Psychik
Reputacja: 82 | BluzgometrTM: 106
Psychik
  14 lutego 2016 (pierwszy post)

Tego posta piszę w imieniu WSZYSTKICH założycieli grup oraz klanowiczy którzy udzielają się w grupach i chcą aby zostały ożywione.

d83dde0c

Grupy dla nas są czymś więcej niż tylko grupa powiązana podobnymi zainteresowaniami. W naszych grupach "tętni życiem"- można nawiązać nowe znajomości wirtualne ale też i w realu- ponieważ część z nas dzięki grupom spotkała się osobiście. Rodzi się przyjaźń i znajomość na lata ponieważ każdy zna się już tutaj kilka dobrych lat. Rozmawiamy na różne tematy , wymieniamy się doświadczeniami swoimi, spędzamy tu miło czas odrywając się na chwile od swojego życia - relaksujemy się.

d83dde0a

Dlatego chcemy zmian! Zmian które uatrakcyjnią nasze grupy- ponieważ powoli zanikają stają się mniej popularne i chcemy temu zapobiec.Zmiany które byśmy chcieli:
1. RUCHOME AVATARY wraz z opisem klanu , avatar jest wizytówką grupy chcemy powrotu tej funkcji.
2. WYRÓŻNIENIE GRUP-
była to ciekawa opcja pokazania grup /zareklamowania / zdobycia większej ekipy.
3.WIECEJ KOLORÓW W EDYTORZE BLOGA-
jest mały wybór kolorów i beznadziejny -obecnie. Niech wróci większa ilość jak była kiedyś .
4.INFORMATOR -
która będzie znajdować się pod nazwą grupy i założycielka będzie mogła wpisać tam ważną informację. Będzie ona przykuwała uwagę Wszystkich zapisanych Klanowiczy na pewno która codziennie będzie można edytować.
5. ZAPRASZANIE DO GRUPY POPRZEZ -
"zaproś do grup" czyli wprowadzenie nowej opcji np przy opcji gdzie mamy napisz wiadomość itd. Oczywiście z limitem tylko jakimś sensownym. Z takiej opcji mogłaby korzystać tylko ADMIN KLANU. Po kliknięciu automatycznie wysyłana była by taka wiadomość o zaproszeniu do grupy. Zmniejszyło by to SPAM.

d83dde03 d83dde0a

Zmiany na pewno odratują grupy i wrócą na swój tor tak jak kiedyś.
Liczymy na pozytywne rozpatrzenie naszej prośby .
Zapraszam wszystkich do wypowiedzi i uzasadniania .
Napiszcie czym dla Was są grupy - pokażmy że są dla nas ważne-a nie jakieś tam średnie czy łączenie w pary itp.

aaQuqu
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 9
aaQuqu
  3 maja 2016

niech to szybko naprawiają bo robi się to coraz bardziej wkurzające ! ;/

dosia

Asiuniaa97
Asiuniaa97
  3 maja 2016

Oni usuwają te wszystkie rzeczy bo chcą żeby ludzie odchodzili sami, a wtedy nie będzie im żal zamknąć fotki :)

yutrzejsza
yutrzejsza
  3 maja 2016

Mnie tez to max wkurza :/

Karola54
Karola54
  3 maja 2016

nie mogę wgrać zdjęć na swój profil , coraz lepiej Fotka coraz lepiej idzie ci do upadnięcia bo każdy z nerwów będzie usuwał konta :D

PrzywalonaRealiami
Reputacja: 16 | BluzgometrTM: 321
PrzywalonaRealiami
  4 maja 2016

A ja tam pamietam stara dobra fotke. Jak mozna bylo wyroznic grupe pisac do woli i sie nie martwic o gwiazde.
kiedys wszystko bylo jasne i przejzyste teraz nawet nikt nie wie nowy ze istnieja takie cos jak grupy. Bo na stronie glownej banera nie ma ze takie cos jest.

PrzywalonaRealiami
Reputacja: 16 | BluzgometrTM: 321
PrzywalonaRealiami
  4 maja 2016

Uwazam ze zmiany trzeba przemyslec a nie robic wszystko na hop siup !

kategoryczna
kategoryczna
  4 maja 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: Uwazam ze zmiany trzeba przemyslec a nie robic wszystko na hop siup !

Ale fotka nie myśli tylko komplikuje wszystko :v

Konto usunięte
Konto usunięte: A ja tam pamietam stara dobra fotke. Jak mozna bylo wyroznic grupe pisac do woli i sie nie martwic o gwiazde. kiedys wszystko bylo jasne i przejzyste teraz nawet nikt nie wie nowy ze istnieja takie cos jak grupy. Bo na stronie glownej banera nie ma ze takie cos jest.

Też to pamiętam, kup gwiazdę blabla, grupa ta i ta jest wyróżniona, a teraz chcesz wejść na głowną fotki to automatycznie wbija się na kogoś profil ( bynajmniej u mnie )
yutrzejsza
yutrzejsza
  4 maja 2016
13 kwietnia zabrali nam mozliwosc zmiany opisow i awatarow... jeszcze biedaki nie wyrobili sie z naprawieniem.
yutrzejsza
yutrzejsza
  4 maja 2016

Czemu coraz wiecej osob nie ma takiego edytora, jak ja? d83dde21

XSalvameXx
XSalvameXx
  4 maja 2016

Ola ja taki sam edytor mam jak Ty,a u innych dziewczyn właśnie inaczej jest .. bez sensu .. tylko patrzą jak rzucić kłody pod nogi..

yutrzejsza
yutrzejsza
  4 maja 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: Ola ja taki sam edytor mam jak Ty

Mysle, ze nas to tez czeka... mowie to z wielkim bolem :/
XSalvameXx
XSalvameXx
  4 maja 2016

Tragedia co tu się dzieje .. Pisać do fotki to i tak mają to głęboko gdzieś,tylko najłatwiej powiedzieć,że przekażą... ileż można czekać.. :/

kategoryczna
kategoryczna
  4 maja 2016

ja mam ten po prawo, halo a wczoraj w południe miałam normalny HALO FOTKA!

yutrzejsza
yutrzejsza
  4 maja 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: ja mam ten po prawo

Ja po lewej, ha, jestem lepsza! xD
Psychik
Reputacja: 82 | BluzgometrTM: 106
Psychik
  5 maja 2016

co jest z edytorem blogów !!!

ani kolorów nie ma !
ani wysrodkowac....
ani czcionki nie idzie zmienic!!!

to sa jakies jaja ????!!!!!

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.