Psychik
Reputacja: 82 | BluzgometrTM: 106
Psychik
  14 lutego 2016 (pierwszy post)

Tego posta piszę w imieniu WSZYSTKICH założycieli grup oraz klanowiczy którzy udzielają się w grupach i chcą aby zostały ożywione.

d83dde0c

Grupy dla nas są czymś więcej niż tylko grupa powiązana podobnymi zainteresowaniami. W naszych grupach "tętni życiem"- można nawiązać nowe znajomości wirtualne ale też i w realu- ponieważ część z nas dzięki grupom spotkała się osobiście. Rodzi się przyjaźń i znajomość na lata ponieważ każdy zna się już tutaj kilka dobrych lat. Rozmawiamy na różne tematy , wymieniamy się doświadczeniami swoimi, spędzamy tu miło czas odrywając się na chwile od swojego życia - relaksujemy się.

d83dde0a

Dlatego chcemy zmian! Zmian które uatrakcyjnią nasze grupy- ponieważ powoli zanikają stają się mniej popularne i chcemy temu zapobiec.Zmiany które byśmy chcieli:
1. RUCHOME AVATARY wraz z opisem klanu , avatar jest wizytówką grupy chcemy powrotu tej funkcji.
2. WYRÓŻNIENIE GRUP-
była to ciekawa opcja pokazania grup /zareklamowania / zdobycia większej ekipy.
3.WIECEJ KOLORÓW W EDYTORZE BLOGA-
jest mały wybór kolorów i beznadziejny -obecnie. Niech wróci większa ilość jak była kiedyś .
4.INFORMATOR -
która będzie znajdować się pod nazwą grupy i założycielka będzie mogła wpisać tam ważną informację. Będzie ona przykuwała uwagę Wszystkich zapisanych Klanowiczy na pewno która codziennie będzie można edytować.
5. ZAPRASZANIE DO GRUPY POPRZEZ -
"zaproś do grup" czyli wprowadzenie nowej opcji np przy opcji gdzie mamy napisz wiadomość itd. Oczywiście z limitem tylko jakimś sensownym. Z takiej opcji mogłaby korzystać tylko ADMIN KLANU. Po kliknięciu automatycznie wysyłana była by taka wiadomość o zaproszeniu do grupy. Zmniejszyło by to SPAM.

d83dde03 d83dde0a

Zmiany na pewno odratują grupy i wrócą na swój tor tak jak kiedyś.
Liczymy na pozytywne rozpatrzenie naszej prośby .
Zapraszam wszystkich do wypowiedzi i uzasadniania .
Napiszcie czym dla Was są grupy - pokażmy że są dla nas ważne-a nie jakieś tam średnie czy łączenie w pary itp.

PrzywalonaRealiami
Reputacja: 16 | BluzgometrTM: 321
PrzywalonaRealiami
  12 czerwca 2016

Ale z wami się ciężko rozmawia. czy nie możecie odpisać i doprowadzić sprawę do końca a nie czekamy jak na zbawienie. Chcecie nas tutaj to poprawcie a nie zwodzicie za nos jak małe dzieci. Nie Odpuścimy.

PrzywalonaRealiami
PrzywalonaRealiami
  12 czerwca 2016

I zróbcie coś z tymi wpisami bo nawet obrazka nie można edytować. Na telefonie już w ogóle.
I wyróżnienia by się przydało spowrotem bo nikt o nas nie wie że istniejemy

Psychik
Psychik
  14 czerwca 2016

Strasznie długo to naprawiają o ile to robią.....
Bo chyba nie zakończyliście prac nad grupami ?????

Psychik
Psychik
  15 czerwca 2016
HALO ?
KrakowskiPrecel
KrakowskiPrecel
  16 czerwca 2016

a na cholere wam te grupy?????

Psychik
Psychik
  16 czerwca 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: a na cholere wam te grupy?????

chyba juz wystarczająco padło tutaj informacji po co one są :)
I dlaczego chcemy zeby były :)

A po co Ci to konto na fotce?
KrakowskiPrecel
KrakowskiPrecel
  17 czerwca 2016

Zebys zadawala glupie pytanie :). I tak nie zrobisz z fotki drugim fanpage xD

Psychik
Psychik
  17 czerwca 2016
To chyba bardziej mialo brzmiec: zebys TY zadawał durne pytania :)
Ja tutaj mam konto ze względu na grupy i chce aby je ulepszyli po prostu...
Inni maja konto z innego powodu i tez chcą zmian w zależności co kogo tutaj interesuje ..

po prostu?

A po za tym nie ja tylko fotka powinna robić wszystko żeby ten portal się utrzymał :)
A nie wygasł ....
TrueLovex3
TrueLovex3
  20 czerwca 2016

By mogli już naprawić zmianę rozmiaru obrazka..

OooXkoteczekXooO
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 1129
OooXkoteczekXooO
  21 czerwca 2016

i nadal czekamy i czekamy i czekamy............. może w końcu będą naprawione te blogi

Psychik
Psychik
  22 czerwca 2016

Pisalam do fotki i dostalam taka odpowiedz:

Problemem zajmują się Nasi programiści. W związku z dużą ilością pracy, nie jesteśmy w stanie przewidzieć, kiedy dany problem zostanie rozwiązany.

PrzywalonaRealiami
PrzywalonaRealiami
  22 czerwca 2016

Chociaż mogli by dać o tym znać. A nie trzeba pisać do nich.ale mi też dużo pracy mogli nie ulepszać to by teraz nie musieli odwracać tego efektu

OooXkoteczekXooO
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 1129
OooXkoteczekXooO
  22 czerwca 2016
Psychik
Psychik: Pisalam do fotki i dostalam taka odpowiedz:Problemem zajmują się Nasi programiści. W związku z dużą ilością pracy, nie jesteśmy w stanie przewidzieć, kiedy dany problem zostanie rozwiązany.

ja taka wiadomość dostałam na samym poczatku jak zaczął sie problem z wpisami
TrueLovex3
TrueLovex3
  27 czerwca 2016

Mam nadzieję że uda im się to szybko naprawić..

tasodka209
tasodka209
  27 czerwca 2016

super:)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.