teraz nawet nie mając gwiazdy nie napiszesz wiadomości prywatnej do nikogo ! skandal w biały dzień ! http://scr.hu/28wn/udwy7
UPADLIŚCIE NA DNO
WIADOMOŚCI PRYWATNE strona 8 z 42
No mniej więcej z 13 lat temu, to moje któreś tam z kolei konto, ale pamiętam te dobre czasy kiedy nie wiało aż tak komerchą tutaj. Aczkolwiek koszty kosztami, ale i tak portal ciągnie kasę głównie z reklam, więc myślę, że prędzej stracą dochody z ilości wyświetleń kiedy ludzie nie będą tu mieli co robić, zwłaszcza osoby, które dopiero zakładają konta i poznają tutaj aż jedną osobę dziennie o ile oczywiście ona odpisze w ogóle ^^
Nom ;c
Patrz jak ten czas zapierdziela w ogóle ;x
Powiem Ci, że tutaj i tak jest zajebiście... Patrz na te inne serwisy, prawie wszystko jest płatne ;o takie czasy.
Co do reklam, to w przybliżeniu masz 50/50%, ale co do tego wszystkiego, to zgadzam się ;]
Znowu z 2 strony.. nie jest źle, gadać możecie bez star ile sie da [o ile ktoś napisze pierwszy], samych w sobie pw nie ograniczają, tylko ten limit rozmów można zwiększyć np do 5 i powinno wystarczyć, kto normalny rozpoczyna więcej niż pięć rozmów na portalu społecznościowo-randkowym [bo taki się stał]
Chyba jakieś onany szukający szybkiego numerku albo Bóg wie czego jeszcze xD
ograniczenie użytkownika do kupna premium, druga nasza klasa i sympatia, płać za poznawanie ludzi hahahah :D
trza kombinować i myśleć xD
WG mnie sposób [o ile kogoś szukacie}
PROTIP, UWAGA!
Wchodzisz na magnes, klikasz loszkom/ samcom ALFA YES albo NO,
Któryś/aś zdecyduje się i kliknie Ci TAK=dostajecie komunikat na pw=rozpoczęcie nowej rozmowy[bo komunikat jest na pw jako zachęta do rozpoczęcia rozmowy]=piszecie ile chcecie=wilk syty i owca cała.
z 2 strony, co ja mogę wiedzieć
hahahhaah :D poważnie to jest żałosne :D ale z wypowiedzi admina widziałem że nie rusza ich to że potracą ludzi, widać jak szanują "pieniądz" :)
No ale masz sposób, co się czepiasz xDD
Parcie na kasę swoją drogą, ale powiem Ci, że widzę więcej zalet tego niż wad ^_^
Zboczki w końcu nie będą dziewczyn bałamucić na pw i spamerzy w końcu łydkę wyluzują..
Jak ktoś normalny będzie chciał normalnie popisać, to nie będzie narzekał i znajdzie sposób, a powiem Ci, że to tylko jeden z kilku sposobów :D
Co Ty, jestem kretynem, tylko tym razem mi się udało
Userzy przeniosą się na inne portale i taki będzie koniec tego biznesu.Rynek wszystko zweryfikuje i już.Pazerność nie popłaca :)
Dokładnie. Tak sobie czytam wypowiedzi na forum i widzę, że ekipa adminów ma głęboko użytkowników, ich opinie oraz to że naprawdę mają dobre sugestie. Na szczęście fotka to nie jedyne takie miejsce w sieci. Są już inne co mają wszystko za free. I wystarczy adblock by nie mieć reklam. A tu proszę takie kwiatki, jak blokowanie wiadomości. Sam mam gwiazdę ale dlaczego ktoś inny kto jej nie ma nie może napisać więcej niż raz jak zauważy kogoś interesującego? Trochę zajeżdża to totalitaryzmem. Mija się to z celem, bowiem więcej osób zrezygnuje niż zapłaci za gwiazdę, która nomen omen, podrożała.
Tym właśnie fotka wyróżniała się w polskim internecie, że można było wysyłać wiadomości bez limitów. Pamiętam czasy jak cała ekipa była w porządku, to co nie moralne duszone było w zarodku i można było poznać naprawdę ciekawych ludzi. A teraz? Wchodzi mi na profil dziewczyna, i zostawia spam o treści wiadomej. I jest tego setki.
No ale najlepiej powiedzieć, że to użytkownicy są wulgarni, łamią regulamin itp, byle nałożyć kolejne ograniczenia. Czas pokaże co z tego wyniknie,