Psychik
Reputacja: 82 | BluzgometrTM: 106
Psychik
  14 lutego 2016 (pierwszy post)

Tego posta piszę w imieniu WSZYSTKICH założycieli grup oraz klanowiczy którzy udzielają się w grupach i chcą aby zostały ożywione.

d83dde0c

Grupy dla nas są czymś więcej niż tylko grupa powiązana podobnymi zainteresowaniami. W naszych grupach "tętni życiem"- można nawiązać nowe znajomości wirtualne ale też i w realu- ponieważ część z nas dzięki grupom spotkała się osobiście. Rodzi się przyjaźń i znajomość na lata ponieważ każdy zna się już tutaj kilka dobrych lat. Rozmawiamy na różne tematy , wymieniamy się doświadczeniami swoimi, spędzamy tu miło czas odrywając się na chwile od swojego życia - relaksujemy się.

d83dde0a

Dlatego chcemy zmian! Zmian które uatrakcyjnią nasze grupy- ponieważ powoli zanikają stają się mniej popularne i chcemy temu zapobiec.Zmiany które byśmy chcieli:
1. RUCHOME AVATARY wraz z opisem klanu , avatar jest wizytówką grupy chcemy powrotu tej funkcji.
2. WYRÓŻNIENIE GRUP-
była to ciekawa opcja pokazania grup /zareklamowania / zdobycia większej ekipy.
3.WIECEJ KOLORÓW W EDYTORZE BLOGA-
jest mały wybór kolorów i beznadziejny -obecnie. Niech wróci większa ilość jak była kiedyś .
4.INFORMATOR -
która będzie znajdować się pod nazwą grupy i założycielka będzie mogła wpisać tam ważną informację. Będzie ona przykuwała uwagę Wszystkich zapisanych Klanowiczy na pewno która codziennie będzie można edytować.
5. ZAPRASZANIE DO GRUPY POPRZEZ -
"zaproś do grup" czyli wprowadzenie nowej opcji np przy opcji gdzie mamy napisz wiadomość itd. Oczywiście z limitem tylko jakimś sensownym. Z takiej opcji mogłaby korzystać tylko ADMIN KLANU. Po kliknięciu automatycznie wysyłana była by taka wiadomość o zaproszeniu do grupy. Zmniejszyło by to SPAM.

d83dde03 d83dde0a

Zmiany na pewno odratują grupy i wrócą na swój tor tak jak kiedyś.
Liczymy na pozytywne rozpatrzenie naszej prośby .
Zapraszam wszystkich do wypowiedzi i uzasadniania .
Napiszcie czym dla Was są grupy - pokażmy że są dla nas ważne-a nie jakieś tam średnie czy łączenie w pary itp.

elcia1988
elcia1988
  10 maja 2016

Ja linków jeszcze nie sprawdzałam. Muszę zobaczyć

elcia1988
elcia1988
  10 maja 2016

Jakieś te okienka przy kolorach, przy dodawaniu obrazka i linku są inne. Przez co ciężko jest coś wstawić. Szczególnie na telefonie

paulina265
paulina265
  10 maja 2016

ja też mam problem ze zmniejszaniem zdjęć

XSalvameXx
XSalvameXx
  10 maja 2016

Marudy no :) najwazniejsze ze kolory i avek jest ! :)

elcia1988
elcia1988
  10 maja 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: Marudy no :) najwazniejsze ze kolory i avek jest ! :)

Co z tego że są kolory jak obrazki są ucinane w blogach, bo nie ma jak zmienić rozmiaru?
OooXkoteczekXooO
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 1129
OooXkoteczekXooO
  10 maja 2016

Super że avek i kolory są d83dde0a ale naprawde nie zbyt ładnie wyglądają teraz wpisy -wszystko jest duże

elcia1988
elcia1988
  10 maja 2016
OooXkoteczekXooO
OooXkoteczekXooO: Super że avek i kolory są ale naprawde nie zbyt ładnie wyglądają teraz wpisy -wszystko jest duże

Podobno na Mozilli można zmieniać rozmiar
elcia1988
elcia1988
  10 maja 2016

Potwierdzam, na Mozilli można ale nie jest to łatwe

yutrzejsza
yutrzejsza
  10 maja 2016

Z linkami jednak nie ma problemu. W ogole nie narzekam, jest super jak dla mnie :D
Przerzucajcie sie na mozille bo ja uzywam mozilli i moge smialo dodawac obrazek i zmieniac rozmiar.

yutrzejsza
yutrzejsza
  10 maja 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: Marudy no :) najwazniejsze ze kolory i avek jest ! :)

Dokladnie! Mozna zmieniac opis, awatar (w dodatku na ruchomy) i kolorki! :3
OooXkoteczekXooO
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 1129
OooXkoteczekXooO
  10 maja 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: XSalvameXx: Marudy no :) najwazniejsze ze kolory i avek jest ! :) Dokladnie! Mozna zmieniac opis, awatar (w dodatku na ruchomy) i kolorki! :3

no ale nikt nie będzie specjalnie zmieniał przeglądarki
Ja nie korzystam z Mozilli
yutrzejsza
yutrzejsza
  10 maja 2016

To chwila, warto sciagnac i korzystac z superowego edytora :D Jak fotka ogarnie reszte to wrocisz do poprzedniej.

elcia1988
elcia1988
  10 maja 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: To chwila, warto sciagnac i korzystac z superowego edytora :D Jak fotka ogarnie reszte to wrocisz do poprzedniej.

Mi mozilla na telefonie chodzi beznadziejnie... Przez to blogi dwa razy dłużej dodaje niż normalnie na chrome :/ no ale chociaż edytować później przez mozille mogę obrazki d83dde02
yutrzejsza
yutrzejsza
  10 maja 2016
MOZNA? MOZNA :D
elcia1988
elcia1988
  10 maja 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: MOZNA? MOZNA :D

Ale jest to mega uciążliwe :/ szczególnie że nawet na mozilli to okienko pokazuje się jakieś dziwne i muszę szukać po całym ekranie przycisku "Ok" żeby zapisać zmiany
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.