Psychik
Reputacja: 82 | BluzgometrTM: 106
Psychik
  14 lutego 2016 (pierwszy post)

Tego posta piszę w imieniu WSZYSTKICH założycieli grup oraz klanowiczy którzy udzielają się w grupach i chcą aby zostały ożywione.

d83dde0c

Grupy dla nas są czymś więcej niż tylko grupa powiązana podobnymi zainteresowaniami. W naszych grupach "tętni życiem"- można nawiązać nowe znajomości wirtualne ale też i w realu- ponieważ część z nas dzięki grupom spotkała się osobiście. Rodzi się przyjaźń i znajomość na lata ponieważ każdy zna się już tutaj kilka dobrych lat. Rozmawiamy na różne tematy , wymieniamy się doświadczeniami swoimi, spędzamy tu miło czas odrywając się na chwile od swojego życia - relaksujemy się.

d83dde0a

Dlatego chcemy zmian! Zmian które uatrakcyjnią nasze grupy- ponieważ powoli zanikają stają się mniej popularne i chcemy temu zapobiec.Zmiany które byśmy chcieli:
1. RUCHOME AVATARY wraz z opisem klanu , avatar jest wizytówką grupy chcemy powrotu tej funkcji.
2. WYRÓŻNIENIE GRUP-
była to ciekawa opcja pokazania grup /zareklamowania / zdobycia większej ekipy.
3.WIECEJ KOLORÓW W EDYTORZE BLOGA-
jest mały wybór kolorów i beznadziejny -obecnie. Niech wróci większa ilość jak była kiedyś .
4.INFORMATOR -
która będzie znajdować się pod nazwą grupy i założycielka będzie mogła wpisać tam ważną informację. Będzie ona przykuwała uwagę Wszystkich zapisanych Klanowiczy na pewno która codziennie będzie można edytować.
5. ZAPRASZANIE DO GRUPY POPRZEZ -
"zaproś do grup" czyli wprowadzenie nowej opcji np przy opcji gdzie mamy napisz wiadomość itd. Oczywiście z limitem tylko jakimś sensownym. Z takiej opcji mogłaby korzystać tylko ADMIN KLANU. Po kliknięciu automatycznie wysyłana była by taka wiadomość o zaproszeniu do grupy. Zmniejszyło by to SPAM.

d83dde03 d83dde0a

Zmiany na pewno odratują grupy i wrócą na swój tor tak jak kiedyś.
Liczymy na pozytywne rozpatrzenie naszej prośby .
Zapraszam wszystkich do wypowiedzi i uzasadniania .
Napiszcie czym dla Was są grupy - pokażmy że są dla nas ważne-a nie jakieś tam średnie czy łączenie w pary itp.

yutrzejsza
yutrzejsza
  30 kwietnia 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: HALO , POLICJA?! PROSE PRZYJECHAĆ NA FORUM FOTKI ALBO DOBIC SIE DO NICH BY SIE DO NAS ODEZWALI...

hahahahahahahahahahahahahad83dde02d83dde02d83dde02 wydrukuje to i powiesze na scianie, jak bede miala zly humor to bede to czytac!
yutrzejsza
yutrzejsza
  30 kwietnia 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: o napiszę, ja nie mogę wgrywać zdjec do albumów, wyskakuje mi bład wczytywania

Fotka sie mscid83dde21
yutrzejsza
yutrzejsza
  30 kwietnia 2016

Oni chyba nam stopniowo odbieraja. Najpierw ograniczali nas do kolorow, do wysylania wiadomosci (zaproszen), teraz odebrali calkowicie zmiane opisow, awatarow, a za kilka dni nie bedzie w ogole grup. Bedzie czat, kamerki i jak juz wczesniej pisaliscie zboczency. Taki bedzie final tego portalud83dde31

solve
Reputacja: -25 | BluzgometrTM: 116
solve
  30 kwietnia 2016

Portal z dnia na dzień się zmienia, także nie wrócą do starych modyfikacji. Nie wiem po co sie meczycie :).

yutrzejsza
yutrzejsza
  30 kwietnia 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: Portal z dnia na dzień się zmienia, także nie wrócą do starych modyfikacji. Nie wiem po co sie meczycie :).

Widzisz, Ty mozesz nam powiedziec jak jest, a fotka w kolko to samo powtarza, ze przekazuja programistom, takie gadki. Daja tylko nadzieje, zamiast powiedziec wprost, ze nie mamy na co liczyc.
kategoryczna
kategoryczna
  2 maja 2016

No ja dalej nie mogę wgrywac zdjęć do albumów, mimo, że czyściłam przeglądarkę... ;/

ZakreconaNaMaksax3
Reputacja: 3 | BluzgometrTM: 23
ZakreconaNaMaksax3
  2 maja 2016

Fotka wgl'e schodzi na dno ! ;x
Ja nie wiem po co wgl'e zmeiniali to wszystko , aaa wiem bo oczywiście zeby nam zrobić na złosc !
I żeby upaść ! ;x

ZakreconaNaMaksax3
Reputacja: 3 | BluzgometrTM: 23
ZakreconaNaMaksax3
  2 maja 2016

ja jeszcze kilka dni temu na spokojnie pisałam blogi a teraz?
Mogę pomarzyć o normalnym blogu ;x

yutrzejsza
yutrzejsza
  3 maja 2016

Chcemy zmieniac awatary i opisy w grupach! Fotka skonczcie utrudniac !

yutrzejsza
yutrzejsza
  3 maja 2016
ZakreconaNaMaksax3
ZakreconaNaMaksax3: Ja nie wiem po co wgl'e zmeiniali to wszystko ,

Chcieli byc 'nowoczesni' ale szkoda tylko, ze nam to nie pasuje. Oni nie rozumieja, ze portal jest dla wszystkich, mysla ze tylko dla nich ..
yutrzejsza
yutrzejsza
  3 maja 2016
ZakreconaNaMaksax3
ZakreconaNaMaksax3: ja jeszcze kilka dni temu na spokojnie pisałam blogi a teraz? Mogę pomarzyć o normalnym blogu ;x

Beka z tego. Sa osoby ktore maja nadal taki sam edytor i spoko, a sa osoby ktore maja inny edytor i zenada. Ja nie wiem co to za programisci. To ja skonczylam technikum informatyczne rok temu i mysle, ze bylabym lepsza programistka :D
Swoja droga ciekawe od czego to jest zalezne. Nie od tego czy ktos posiada gwiazde, nie od tego kiedy konto zostalo zalozone. Ciekawe... co programisci znowu wymyslili.
yutrzejsza
yutrzejsza
  3 maja 2016
Bunicha
Bunicha: Grupy jak widać są ważne, warto więc się ich losem przejąć, wtedy z pewnością fotka zyskałaby nowych fanów :)

Dokladnie, zyskalaby :)
kategoryczna
kategoryczna
  3 maja 2016

Hm. halo fotka?

TrueLovex3
TrueLovex3
  3 maja 2016

Czekamy na naprawę !

XSalvameXx
XSalvameXx
  3 maja 2016

Jak się odezwą z fotki to będzie cud nad Wisłą raczej ... ;)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.