Tego posta piszę w imieniu WSZYSTKICH założycieli grup oraz klanowiczy którzy udzielają się w grupach i chcą aby zostały ożywione.
Grupy dla nas są czymś więcej niż tylko grupa powiązana podobnymi zainteresowaniami. W naszych grupach "tętni życiem"- można nawiązać nowe znajomości wirtualne ale też i w realu- ponieważ część z nas dzięki grupom spotkała się osobiście. Rodzi się przyjaźń i znajomość na lata ponieważ każdy zna się już tutaj kilka dobrych lat. Rozmawiamy na różne tematy , wymieniamy się doświadczeniami swoimi, spędzamy tu miło czas odrywając się na chwile od swojego życia - relaksujemy się.
Dlatego chcemy zmian! Zmian które uatrakcyjnią nasze grupy- ponieważ powoli zanikają stają się mniej popularne i chcemy temu zapobiec.Zmiany które byśmy chcieli:
1. RUCHOME AVATARY wraz z opisem klanu , avatar jest wizytówką grupy chcemy powrotu tej funkcji.
2. WYRÓŻNIENIE GRUP- była to ciekawa opcja pokazania grup /zareklamowania / zdobycia większej ekipy.
3.WIECEJ KOLORÓW W EDYTORZE BLOGA- jest mały wybór kolorów i beznadziejny -obecnie. Niech wróci większa ilość jak była kiedyś .
4.INFORMATOR - która będzie znajdować się pod nazwą grupy i założycielka będzie mogła wpisać tam ważną informację. Będzie ona przykuwała uwagę Wszystkich zapisanych Klanowiczy na pewno która codziennie będzie można edytować.
5. ZAPRASZANIE DO GRUPY POPRZEZ - "zaproś do grup" czyli wprowadzenie nowej opcji np przy opcji gdzie mamy napisz wiadomość itd. Oczywiście z limitem tylko jakimś sensownym. Z takiej opcji mogłaby korzystać tylko ADMIN KLANU. Po kliknięciu automatycznie wysyłana była by taka wiadomość o zaproszeniu do grupy. Zmniejszyło by to SPAM.
Zmiany na pewno odratują grupy i wrócą na swój tor tak jak kiedyś.
Liczymy na pozytywne rozpatrzenie naszej prośby .
Zapraszam wszystkich do wypowiedzi i uzasadniania .
Napiszcie czym dla Was są grupy - pokażmy że są dla nas ważne-a nie jakieś tam średnie czy łączenie w pary itp.
lista tematów
[Pomysłomat] GRUPY GRUPY GRUPY- pomysły /zmiany! strona 18 z 41
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
Może w końcu ktoś z Fotki łaskawie to naprawił
i w końcu napisał coś w sprawie zmian jakie chcemy w Grupach !
gregbond: kategoryczna: @gregbond i co Ty na to :))) ???
Właśnie teraz jeszcze raz sprawdzałem i wszystko ok, dało się zmienić, może jeszcze problem dotyczy waszych grup nie wiem, warto przeczyścić przeglądarkę ze śmieci i wtedy sprawdzić czy dalej problem występuje.
U mnie w grupie nadal pokazuje przy próbie zmiany opisu komunikat : "Nie ma takiej grupy"...
Do tego coś jest jeszcze nie tak przy dodawaniu blogów bo nie można zmienić czcionki, ani koloru, ani wysrodkowac :/
Konto usunięte: U mnie w grupie nadal pokazuje przy próbie zmiany opisu komunikat : "Nie ma takiej grupy"... Do tego coś jest jeszcze nie tak przy dodawaniu blogów bo nie można zmienić czcionki, ani koloru, ani wysrodkowac :/
Mam nadzieje ze spowodowane jest to ze fotka wkoncu zaczyna dzialac ....
i stad te chwilowe problemy
Nie wiem, czy tylko w naszej grupie jest taki problem, czy w innych również.
Chodzi o to, że nie można w ogóle edytować czcionki (zmiana koloru, rodzaju, położenie tekstu).
Czy Wy także nie macie tych opcji w swoich grupach?
Sluchajcie sprawa jest taka, ze nic nie zostalo naprawione na ta chwile. Jedynie znowu zepsute jak piszecie o czcionkach. Juz nie wierze w fotke, przestalam. Co do poczatku mojej wypowiedzi, to ja mam dwie grupy, w jednej moglam zmienic opis juz dawno, w drugiej nie, a awatarow nie mozna bylo zmienic w ogole do teraz, w jednej i drugiej. Czekam dalej na naprawe, z reszta nie tylko ja.
bananowyczipsxD: Nie wiem, czy tylko w naszej grupie jest taki problem, czy w innych również.
Chodzi o to, że nie można w ogóle edytować czcionki (zmiana koloru, rodzaju, położenie tekstu).
Czy Wy także nie macie tych opcji w swoich grupach?
Ja wczoraj moglam edytowac czcionke, dzisiaj tez (sprawdzilam teraz), wiec w naszej grupie chyba nie ma takiego problemu. Znowu moze w jednych grupach bedzie ten problem, w drugich nie bedzie, tak jak z opisem, w niektorych mozna zmieniac, w niektorych nie. Masakra.