teraz nawet nie mając gwiazdy nie napiszesz wiadomości prywatnej do nikogo ! skandal w biały dzień ! http://scr.hu/28wn/udwy7
UPADLIŚCIE NA DNO
WIADOMOŚCI PRYWATNE strona 4 z 42
Limit dotyczy tez rozmow prowadzonych dawno temu. Jesli chce kontynuowac rozmowe z osoba z ktora pisałem +/- miesiac temu i dawniej, rowniez wywala komunikat o braku takiej mozliwosci.
FOTKA.PL UPADLA NA DNO NIC DZIWNEGO ZE MAJA MALO UZOTKOWNIKOW NIE TAK JAK 2 LATA TEMU ZAL.PL I TEZ USUWAM TU PROFIL. DZIEKI ZA 4 LATA :D
Z ciekawości wszedłem sobie sprawdzić profile co poniektórych krzykaczy, a tam bany za : "rozsyłanie spamu", "obraźliwe pw" "wulgarne komentarze". Jak to jest, że większość z "poszkodowanych" to właśnie tacy ludzie?
Ja rozumiem, że zmiana może się nie podobać (mi się nie podoba) ale wypisywanie "zal.pl, dno, schodzi na psy" bez argumentów naprawdę nic nie zmieni. I nikt się nie przejmie wpisem "usuwam konto" - NAPRAWDĘ!
Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV
hej dziewczyny możecie do mnie pisac bez limitu o każdej porze dnia
--
a tak serio to .. 1 PW dziennie
Często gdzieś na czacie i na kamerkach dziewczyny chwalą się bądź czytają wiadomości od chłopaków. Co druga wiadomość w rzeczywistości to zwykłe trucie dupy, typu: "chcesz doładowanie", "daj/masz skype/tel" "ładne masz piersi", "ładna jesteś", itp. Ponadto każdy z nas dostaje dużo wiadomości z prośbą o lajka, wejście na jakąś stronę itp.
Myślę, że teraz fotkowicze będą pisali mało ale konkretnie i nie będziemy zasypywani spamem.
- Ok, ktoś napisze teraz, że to samo będą robiły osoby z wykupioną gwiazdą. Zgadza się, ale jeśli FP/FT spamerowi zablokują konta na pewno nie prędko kupi kolejną gwiazdę.
Jak dla mnie, prawie same plusy.
dobra strategia
by powstrzymać jednostkę wyeliminuj całość