82 | BluzgometrTM: 106
Psychik
  14 lutego 2016 (pierwszy post)

Tego posta piszę w imieniu WSZYSTKICH założycieli grup oraz klanowiczy którzy udzielają się w grupach i chcą aby zostały ożywione.

d83dde0c

Grupy dla nas są czymś więcej niż tylko grupa powiązana podobnymi zainteresowaniami. W naszych grupach "tętni życiem"- można nawiązać nowe znajomości wirtualne ale też i w realu- ponieważ część z nas dzięki grupom spotkała się osobiście. Rodzi się przyjaźń i znajomość na lata ponieważ każdy zna się już tutaj kilka dobrych lat. Rozmawiamy na różne tematy , wymieniamy się doświadczeniami swoimi, spędzamy tu miło czas odrywając się na chwile od swojego życia - relaksujemy się.

d83dde0a

Dlatego chcemy zmian! Zmian które uatrakcyjnią nasze grupy- ponieważ powoli zanikają stają się mniej popularne i chcemy temu zapobiec.Zmiany które byśmy chcieli:
1. RUCHOME AVATARY wraz z opisem klanu , avatar jest wizytówką grupy chcemy powrotu tej funkcji.
2. WYRÓŻNIENIE GRUP-
była to ciekawa opcja pokazania grup /zareklamowania / zdobycia większej ekipy.
3.WIECEJ KOLORÓW W EDYTORZE BLOGA-
jest mały wybór kolorów i beznadziejny -obecnie. Niech wróci większa ilość jak była kiedyś .
4.INFORMATOR -
która będzie znajdować się pod nazwą grupy i założycielka będzie mogła wpisać tam ważną informację. Będzie ona przykuwała uwagę Wszystkich zapisanych Klanowiczy na pewno która codziennie będzie można edytować.
5. ZAPRASZANIE DO GRUPY POPRZEZ -
"zaproś do grup" czyli wprowadzenie nowej opcji np przy opcji gdzie mamy napisz wiadomość itd. Oczywiście z limitem tylko jakimś sensownym. Z takiej opcji mogłaby korzystać tylko ADMIN KLANU. Po kliknięciu automatycznie wysyłana była by taka wiadomość o zaproszeniu do grupy. Zmniejszyło by to SPAM.

d83dde03 d83dde0a

Zmiany na pewno odratują grupy i wrócą na swój tor tak jak kiedyś.
Liczymy na pozytywne rozpatrzenie naszej prośby .
Zapraszam wszystkich do wypowiedzi i uzasadniania .
Napiszcie czym dla Was są grupy - pokażmy że są dla nas ważne-a nie jakieś tam średnie czy łączenie w pary itp.

ChodzacaIronia
ChodzacaIronia
  13 kwietnia 2016

Nooo to FT zrobiła odzew...ale nie w tą stronę co trzeba -,- takie ulepszenia możecie sobie w buty wsadzić...

SlodkiEksperyment
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 202
SlodkiEksperyment
  13 kwietnia 2016

Zamiast nam ułatwić i wprowadzić to co wcześniej było pisane, to chyba robią nam na złość i
utrudniają nam tylko.
Czy oni nie rozumieją, że wiele osób udziela się na Grupach kilka lat, że przez Grupy można poznać
ciekawe osoby ?
I zamiast nam ulepszyć, to co robią :x wrrr

gfh
gfh
  13 kwietnia 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: Nooo to FT zrobiła odzew...ale nie w tą stronę co trzeba -,-

zgadzam się...
ChodzacaIronia
ChodzacaIronia
  13 kwietnia 2016

Możemy sobie pisać ile wlezie a oni i tak mają to gdzieś -,- zamiast zrobić tak żeby było łatwiej i lepiej to kłody pod nogi ;/

Galaktyczny1977
Galaktyczny1977
  13 kwietnia 2016

a potem sie dziwią że ludzie odchodzą...jak tak dalej to chyba same fejki pozostaną...

TrueLovex3
TrueLovex3
  13 kwietnia 2016

No to mamy zmiany .. tylko zamiast na lepsze to na gorsze .. :/

Psychik
Psychik
  13 kwietnia 2016
Jak zwykle się popisali ....
daje rok ze te portal jeszcze pociagnie .....
A potem zostaną tylko sami zboczency :)

Juz mi sie odechciewa tu logować
Psychik
Psychik
  13 kwietnia 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: Zamiast nam ułatwić i wprowadzić to co wcześniej było pisane, to chyba robią nam na złość i utrudniają nam tylko.

Może chcą zlikwidowac grupy :P kij ich wie
Psychik
Psychik
  13 kwietnia 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: Tu w tym watku wypowiedziala sie wiekszosc uzytkownikow grup (bo tylko tyle zostalo z tych wszystkich ludzi ktorzy byli kiedys) wiec ja nie wiem na co czekaja jeszcze ludzie od zmian.

Chcą się pozbyć i nas :)
yutrzejsza
yutrzejsza
  13 kwietnia 2016

Moja pierwsza mysl ale to taka raczej w formie zartu ''likwiduja grupy czy o co kaman''? Glosno powiem ze w konkursach grupowych juz nie bede kupowac gwiazd w formie nagrody tylko upominki bede wysylac poczta bo to juz nie jest pewne, a przeciez mamy gwiazdy aby pisac na przyklad wiecej blogow w grupach.

Psychik
Psychik
  14 kwietnia 2016

Walą ściema że forum przeglądają a zaden moderator nie ma żadnego pojęcia że taki wątek istnieje

yutrzejsza
yutrzejsza
  14 kwietnia 2016

Bez kitu. Rozmawiałam wczoraj z jednym moderatorem, dzisiaj z drugim i musiałam link podeslac bo nie wiedza ze istnieje taki temat. W ogole jakies nieporozumienie, pisze do kogos kto jest w dziale 'fotka przyjaciel', nie 'fotka czat' a dostaje wiadomosc ze ta osoba jest od czatu. Myslalam ze jak fotka przyjaciel to zajmuje sie kazda sprawa, zwlaszcza ze ponizej jest dzial czata. Ale dobra, to mam gdzies, tylko grupy mnie interesuja. Moze jednak tu sie nikt nie odzywa bo im wstyd ze tak mieszaja, ida w zlym kierunku?

Psychik
Psychik
  14 kwietnia 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: i musiałam link podeslac bo nie wiedza ze istnieje taki temat.

A podobno forum jest tak intensywnie przeglądane:lol:
prinzessin
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 21
prinzessin
  14 kwietnia 2016

Szkoda gadac...

XSalvameXx
XSalvameXx
  14 kwietnia 2016

Phi.. z tego co piszecie to coraz więcej zakazów ... Widać właśnie jak fotce zależy na grupach .. mają to gdzieś,a nie wierzę w to,że przeglądają forum .. prędzej kaktus mi wyrośnie .. ; ) Co tu dużo mówić.. fotka upada na dno to nie jest to co kiedyś było,a szkoda.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.