Psychik
Reputacja: 82 | BluzgometrTM: 106
Psychik
  14 lutego 2016 (pierwszy post)

Tego posta piszę w imieniu WSZYSTKICH założycieli grup oraz klanowiczy którzy udzielają się w grupach i chcą aby zostały ożywione.

d83dde0c

Grupy dla nas są czymś więcej niż tylko grupa powiązana podobnymi zainteresowaniami. W naszych grupach "tętni życiem"- można nawiązać nowe znajomości wirtualne ale też i w realu- ponieważ część z nas dzięki grupom spotkała się osobiście. Rodzi się przyjaźń i znajomość na lata ponieważ każdy zna się już tutaj kilka dobrych lat. Rozmawiamy na różne tematy , wymieniamy się doświadczeniami swoimi, spędzamy tu miło czas odrywając się na chwile od swojego życia - relaksujemy się.

d83dde0a

Dlatego chcemy zmian! Zmian które uatrakcyjnią nasze grupy- ponieważ powoli zanikają stają się mniej popularne i chcemy temu zapobiec.Zmiany które byśmy chcieli:
1. RUCHOME AVATARY wraz z opisem klanu , avatar jest wizytówką grupy chcemy powrotu tej funkcji.
2. WYRÓŻNIENIE GRUP-
była to ciekawa opcja pokazania grup /zareklamowania / zdobycia większej ekipy.
3.WIECEJ KOLORÓW W EDYTORZE BLOGA-
jest mały wybór kolorów i beznadziejny -obecnie. Niech wróci większa ilość jak była kiedyś .
4.INFORMATOR -
która będzie znajdować się pod nazwą grupy i założycielka będzie mogła wpisać tam ważną informację. Będzie ona przykuwała uwagę Wszystkich zapisanych Klanowiczy na pewno która codziennie będzie można edytować.
5. ZAPRASZANIE DO GRUPY POPRZEZ -
"zaproś do grup" czyli wprowadzenie nowej opcji np przy opcji gdzie mamy napisz wiadomość itd. Oczywiście z limitem tylko jakimś sensownym. Z takiej opcji mogłaby korzystać tylko ADMIN KLANU. Po kliknięciu automatycznie wysyłana była by taka wiadomość o zaproszeniu do grupy. Zmniejszyło by to SPAM.

d83dde03 d83dde0a

Zmiany na pewno odratują grupy i wrócą na swój tor tak jak kiedyś.
Liczymy na pozytywne rozpatrzenie naszej prośby .
Zapraszam wszystkich do wypowiedzi i uzasadniania .
Napiszcie czym dla Was są grupy - pokażmy że są dla nas ważne-a nie jakieś tam średnie czy łączenie w pary itp.

lovehardcorove
Reputacja: 19 | BluzgometrTM: 178
lovehardcorove
  26 sierpnia 2016

Lepsza komunikacja o wiele moim zdaniem ;) większa aktywność w grupach też na pewno ;) a by wróciło wyróżnienie grup to fakt - kolejny zarobek dla fotki a dla nas bardzo pomocna opcja - bo nowe osoby w grupie i więcej ciekawych osób można poznać ;)

lovehardcorove

XSalvameXx
XSalvameXx
  26 sierpnia 2016

Jestem ZA mega pomysl! Mam nadzieje ,ze fotka umili choc troszkę nam zycie w grupach:) fajna sprawa .

MilosneDoznanie
MilosneDoznanie
  26 sierpnia 2016
Psychik
Psychik: A może by tak teraz pomyśleć nad jakimś czatem w grupie który zajął by miejsce tzw POGADUCH GRUPOWYCH ....Przydatne by to było .... Przede wszystkim była by lepsza komunikacja bo czas dodania komentarza i odswieżenia strony jest długi.... A na takim czacie wiadomość odrazu by się pojawiała i nie trzeba byłoby odświeżać stron .

ja jestem jak najbardziej za!
yutrzejsza
yutrzejsza
  28 sierpnia 2016

Jeszcze trzeba cos wprowadzic koniecznie co bedzie dotyczylo grup w ktorej sa skopiowane pomysly z innej grupy. To nie my powinnismy rozmawiac z osobami ktore kopiuja, niekiedy walczyc bo osoba ktora kopiuje nie rozumie sprawy tylko fotka powinna blokowac grupe na stale albo na pewien czas aby nauczyc szacunku i nie tylko osob kopiujacych.Wiec w tej kwestii fotka tez powinna cos zmienic.Wiem ze jak fotograf skopiuje zdjecie innego fotografa - ten sam temat, przerobka zdjecia, nawet modelka podobna to juz jest kopia i latwo o kare, tu tez powinna byc jakas kara.

MalaCzarnaXDD
MalaCzarnaXDD
  28 sierpnia 2016

Dobry pomysł : )))

TrueLovex3
TrueLovex3
  29 sierpnia 2016

Jest problem z wyśrodkowaniem blogów dalej , nawet opisu grupy nie mogę wyśrodkować..

gfh
gfh
  29 sierpnia 2016

Dokładnie czasem sie nie da wysrodkowac nie wiadomo dlaczego...

Psychik
Psychik
  30 sierpnia 2016

Ciekawe czemu tak jeszcze nie miałam z tym problemu wiec nie wiem ..

Psychik
Psychik
  30 sierpnia 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: Jeszcze trzeba cos wprowadzic koniecznie co bedzie dotyczylo grup w ktorej sa skopiowane pomysly z innej grupy.

Zgadzam się...
Bo w grupach wymyślamy rożne pomysł aby ta grupę rozkręcić i było ciekawie a ktoś bezczelnie kopiuje to.
IHSI
IHSI
  30 sierpnia 2016
Psychik
Psychik: Bo w grupach wymyślamy rożne pomysł aby ta grupę rozkręcić i było ciekawie a ktoś bezczelnie kopiuje to.

Myślę że powinno być tak > Nie możesz wgrać tego pomysłu ponieważ pochodzi ona z innej Grupy o nazwie http://fotka.com/grupa/848770/Stop_fake_only_real/ " d83ddc48 taki przykład , takie zabezpieczenia powinny być:) Niech każdy myśli i zakłada swoje pomysły z głowy :)
NVX
Reputacja: 26 | BluzgometrTM: 0
NVX
  6 września 2016

Dodanie do aplikacji mobilnej pod strony Grupy ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: Lubie te żale wypływające tak szczerze od userów :D to takie motywujące
NVX
NVX
  6 września 2016

I niech wróci do głównego menu w miejsce TV

Konto usunięte
Konto usunięte: Lubie te żale wypływające tak szczerze od userów :D to takie motywujące
Psychik
Psychik
  7 września 2016
GRIP
GRIP: I niech wróci do głównego menu w miejsce TV

Zgadzam się!
NVX
NVX
  8 września 2016
Psychik
Psychik: GRIP: I niech wróci do głównego menu w miejsce TV Zgadzam się!

Marnota z tym TV nie potrzebne
Konto usunięte
Avatar użytkownika gregbondgregbond
Reputacja: -164 | BluzgometrTM: 1
gregbond
  8 września 2016
GRIP
GRIP: I niech wróci do głównego menu w miejsce TV
GRIP
GRIP: Marnota z tym TV nie potrzebne

Czemu uważasz że niepotrzebne? Trochę tam pozmieniali :)

Co do grup to raczej nie wrócą na belkę, bo mało kto klikał w ten odnośnik, zazwyczaj wchodzimy na konkretną grupę, a nie przez zakładkę grupy.
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.