Psychik
Reputacja: 82 | BluzgometrTM: 106
Psychik
  14 lutego 2016 (pierwszy post)

Tego posta piszę w imieniu WSZYSTKICH założycieli grup oraz klanowiczy którzy udzielają się w grupach i chcą aby zostały ożywione.

d83dde0c

Grupy dla nas są czymś więcej niż tylko grupa powiązana podobnymi zainteresowaniami. W naszych grupach "tętni życiem"- można nawiązać nowe znajomości wirtualne ale też i w realu- ponieważ część z nas dzięki grupom spotkała się osobiście. Rodzi się przyjaźń i znajomość na lata ponieważ każdy zna się już tutaj kilka dobrych lat. Rozmawiamy na różne tematy , wymieniamy się doświadczeniami swoimi, spędzamy tu miło czas odrywając się na chwile od swojego życia - relaksujemy się.

d83dde0a

Dlatego chcemy zmian! Zmian które uatrakcyjnią nasze grupy- ponieważ powoli zanikają stają się mniej popularne i chcemy temu zapobiec.Zmiany które byśmy chcieli:
1. RUCHOME AVATARY wraz z opisem klanu , avatar jest wizytówką grupy chcemy powrotu tej funkcji.
2. WYRÓŻNIENIE GRUP-
była to ciekawa opcja pokazania grup /zareklamowania / zdobycia większej ekipy.
3.WIECEJ KOLORÓW W EDYTORZE BLOGA-
jest mały wybór kolorów i beznadziejny -obecnie. Niech wróci większa ilość jak była kiedyś .
4.INFORMATOR -
która będzie znajdować się pod nazwą grupy i założycielka będzie mogła wpisać tam ważną informację. Będzie ona przykuwała uwagę Wszystkich zapisanych Klanowiczy na pewno która codziennie będzie można edytować.
5. ZAPRASZANIE DO GRUPY POPRZEZ -
"zaproś do grup" czyli wprowadzenie nowej opcji np przy opcji gdzie mamy napisz wiadomość itd. Oczywiście z limitem tylko jakimś sensownym. Z takiej opcji mogłaby korzystać tylko ADMIN KLANU. Po kliknięciu automatycznie wysyłana była by taka wiadomość o zaproszeniu do grupy. Zmniejszyło by to SPAM.

d83dde03 d83dde0a

Zmiany na pewno odratują grupy i wrócą na swój tor tak jak kiedyś.
Liczymy na pozytywne rozpatrzenie naszej prośby .
Zapraszam wszystkich do wypowiedzi i uzasadniania .
Napiszcie czym dla Was są grupy - pokażmy że są dla nas ważne-a nie jakieś tam średnie czy łączenie w pary itp.

UNDERCOVER33
UNDERCOVER33
  24 sierpnia 2016

też fakt ale po co bądzmy ludzmi i rozmawiajmy ze sobą > niech nikt nikogo nie ogranicza , niech ludzie nie szukają dzióy w całym . wiecej tolerancjii , łagodności , przebaczenia , wyrozumiałości po co się gniewać nie wiadomo jak długo ,, za co po co ... po prstu kochajmy się

LittlePrincessx33
LittlePrincessx33
  24 sierpnia 2016

Nie każdego da się kochać ;] ja akuratnie mam w sąsiedztwie 11 takich szkodników których mam ochotę wymordować ! :]d83ddc80

IHSI
IHSI
  24 sierpnia 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: ja akuratnie mam w sąsiedztwie 11 takich szkodników których mam ochotę wymordować ! :]
No fajnie że masz :lol:. Ale piszmy na temat :ziober2:
LittlePrincessx33
LittlePrincessx33
  24 sierpnia 2016

No to sobie piszcie :lol2:

zepsutaMarionetka
zepsutaMarionetka
  24 sierpnia 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: też fakt ale po co bądzmy ludzmi i rozmawiajmy ze sobą > niech nikt nikogo nie ogranicza , niech ludzie nie szukają dzióy w całym . wiecej tolerancjii , łagodności , przebaczenia , wyrozumiałości po co się gniewać nie wiadomo jak długo ,, za co po co ... po prstu kochajmy się

Piszemy tutaj o zmianach na fotce, a nie o kochaniu każdego ;)) .

FOTKA- zwróć nam wszystko co zabrałaś NASZYM GRUPOM!!!
i stwórz nam czat ;) !
NIECH JEST NAS CORAZ WIĘCEJ!!!!!
UNDERCOVER33
UNDERCOVER33
  24 sierpnia 2016

pomyliłem treści sorki nie tu to miałobyć napisane - zapraszam do zwiedzania innych zakładek

zepsutaMarionetka
zepsutaMarionetka
  24 sierpnia 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: pomyliłem treści sorki nie tu to miałobyć napisane - zapraszam do zwiedzania innych zakładek

Ewidentnie masz racje, chyba pomyliłeś ;). Ale nic się nie stało ;)
UNDERCOVER33
UNDERCOVER33
  24 sierpnia 2016

buziaki pozdrawiam :)

yutrzejsza
yutrzejsza
  25 sierpnia 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: Pierwsze niech zajmą się wzmianką kto jest online w danym momencie w Grupie wchodząc na "EKIPA" koło awatara pokazywała by się kulka na niebieska że jest user online a potem myśleć o czacie.

Ja tego nie popieram, z reszta widac kto kiedy byl w grupie. Trzeba sie skupic na sprawach istotniejszych.
yutrzejsza
yutrzejsza
  25 sierpnia 2016
Zgadzam sie na czat w formie zakladki!
yutrzejsza
yutrzejsza
  25 sierpnia 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: Właśnie fotko, dlaczego została wycofana możliwość ' usunięcia komentarzy ' ? a jak ktoś przeklnie? a wiadomo, w grupach nie można stosowac wulgaryzmów bo zaraz zgłoszone to zostaje i grupa automatycznie jest usunięta bądź zablokowana. mOże by tak pomyślec o wprowadzeniu znowu możliwość usuwania komentarzy poprzez adminów grupy jak i moderatorów ;)

Dokładnie!
yutrzejsza
yutrzejsza
  25 sierpnia 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: No i ostatnio jeszcze coś się dzieje z blogami nie których nie można wyśrodkować..

U mnie ten problem od dawna wystepuje, zaznaczam opcje wysrodkowania a zdarza sie ze mimo wybranej opcji tekst po zapisaniu bloga nie jest na srodku tylko z brzegu po lewej stronie. Co prawda probuje to rozwiazac i mniej wiecej mi to wychodzi, ale to chyba nie ja powinnam tylko wladze portalu?
yutrzejsza
yutrzejsza
  25 sierpnia 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: nie można normalnie wstawić obrazka czy pikselka bo jakaś idiotyczna ramka wyskakuje wokół -,-

Nie widze tu problemu, grunt to nauczyc sie obslugiwac nowe rzeczy.
yutrzejsza
yutrzejsza
  25 sierpnia 2016

I apeluje o wyprowadzenie grup na ulice mowiac w przenosni. Juz pisalam tu nie raz ze grupy powinny byc na niebieskim pasku! Na pewno znalazloby sie miejsce. Wyroznienie grup proponuje - tez mielibyscie zysk. A, ze bylo to juz kiedys to chyba duzo pracy nie mielibyscie. Przydadza sie nowe twarze w grupach. Aleee oczywiscie robicie wszystko aby ograniczyc reklame grup bo na pewno kazdy kto dolacza do portalu nie zauwazy grup, ewentualnie po roku co nie cieszy. Musicie dbac o wszystkich uzytkownikow, tez o tych ktore sa tu dla grup.

IHSI
IHSI
  25 sierpnia 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: z reszta widac kto kiedy byl w grupie
Kto i kiedy był to duża różnica jest miedzy kto jest w danym momencie online w grupie.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.