Psychik
Reputacja: 82 | BluzgometrTM: 106
Psychik
  14 lutego 2016 (pierwszy post)

Tego posta piszę w imieniu WSZYSTKICH założycieli grup oraz klanowiczy którzy udzielają się w grupach i chcą aby zostały ożywione.

d83dde0c

Grupy dla nas są czymś więcej niż tylko grupa powiązana podobnymi zainteresowaniami. W naszych grupach "tętni życiem"- można nawiązać nowe znajomości wirtualne ale też i w realu- ponieważ część z nas dzięki grupom spotkała się osobiście. Rodzi się przyjaźń i znajomość na lata ponieważ każdy zna się już tutaj kilka dobrych lat. Rozmawiamy na różne tematy , wymieniamy się doświadczeniami swoimi, spędzamy tu miło czas odrywając się na chwile od swojego życia - relaksujemy się.

d83dde0a

Dlatego chcemy zmian! Zmian które uatrakcyjnią nasze grupy- ponieważ powoli zanikają stają się mniej popularne i chcemy temu zapobiec.Zmiany które byśmy chcieli:
1. RUCHOME AVATARY wraz z opisem klanu , avatar jest wizytówką grupy chcemy powrotu tej funkcji.
2. WYRÓŻNIENIE GRUP-
była to ciekawa opcja pokazania grup /zareklamowania / zdobycia większej ekipy.
3.WIECEJ KOLORÓW W EDYTORZE BLOGA-
jest mały wybór kolorów i beznadziejny -obecnie. Niech wróci większa ilość jak była kiedyś .
4.INFORMATOR -
która będzie znajdować się pod nazwą grupy i założycielka będzie mogła wpisać tam ważną informację. Będzie ona przykuwała uwagę Wszystkich zapisanych Klanowiczy na pewno która codziennie będzie można edytować.
5. ZAPRASZANIE DO GRUPY POPRZEZ -
"zaproś do grup" czyli wprowadzenie nowej opcji np przy opcji gdzie mamy napisz wiadomość itd. Oczywiście z limitem tylko jakimś sensownym. Z takiej opcji mogłaby korzystać tylko ADMIN KLANU. Po kliknięciu automatycznie wysyłana była by taka wiadomość o zaproszeniu do grupy. Zmniejszyło by to SPAM.

d83dde03 d83dde0a

Zmiany na pewno odratują grupy i wrócą na swój tor tak jak kiedyś.
Liczymy na pozytywne rozpatrzenie naszej prośby .
Zapraszam wszystkich do wypowiedzi i uzasadniania .
Napiszcie czym dla Was są grupy - pokażmy że są dla nas ważne-a nie jakieś tam średnie czy łączenie w pary itp.

UNDERCOVER33
UNDERCOVER33
  31 lipca 2016

prosze zapraszam :
Cos dla Panow :)

Wasze fotki z wakacji :)

IHSI
IHSI
  31 lipca 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: prosze zapraszam : Cos dla Panow :) Wasze fotki z wakacji :)
To już załóż swój temat o tym nap na "FOTOGRAFIA".I zauważyłem że już tam masz temat założony http://fotka.com/forum/fotografia/23482,Wasze_fotki_z_wakacj/1#post23482 to po co tu to samo.Twój post ogólnie nie na temat tego działu :) Przypomnę ci że tu tylko > Propozycje zmian, nowości dla serwisu Fotka.pl.
UNDERCOVER33
UNDERCOVER33
  31 lipca 2016

ok nowy jeszcze jestem :) dzieki za uwage

UNDERCOVER33
UNDERCOVER33
  2 sierpnia 2016

zeby bylo w temacie i nie bylo zlosliwego zachowania - kilka moich sugestii :
1 brakuje mi opcji obserwuj grupe ( chcialbym byc na bierzaco co sie dzieje np :)
2 nie wiem jak to zrobic opcja szukanie zaawansowane - okreslonego watku w grupie ,forum
tyle na chwile obecna po3 piwach bardziej kreatywnego nic nie wymyslilem - pozdrawiam wszystkich

UNDERCOVER33
UNDERCOVER33
  2 sierpnia 2016

mam wrazenie ze ktos mi pomaga sie w tym wszystkim odnalezc :) jednak przydaloby sie troche luzu i mniej pracy moderatorom forum itd

Cyprian9
Cyprian9
  8 sierpnia 2016

Hey

colle
colle
  8 sierpnia 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: Hey

No hey .
Psychik
Psychik
  19 sierpnia 2016
A może by tak teraz pomyśleć nad jakimś czatem w grupie który zajął
by miejsce tzw POGADUCH GRUPOWYCH ....Przydatne by to było ....
Przede wszystkim była by lepsza komunikacja
bo czas dodania komentarza i odswieżenia strony jest długi....
A na takim czacie wiadomość odrazu by się pojawiała i nie trzeba byłoby odświeżać stron .
Psychik
Psychik
  19 sierpnia 2016
Myślę że taki czat pomógł by też aby grupy odżyły trochę....
(oczywiscie mówię o wprowadzniu do grup nowej zakladki pt CZAT.Nie mowie o czacie ogolnym )
IHSI
IHSI
  19 sierpnia 2016

Pomyśleć ale mało to prawo podobne żeby ktoś na tym pomyślał i taką wzmiankę wdrążył w życie, ale kto wie ja popieram pomysł :skok:

Psychik
Psychik
  21 sierpnia 2016
Jeśli fotka chce ożywić grupy to niech lepiej sugerują się naszymi pomysłami :)
Bo jak widać oni coś bardzo mało tych pomysłów mają :)
IHSI
IHSI
  21 sierpnia 2016
Psychik
Psychik: Bo jak widać oni coś bardzo mało tych pomysłów mają :)
No tak jak widać :)
I co do Grup , każda grupa ma w zakładce "FORUM" i czego mi tam brakuje , Edycji posta na forum w Grypach przydatne by to było jak by ktoś zrobił jakiś błąd czy by chciał coś do pisać do posta fajna by taka wzmianka była :)
UNDERCOVER33
UNDERCOVER33
  21 sierpnia 2016

jestem za rękami i nogami :) sam chciałbym coś zmienić i nie liczyć na łaskę albo nie łaskę moderatora ( jak coś palnę - czasami z rozpędu :)

UNDERCOVER33
UNDERCOVER33
  21 sierpnia 2016

koleżanka ma ciekawe pomysły - czekamy na więcej :)

gfh
gfh
  23 sierpnia 2016
Psychik
Psychik: A może by tak teraz pomyśleć nad jakimś czatem w grupie

świetny pomysł!!!! :)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.