Psychik
Reputacja: 82 | BluzgometrTM: 106
Psychik
  14 lutego 2016 (pierwszy post)

Tego posta piszę w imieniu WSZYSTKICH założycieli grup oraz klanowiczy którzy udzielają się w grupach i chcą aby zostały ożywione.

d83dde0c

Grupy dla nas są czymś więcej niż tylko grupa powiązana podobnymi zainteresowaniami. W naszych grupach "tętni życiem"- można nawiązać nowe znajomości wirtualne ale też i w realu- ponieważ część z nas dzięki grupom spotkała się osobiście. Rodzi się przyjaźń i znajomość na lata ponieważ każdy zna się już tutaj kilka dobrych lat. Rozmawiamy na różne tematy , wymieniamy się doświadczeniami swoimi, spędzamy tu miło czas odrywając się na chwile od swojego życia - relaksujemy się.

d83dde0a

Dlatego chcemy zmian! Zmian które uatrakcyjnią nasze grupy- ponieważ powoli zanikają stają się mniej popularne i chcemy temu zapobiec.Zmiany które byśmy chcieli:
1. RUCHOME AVATARY wraz z opisem klanu , avatar jest wizytówką grupy chcemy powrotu tej funkcji.
2. WYRÓŻNIENIE GRUP-
była to ciekawa opcja pokazania grup /zareklamowania / zdobycia większej ekipy.
3.WIECEJ KOLORÓW W EDYTORZE BLOGA-
jest mały wybór kolorów i beznadziejny -obecnie. Niech wróci większa ilość jak była kiedyś .
4.INFORMATOR -
która będzie znajdować się pod nazwą grupy i założycielka będzie mogła wpisać tam ważną informację. Będzie ona przykuwała uwagę Wszystkich zapisanych Klanowiczy na pewno która codziennie będzie można edytować.
5. ZAPRASZANIE DO GRUPY POPRZEZ -
"zaproś do grup" czyli wprowadzenie nowej opcji np przy opcji gdzie mamy napisz wiadomość itd. Oczywiście z limitem tylko jakimś sensownym. Z takiej opcji mogłaby korzystać tylko ADMIN KLANU. Po kliknięciu automatycznie wysyłana była by taka wiadomość o zaproszeniu do grupy. Zmniejszyło by to SPAM.

d83dde03 d83dde0a

Zmiany na pewno odratują grupy i wrócą na swój tor tak jak kiedyś.
Liczymy na pozytywne rozpatrzenie naszej prośby .
Zapraszam wszystkich do wypowiedzi i uzasadniania .
Napiszcie czym dla Was są grupy - pokażmy że są dla nas ważne-a nie jakieś tam średnie czy łączenie w pary itp.

kategoryczna
kategoryczna
  6 maja 2016

Moj edytor, jest taki zrypany, mozecie oddać normalny a nie kombinujecie i sobie tylko wrogów robicie, nie chcecie tego portalu to w piz :cenzura: usuncie a nie robicie problemy... ;/

XSalvameXx
XSalvameXx
  6 maja 2016

3 rzeczy ciężko im zrobić ...tragedia co tu się dzieje..

ohNever
ohNever
  6 maja 2016

U mnie też edytor spieprzony do reszty.... szkoda nawet gadać ! ;xxx d83dde21

Psychik
Psychik
  6 maja 2016

Mieli się zajac innymi zmianami a popsuli cos innego jeszcze ....

kategoryczna
kategoryczna
  6 maja 2016

Robicie ludzi w konia... jesteście załośni.

Asiuniaa97
Asiuniaa97
  6 maja 2016

U mnie nic się nie naprawiło ;/ Ale miło, że ktoś się zainteresował :)

ZakreconaNaMaksax3
Reputacja: 3 | BluzgometrTM: 23
ZakreconaNaMaksax3
  6 maja 2016

Gdzie to poprawili ? No chyba nie bardzo. Bo u mnie NADAL brak edytora i czegokolwiek !

gfh
gfh
  6 maja 2016

MOŻNA ZMIENIAĆ OPIS !!! nareszcie coś zaczyna się dziać.
Prosimy jeszcze żeby wróciła możliwość zmieniania avatarów. ;)

TrueLovex3
TrueLovex3
  6 maja 2016

Czekamy na możliwość zmiany avatarów !!

Psychik
Psychik
  6 maja 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: MOŻNA ZMIENIAĆ OPIS !!! nareszcie coś zaczyna się dziać. Prosimy jeszcze żeby wróciła możliwość zmieniania avatarów. ;)

Mam nadzieje ze to chwilowy przestój ze względu na to że wprowadzaja zmiany
yutrzejsza
yutrzejsza
  6 maja 2016
Psychik
Psychik: Mam nadzieje ze to chwilowy przestój ze względu na to że wprowadzaja zmiany

Wprowadzaja zmiany? :O
yutrzejsza
yutrzejsza
  6 maja 2016
mark
mark: Edycja opisu i postów poprawiona, zerknijcie.

Panie Marku jeszcze awatary trzeba naprawic zeby mozna bylo zmieniac w grupach i zeby kazdy mial taki edytor jaki mam ja. Dodaje screena, dla przypomnienia. Jak Pan to ogarnie to przyjade do Elblaga i stawiam Panu piwo xD

bananowyczipsxD
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 9
bananowyczipsxD
  7 maja 2016

Ja również nadal nie mam możliwości edytowania tekstu.

elcia1988
elcia1988
  7 maja 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: mark: Edycja opisu i postów poprawiona, zerknijcie. Panie Marku jeszcze awatary trzeba naprawic zeby mozna bylo zmieniac w grupach i zeby kazdy mial taki edytor jaki mam ja. Dodaje screena, dla przypomnienia. Jak Pan to ogarnie to przyjade do Elblaga i stawiam Panu piwo xD

Ja postawię nawet czteropak :D
Bunicha
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 29
Bunicha
  7 maja 2016

Panie Marku doceniamy że cos sie dzieje, ale prosimy nie spoczywać na laurach. :)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.