Psychik
Reputacja: 82 | BluzgometrTM: 106
Psychik
  14 lutego 2016 (pierwszy post)

Tego posta piszę w imieniu WSZYSTKICH założycieli grup oraz klanowiczy którzy udzielają się w grupach i chcą aby zostały ożywione.

d83dde0c

Grupy dla nas są czymś więcej niż tylko grupa powiązana podobnymi zainteresowaniami. W naszych grupach "tętni życiem"- można nawiązać nowe znajomości wirtualne ale też i w realu- ponieważ część z nas dzięki grupom spotkała się osobiście. Rodzi się przyjaźń i znajomość na lata ponieważ każdy zna się już tutaj kilka dobrych lat. Rozmawiamy na różne tematy , wymieniamy się doświadczeniami swoimi, spędzamy tu miło czas odrywając się na chwile od swojego życia - relaksujemy się.

d83dde0a

Dlatego chcemy zmian! Zmian które uatrakcyjnią nasze grupy- ponieważ powoli zanikają stają się mniej popularne i chcemy temu zapobiec.Zmiany które byśmy chcieli:
1. RUCHOME AVATARY wraz z opisem klanu , avatar jest wizytówką grupy chcemy powrotu tej funkcji.
2. WYRÓŻNIENIE GRUP-
była to ciekawa opcja pokazania grup /zareklamowania / zdobycia większej ekipy.
3.WIECEJ KOLORÓW W EDYTORZE BLOGA-
jest mały wybór kolorów i beznadziejny -obecnie. Niech wróci większa ilość jak była kiedyś .
4.INFORMATOR -
która będzie znajdować się pod nazwą grupy i założycielka będzie mogła wpisać tam ważną informację. Będzie ona przykuwała uwagę Wszystkich zapisanych Klanowiczy na pewno która codziennie będzie można edytować.
5. ZAPRASZANIE DO GRUPY POPRZEZ -
"zaproś do grup" czyli wprowadzenie nowej opcji np przy opcji gdzie mamy napisz wiadomość itd. Oczywiście z limitem tylko jakimś sensownym. Z takiej opcji mogłaby korzystać tylko ADMIN KLANU. Po kliknięciu automatycznie wysyłana była by taka wiadomość o zaproszeniu do grupy. Zmniejszyło by to SPAM.

d83dde03 d83dde0a

Zmiany na pewno odratują grupy i wrócą na swój tor tak jak kiedyś.
Liczymy na pozytywne rozpatrzenie naszej prośby .
Zapraszam wszystkich do wypowiedzi i uzasadniania .
Napiszcie czym dla Was są grupy - pokażmy że są dla nas ważne-a nie jakieś tam średnie czy łączenie w pary itp.

Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 58
mark
  9 maja 2016

Poleciała poprawka odnośnie zmiany Awatara na grupach.

elcia1988
elcia1988
  9 maja 2016
mark
mark: Poleciała poprawka odnośnie zmiany Awatara na grupach.

Dziękujemy! Już działa
kategoryczna
kategoryczna
  9 maja 2016
mark

Dziękujemy bardzo, że Nasze prośby jak i te grzeczne i mniejgrzeczne zostaly wysłuchane i spełnione. Mam nadzieje, że nie będziecie już w grupach urudniać nic, wrecz przeciwnie je polepszać :) !
yutrzejsza
yutrzejsza
  9 maja 2016
mark

Nie klamalam. Adres poprosze, to wysle jutro kuriera z puszkami albo butelkami jak Pan woli :D
yutrzejsza
yutrzejsza
  9 maja 2016

A jak juz beda polepszac to niech spytaja o zdanie uzytkownikow bo moze byc tak ze napracuja sie, wprowadza a nam wszystkim to sie nie spodoba :D

OooXkoteczekXooO
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 1129
OooXkoteczekXooO
  9 maja 2016

teraz u mnie edytor nie działa d83dde1e

yutrzejsza
yutrzejsza
  9 maja 2016
OooXkoteczekXooO
OooXkoteczekXooO: teraz u mnie edytor nie działa

Dodaj screena :O
elcia1988
elcia1988
  9 maja 2016
OooXkoteczekXooO
OooXkoteczekXooO: teraz u mnie edytor nie działa

A probowalas dane przeglądarki wyczyścić? Bo mi już na obu kontach działa na wszystkich urządzeniach
OooXkoteczekXooO
OooXkoteczekXooO
  9 maja 2016

próbowałam Ela wszystko wyczyściłam i nie działa

OooXkoteczekXooO
OooXkoteczekXooO
  9 maja 2016

zdjecie niestety musiałam zrobić telefonem
OooXkoteczekXooO
OooXkoteczekXooO
  9 maja 2016

ale tak to u mnie wygląda d83dde1e

elcia1988
elcia1988
  9 maja 2016

To tak samo jak u mnie. Czcionka i Rozmiar jest kolory masz tam gdzie te dwa małe kwadraty obok rozmiaru. A wyśrodkowanie na tej belce nad rozmiarem. Po prostu ikonki się nie pokazują. Ale jak wdusisz to zadziała

OooXkoteczekXooO
OooXkoteczekXooO: ale tak to u mnie wygląda
elcia1988
elcia1988
  9 maja 2016
OooXkoteczekXooO
OooXkoteczekXooO: ale tak to u mnie wygląda

A obrazek i linki w tej mniejszej nad kolorami. Pierwsze od prawej obrazki A następnie link.

U mnie tak samo to wygląda i musiałam na "czuja" klikać żeby sprawdzić co gdzie jest
elcia1988
elcia1988
  9 maja 2016

Na wypadek gdyby ktoś miał podobny edytor co Kasia dodaję drobną instrukcję co gdzie się znajduje
OooXkoteczekXooO
OooXkoteczekXooO
  9 maja 2016

dziękuje Elu d83dde0a

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.