Tego posta piszę w imieniu WSZYSTKICH założycieli grup oraz klanowiczy którzy udzielają się w grupach i chcą aby zostały ożywione.
Grupy dla nas są czymś więcej niż tylko grupa powiązana podobnymi zainteresowaniami. W naszych grupach "tętni życiem"- można nawiązać nowe znajomości wirtualne ale też i w realu- ponieważ część z nas dzięki grupom spotkała się osobiście. Rodzi się przyjaźń i znajomość na lata ponieważ każdy zna się już tutaj kilka dobrych lat. Rozmawiamy na różne tematy , wymieniamy się doświadczeniami swoimi, spędzamy tu miło czas odrywając się na chwile od swojego życia - relaksujemy się.
Dlatego chcemy zmian! Zmian które uatrakcyjnią nasze grupy- ponieważ powoli zanikają stają się mniej popularne i chcemy temu zapobiec.Zmiany które byśmy chcieli:
1. RUCHOME AVATARY wraz z opisem klanu , avatar jest wizytówką grupy chcemy powrotu tej funkcji.
2. WYRÓŻNIENIE GRUP- była to ciekawa opcja pokazania grup /zareklamowania / zdobycia większej ekipy.
3.WIECEJ KOLORÓW W EDYTORZE BLOGA- jest mały wybór kolorów i beznadziejny -obecnie. Niech wróci większa ilość jak była kiedyś .
4.INFORMATOR - która będzie znajdować się pod nazwą grupy i założycielka będzie mogła wpisać tam ważną informację. Będzie ona przykuwała uwagę Wszystkich zapisanych Klanowiczy na pewno która codziennie będzie można edytować.
5. ZAPRASZANIE DO GRUPY POPRZEZ - "zaproś do grup" czyli wprowadzenie nowej opcji np przy opcji gdzie mamy napisz wiadomość itd. Oczywiście z limitem tylko jakimś sensownym. Z takiej opcji mogłaby korzystać tylko ADMIN KLANU. Po kliknięciu automatycznie wysyłana była by taka wiadomość o zaproszeniu do grupy. Zmniejszyło by to SPAM.
Zmiany na pewno odratują grupy i wrócą na swój tor tak jak kiedyś.
Liczymy na pozytywne rozpatrzenie naszej prośby .
Zapraszam wszystkich do wypowiedzi i uzasadniania .
Napiszcie czym dla Was są grupy - pokażmy że są dla nas ważne-a nie jakieś tam średnie czy łączenie w pary itp.
lista tematów
[Pomysłomat] GRUPY GRUPY GRUPY- pomysły /zmiany! strona 29 z 41
W ogole tak mysle ze grupy powinny byc na niebieskim pasku. Tak bardzo lubimy grupy a korzysta z nich jednak sporo osob (nawet fotka) wiec to sie przyda :) Zwlaszcza ze grupy to element tego portalu - kazdy nowy uzytkownik i nie tylko nowy powinien wiedziec ze istnieja grupy :)
Proponuje dodac miedzy grami a czatem :)
Nadal nie mogę :/ w ogóle to u mnie nawet nie da się dodać obrazka poprzez skopiowanie jego adresu... A opcja kopiuj grafikę nie działa na moim telefonie :( także kombinuje na około, a zabiera to bardzo dużo czasu niestety :/ którego też nie mam zbyt wiele
Ja mam normalnie obrazki ;p Bo mam mozillę, ale to bezsensu by każdy zmieniał przeglądarkę, niech naprawią błąd a nie my mamy sie dopasowywac, my klienci - a jak jest to powiedzenie ' NASZ KLIENT NASZ PAN ! ' Także czekamy :)
Konto usunięte: W ogole tak mysle ze grupy powinny byc na niebieskim pasku. Tak bardzo lubimy grupy a korzysta z nich jednak sporo osob (nawet fotka) wiec to sie przyda :) Zwlaszcza ze grupy to element tego portalu - kazdy nowy uzytkownik i nie tylko nowy powinien wiedziec ze istnieja grupy :)
No dokładnie. Już tą propozycję podawałam dosyć dawno. Byłoby to bardzo przydatne
Obrazek dodac moge ale zmniejszyć nie.
Ogolnie widac ze jest jakis błąd bo przy wyborze koloru czcionki tez jest dziwnie trochę.
No ale raczej to naprawią nie zostawią chyba tak:P
Konto usunięte: W ogole tak mysle ze grupy powinny byc na niebieskim pasku. Tak bardzo lubimy grupy a korzysta z nich jednak sporo osob (nawet fotka) wiec to sie przyda :) Zwlaszcza ze grupy to element tego portalu - kazdy nowy uzytkownik i nie tylko nowy powinien wiedziec ze istnieja grupy :)
Też tak uważam . Grupy powinny wrocic tam gdzie były .
Powinny byc widoczne dla każdego !