teraz nawet nie mając gwiazdy nie napiszesz wiadomości prywatnej do nikogo ! skandal w biały dzień ! http://scr.hu/28wn/udwy7
UPADLIŚCIE NA DNO
WIADOMOŚCI PRYWATNE strona 11 z 42
Za debilizm tak samo, przecież jak tak siedzę i czytam czasami, to mam wrażenie, że niektórzy, to po skrobance z wiadra uciekli
Masz up
No i bardzo dobrze, boty nie będą śmiecić ludziom w na pw.
Ile możecie rozmów NORMALNYCH rozpocząć dziennie? 2, 3? może 5?
Kto normalny zaczyna 100 albo 150 nowych rozmów, no weźcie się ludzie ogarnijcie
Płaczecie jakby wam limity literek ustawiali.
dla mnie na plus....:D jedna osoba dziennie daje 365 osob rocznie...niech chociaz 10% z tej liczby przetrwa to juz bedzie cos ;)idzcie na jakosc a nie na ilosc...;)
nie wiem czemu, ale mam dziwne wrazenie, ze najbardziej sie oburzaja ci od durnowatego spamu ( zaczynajac od zdjec wlasnego "ptaka". przechodzac przez zdebilale wiadomosci odnosnie rozmow w toku, konczac na ofertach pracy z klubow gogo)
ponadto, to nie jest limit jednej wiadomosci na dzien, tylko startu nowej rozmowy...zamiast urzadzac glupie pikiety i glodowki pod siedziba fotki(no dobra ponioslo mnie, ale jak czytam niektore wypowiedzito inaczej sie nie da;p),moze sie przeniescie pod ministerstwo edukacji :D poprostestujcie w intencji poprawy nauki czytania ze zrozumieniem!
fotka jakby nie bylo to prywatna firma, a nie panstwowa;) wasze propozycje,skargi etc. odnosnie pewnych spraw MOGA byc brane pod uwage, a NIE musza:) to tak jakbyscie protestowali ze Pan X ustala taki a nie inny regulamin w swojej firmie, lub nakazuje jakies normy do spelnienia (jedynym ograniczeniem jest obowiazujace prawo).
rozumiem ze pewne rzeczy sie moga nie podobac, ale od czegos jest kontakt. straszenie tez nic nie da...bo wlasciwie fotka jest jednym z najdluzej utrzymujacych sie na rynku serwisow tego typu, co bardzo wazne RODZIMEGO pochodzenia. a jak nie zgadzacie sie ze zmianami to zawsze pozostaje opcja "usun" :)
Hahahahahaha xD
Zaczyna mnie się podobać, to co piszesz
Dokładnie, tak jak pisałem wcześniej, jakim cza być luzerem, żeby co chwilę nowych ludzi szukać do gadki ^^
W końcu mniej tego szitu będzie, a patrz co teraz powstaje, przedtem płacz, bo spam, teraz płacz, bo brak spamu
Tłumaczyłem z 4x, to nic nie daje :P
Nie jest darmowa, to jest w jakimś stopniu forma wynagrodzenia.
Tak, bo bycie modem to tylko szpan, nie wymaga to żadnego nakładu pracy, gwiazdkę więc się dostaje też dla szpanu ZA DARMO ;)
Dokąd idziesz polsko, skoro ten naród taki niemyślący...
A odnośnie tego limitu - sam w sobie nie jest taki zły, jednak jak się okazuje działa inaczej niż powinien i pewnie to w tym momencie najbardziej ludzi denerwuje ;)
No co zrobisz...
Ja już ręce rozkładam jak tu wchodzę... Przypomina mi to hyde i duet emenemsów x20
Najweselsze jest to, że tłumaczysz im 10x, jednemu w końcu przetłumaczysz i zaczyna pisać inny... i znowu trzeba robić to samo ^^
porazajaca kultura wypowiedzi:)
chyba na forum zaczne sie udzielac z konta bez uprawnien, gdzie sama sobie wykupuje gwiazdke ;x wtedy moze to, ze ja jednak sie ciesze z mniejszej ilosci spamu zostanie zaakceptowane;p
Tak jak pisałem, wiadra niskie robią i uciekają
Możesz albo zignorować, albo zrobić tak, jak ja robię przeważnie :D
To i tak nic nie da, będziesz czytać, że wozisz się jak magnat z 2 gwiazdami i bedzie gadka, że za free pewno na 2 koncie też masz ^^
Co do samego limitu, to myślę, że powinien być ustawiony na od 5 do 10 max i nie ruszać już tego [dla star powiedzmy 2x taki i spokój]
Tak byłoby najlepiej i sprawiedliwie ;]
Decydenci Fotka.pl zachowują sie jak rząd Tuska, który zwiekszył akcyze licząc, ze zwiększą sie wpływy do budżetu a stało sie odwrotnie. Pamiętajcie, ze pazerny traci dwa razy :)
A tak po za tym to zabijacie idee tego portalu, który został stworzony w celach poznawania nowych ludzi. A teraz niby jak chcecie przyciagnąć nowych uzytkowników? A wasza linia obrona, ze niby chcecie zmniejszyc spam, jest kompletnie nietrafiona. Teraz spam przeniesie się w komentarze i dopiero zrobi sie burdel.
Zycie zaczyna sie powyżej 4500 obrotów...
Spam we wpisach już dawno został opanowany, jest black lista linków i opcja "wpisy od znajomych" itp.
Limit wg. mnie jest jak naj bardziej słuszny, ale nie tak niski jak jest obecnie ;>
Powinien zostać zwiększony do takiej liczby jak pisałem up, a limit gwiazd nie powinien być wyższy niż 200% limitu nie zrzeszonego Usera.
Nie są to Bóg wie jakie kwoty, zobacz jak wygląda sytuacja na innych tego typu serwisach, portalach randkowych albo ocierających się o randkowe.
Fotka na chwile obecną jest najtańszym portalem z tego sortu i nie ma praktycznie żadnych ograniczeń.
Jak to jak?
Ty tak na serio?
Przecież masz czat, masz kamerki, masz forum, masz pw, masz magnes, czego Ci jeszcze brakuje?
Płacisz za wejście albo pisanie na czacie? Za wizytę i postowanie na forum? Za transmisję na tv? Nie...
Każdy myślący człowiek wpadnie na to bezproblemowo, przecie to akcja mająca na celu popchniecie Was do użycia tych funkcji...
Dlaczego porównujecie sie go gorszych? To,że inne portale tak robią to nie znaczy, że i Wy tak musicie. Macie szanse wyznaczać lepsze standardy i przebić sie jako faktycznie "darmowy" portal to wolicie zrażac uzytkowników kolejnymi ograniczeniami/zmianami etc.
Z czatu ani kamerek nie korzystam podobnie jest z tym magnesem a na forum pisze tylko w tego typu sprawach. Jedyna opcja, która mnie tu interesowała to te privy.
Kazdy myslący człowiek wie,że jak cos jest ciekawą opcją to nie trzeba go do tego zachęcac a Wy chceci na siłe wymusic uzywanie danych opcji, które nie są popularne bo jakby były to ta cała wasza akcja "popychania" byłaby zbędna.
Zycie zaczyna sie powyżej 4500 obrotów...