Tego posta piszę w imieniu WSZYSTKICH założycieli grup oraz klanowiczy którzy udzielają się w grupach i chcą aby zostały ożywione.
Grupy dla nas są czymś więcej niż tylko grupa powiązana podobnymi zainteresowaniami. W naszych grupach "tętni życiem"- można nawiązać nowe znajomości wirtualne ale też i w realu- ponieważ część z nas dzięki grupom spotkała się osobiście. Rodzi się przyjaźń i znajomość na lata ponieważ każdy zna się już tutaj kilka dobrych lat. Rozmawiamy na różne tematy , wymieniamy się doświadczeniami swoimi, spędzamy tu miło czas odrywając się na chwile od swojego życia - relaksujemy się.
Dlatego chcemy zmian! Zmian które uatrakcyjnią nasze grupy- ponieważ powoli zanikają stają się mniej popularne i chcemy temu zapobiec.Zmiany które byśmy chcieli:
1. RUCHOME AVATARY wraz z opisem klanu , avatar jest wizytówką grupy chcemy powrotu tej funkcji.
2. WYRÓŻNIENIE GRUP- była to ciekawa opcja pokazania grup /zareklamowania / zdobycia większej ekipy.
3.WIECEJ KOLORÓW W EDYTORZE BLOGA- jest mały wybór kolorów i beznadziejny -obecnie. Niech wróci większa ilość jak była kiedyś .
4.INFORMATOR - która będzie znajdować się pod nazwą grupy i założycielka będzie mogła wpisać tam ważną informację. Będzie ona przykuwała uwagę Wszystkich zapisanych Klanowiczy na pewno która codziennie będzie można edytować.
5. ZAPRASZANIE DO GRUPY POPRZEZ - "zaproś do grup" czyli wprowadzenie nowej opcji np przy opcji gdzie mamy napisz wiadomość itd. Oczywiście z limitem tylko jakimś sensownym. Z takiej opcji mogłaby korzystać tylko ADMIN KLANU. Po kliknięciu automatycznie wysyłana była by taka wiadomość o zaproszeniu do grupy. Zmniejszyło by to SPAM.
Zmiany na pewno odratują grupy i wrócą na swój tor tak jak kiedyś.
Liczymy na pozytywne rozpatrzenie naszej prośby .
Zapraszam wszystkich do wypowiedzi i uzasadniania .
Napiszcie czym dla Was są grupy - pokażmy że są dla nas ważne-a nie jakieś tam średnie czy łączenie w pary itp.
[Pomysłomat] GRUPY GRUPY GRUPY- pomysły /zmiany! strona 36 z 41
też fakt ale po co bądzmy ludzmi i rozmawiajmy ze sobą > niech nikt nikogo nie ogranicza , niech ludzie nie szukają dzióy w całym . wiecej tolerancjii , łagodności , przebaczenia , wyrozumiałości po co się gniewać nie wiadomo jak długo ,, za co po co ... po prstu kochajmy się
Nie każdego da się kochać ;] ja akuratnie mam w sąsiedztwie 11 takich szkodników których mam ochotę wymordować ! :]
Piszemy tutaj o zmianach na fotce, a nie o kochaniu każdego ;)) .
FOTKA- zwróć nam wszystko co zabrałaś NASZYM GRUPOM!!!
i stwórz nam czat ;) !
NIECH JEST NAS CORAZ WIĘCEJ!!!!!
Ja tego nie popieram, z reszta widac kto kiedy byl w grupie. Trzeba sie skupic na sprawach istotniejszych.
Dokładnie!
U mnie ten problem od dawna wystepuje, zaznaczam opcje wysrodkowania a zdarza sie ze mimo wybranej opcji tekst po zapisaniu bloga nie jest na srodku tylko z brzegu po lewej stronie. Co prawda probuje to rozwiazac i mniej wiecej mi to wychodzi, ale to chyba nie ja powinnam tylko wladze portalu?
I apeluje o wyprowadzenie grup na ulice mowiac w przenosni. Juz pisalam tu nie raz ze grupy powinny byc na niebieskim pasku! Na pewno znalazloby sie miejsce. Wyroznienie grup proponuje - tez mielibyscie zysk. A, ze bylo to juz kiedys to chyba duzo pracy nie mielibyscie. Przydadza sie nowe twarze w grupach. Aleee oczywiscie robicie wszystko aby ograniczyc reklame grup bo na pewno kazdy kto dolacza do portalu nie zauwazy grup, ewentualnie po roku co nie cieszy. Musicie dbac o wszystkich uzytkownikow, tez o tych ktore sa tu dla grup.