teraz nawet nie mając gwiazdy nie napiszesz wiadomości prywatnej do nikogo ! skandal w biały dzień ! http://scr.hu/28wn/udwy7
UPADLIŚCIE NA DNO
WIADOMOŚCI PRYWATNE strona 5 z 42
A od kiedy fotka to portal jedynie dla "kółeczka ludzi inteligentnych"?
O ile ktoś się nie narzuca, niech sobie pisze co chce, zawsze można ignorować.
A chwalenie się treścią pw - ooo, to dopiero dorosłe i 'konkretne' posunięcie -,-.
Spamer wykupi gwiazdę, jak i po zablokowaniu obecnego, założy kolejne konto.
Takiego gagatka nie powstrzyma wzrost ceny pakietu :P.
Heh no, ale aż tak... no cóż, mam nadzieję, że zwiększy to obrót gwiazd o parę procent, a zarazem spowoduje odejście kilkudziesięciu % użytkowników :)
Kto to wymyślił.. 1 wiadomość dziennie a jak chcesz więcej płać. Wcześniej kto chciał ten płacił i miał swój profil wyróżniony a kto nie to korzystał sobie spokojnie i pisał jak go ktoś zainteresował.. To jest Fotka czyli portal DARMOWY dla ludzi a nie jakiś serwis randkowy, że jak się chce pisać to się płaci lub wykupuje jakieś pakiety pro na miesiąc.. Niegdyś epuls był super, fajnie się pisało itp. zmienili się to i stracili 90% ludzi tutaj widzę zmiany też spowodują, że wiele osób odejdzie.
super fajnie ekstra:) ale to nadal jest złamanie regulaminu:) my użytkownicy po złamaniu regulaminu dostajemy kary a Wy? :)
w regulaminie jest napisanie ze użytkownik ma prawo do wysyłania wiadomości prywatnych :) nie ma nigdzie napisane z limitem czy bez nie ma napisanego o płaceniu za wiaodmści:) a skoro regulamin precyzyjnie nie określa ile i komu można wysyłać wiaodmości to prawo stoi po stronie użytkownika
Gdzie Ci ktoś ogranicza pisanie wiadomości?
Masz tylko ograniczoną ilość nowych rozmów... Jak już tak regulaminów się czepiacie, to proszę, oto odpowiedź ^^
Możesz rozpocząć jedną nową rozmowę na dobę, rozmowy już rozpoczęte są "no limit", czyli, możesz pisać z tymi osobami normalnie, ale pozyskać możesz tylko jednego rozmówcę na dobę...
Z resztą... Woland przecież Wam wszystko wyklarował oO
Teraz zauważyłem.. ah te internety ^_*
Niezrzeszony może rozpocząć jedną nową rozmowę, ale jak ktoś do niego napisze, to może z nim normalnie rozmawiać?
Pytam z ciekawości+nigdy nie bawiłem się w multi acc, także nie mam żadnego 2 konta do testów ^^
w którym punkcie regulaminu jest ta informacja?