RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  28 marca 2011 (pierwszy post)

Przegląd wydarzeń z europejskich lig
...Ignorance is bliss...
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  5 maja 2011
egze
egze: Polska to chory kraj, a to co się dzisiaj wydarzyło tylko mnie w tym utwierdza. Paradoksalnie Tusk znany miłośnik futbolu strzelił sobie w stopę. Z jednej bowiem strony wydaje się, że ogłupiona część społeczeństwa uzna te zamykanie za coś dobrego, z drugiej elektorat kibicowski to wciąż bardzo duża część wyborców.

stadionowemu bydłu mówimy NIE :)
chcesz oglądać mecze na stadionie ? pilnuj kumpla obok

póki się bydło nie nauczy - zamykałbym każdy stadion
...Ignorance is bliss...
Renifer
Renifer
  5 maja 2011
RexMundi
RexMundi: póki się bydło nie nauczy - zamykałbym każdy stadion

Odpowiedzialność zbiorowa ostatnio popularyzowana za Hitlera.
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  5 maja 2011
RexMundi
RexMundi: póki się bydło nie nauczy - zamykałbym każdy stadion

Tak w ogole nie rozumiem czemu policja nie ma pozwolenia na uzywanie ostrej amunicji jezeli take bydlo demoluje obiekt i atakuje ochrone/funkcjonarjuszy/innych ludzi. Dac takie zezwolenie to te obszczymurki przestana tak kozaczyc na stadionach :)
Renifer
Renifer
  5 maja 2011
LeonGrande
LeonGrande: Tak w ogole nie rozumiem czemu policja nie ma pozwolenia na uzywanie ostrej amunicji jezeli take bydlo demoluje obiekt i atakuje ochrone/funkcjonarjuszy/innych ludzi.

Po to by janki taki jak ty niczemu winne nie dostały z takiej kuli.
LeonGrande
LeonGrande
  5 maja 2011
Renifer
Renifer: Po to by janki taki jak ty niczemu winne nie dostały z takiej kuli.

E tam, nikt normalny nie pcha sie stado bydła. Wiec o jakiej przypadkowej kuli mowa.
Renifer
Renifer
  5 maja 2011
LeonGrande
LeonGrande: E tam, nikt normalny nie pcha sie stado bydła. Wiec o jakiej przypadkowej kuli mowa.

Mój kumpel dostał przypadkową kulą a nie uczestniczył w takowym "zajściu'' więc nie gadaj farmazonów ;]
LeonGrande
LeonGrande
  5 maja 2011
Renifer
Renifer: Mój kumpel dostał przypadkową kulą a nie uczestniczył w takowym "zajściu'' więc nie gadaj farmazonów ;]

Kula byla mu pisana, ot co, rownie dobrze mogl ja dostac na ulicy :rotfl:
Renifer
Renifer
  5 maja 2011
LeonGrande
LeonGrande: Kula byla mu pisana, ot co, rownie dobrze mogl ja dostac na ulicy

Fakt dobrze że dostał :ziober2:.
Ale jak by kula trafiła w głowę dziecka to nadal jesteś za strzelaniem do ludzi jak do kaczek ;>
LeonGrande
LeonGrande
  5 maja 2011
Renifer
Renifer: Ale jak by kula trafiła w głowę dziecka to nadal jesteś za strzelaniem do ludzi jak do kaczek ;>

Trzeba byc nienormalnym zeby z dzieckiem isc na polski stadion.
Renifer
Renifer
  5 maja 2011
LeonGrande
LeonGrande: Trzeba byc nienormalnym zeby z dzieckiem isc na polski stadion.

Od dziecka chodzę na mecze, czasem biorę mojego młodego kuzyna 10 letniego i jakoś nikomu się nic nie stało.

Chyba Leonie musisz się w końcu na stadion wybrać .
LeonGrande
LeonGrande
  5 maja 2011
Renifer
Renifer: Chyba Leonie musisz się w końcu na stadion wybrać .

Powiedz lepiej jaki sprzet zabrac (siekiera, noze, lancuchy, kastety) ?

zeby przetrwac mecz :rotfl:

Renifer
Renifer: czasem biorę mojego młodego kuzyna 10 letniego i jakoś nikomu się nic nie stało.

Ale sluchanie przez dziecko okrzyków "Legia to stara kuwa" "yebac yebac pzpn " uwazasz za dobry przyklad?

Tudziez ogladanie widoków jak pala sie krzeselka i lataja w powietrzu race, ba czasami nawet w sektory tzw pikników

http://www.youtube.com/watch?v=SJQRq8H_bEY

swietne miejsce dla dziecka , mecze ekstraklasy :rotfl:
Renifer
Renifer
  5 maja 2011
LeonGrande
LeonGrande: Powiedz lepiej jaki sprzet zabrac (siekiera, noze, lancuchy, kastety) ? zeby przetrwac mecz

Dobry humor i słonecznik chyba to też na dolnym-śląsku jest popularne .

LeonGrande
LeonGrande: Ale sluchanie przez dziecko okrzyków "Legia to stara kuwa" "yebac yebac pzpn " uwazasz za dobry przyklad?

Dziecieki tak biorą przykład z domu i z ulicy najlepiej pozamykać ;]

LeonGrande
LeonGrande: Tudziez ogladanie widoków jak pala sie krzeselka i lataja w powietrzu race, ba czasami nawet w sektory tzw pikników

Jakoś nie widziałem żeby w Poznaniu latały krzesełka.
Tak zawsze kończą się mecze na neutralnym stadionie z barierką po kolana.

LeonGrande
LeonGrande: http://www.youtube.com/watch?v=SJQRq8H_bEY

Konto usunięte
Konto usunięte: Kibice ze stowarzyszenia Wiara Lecha zamówili łącznie 52 tysiące kamizelek dla przedszkolaków. Znany jest już dokładny wzór i liczba kamizelek odblaskowych, które w czerwcu kibice Lecha przekażą bezpłatnie wielkopolskim przedszkolakom.

http://kibole.wiaralecha.pl/czytelnia/37-inne/401-marsz-zwycistwa.html
Lepiej się czyta o rozróbach i innych tego typu zachowaniach wiem, żeby prasa chciała jeszcze pokazać ile Kibole Lecha i inne stowarzyszenia robią społecznie.
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  5 maja 2011
LeonGrande
LeonGrande: Tak w ogole nie rozumiem czemu policja nie ma pozwolenia na uzywanie ostrej amunicji jezeli take bydlo demoluje obiekt i atakuje ochrone/funkcjonarjuszy/innych ludzi. Dac takie zezwolenie to te obszczymurki przestana tak kozaczyc na stadionach :)

Racja, też uważam że do takich powinno się strzelać z ostrej amunicji.
LeonGrande
LeonGrande
  5 maja 2011
Renifer
Renifer: Dziecieki tak biorą przykład z domu i z ulicy najlepiej pozamykać ;]

Uwazam ze w obecnych czasach stadion to zle miejsce dla dzieciaków. Moze sie to zmieni po Euro.
Wiadomo ze czym nowszy obiekt tym wydaje sie ze jest spokojniej.
Sam z ciekawosci wybiore sie na nowy obiekt we Wrocku gdy przyjdzie Lech /Legia/Wisła.

Renifer
Renifer: Lepiej się czyta o rozróbach i innych tego typu zachowaniach wiem, żeby prasa chciała jeszcze pokazać ile Kibole Lecha i inne stowarzyszenia robią społecznie.

Wiec zastanawia mnie po co dali sie sprowokowac, po co tez demolowali stadion w bydgoszczy?

Konto usunięte
Konto usunięte: Racja, też uważam że do takich powinno się strzelać z ostrej amunicji.

Jak to powiedzial Boniek w CafeFutbol, to nie do pomyslenia ze na stadionie kibice sa calkowicie bezkarni, dajmy przyklad ze na jakims pierwszym lepszym rondzie czlowiek stanie i zacznie rzucac w kierunku przystanku race zapalone, co sie stanie? wiadomo ze zaraz policja takiego delikwenta zgarnie, a stadion to obecnie troche takie bezprawie, wszystko wolno.

O ile wiem, zadnego pseudokibica nie zatrzymano po finale pp :wtf:
Renifer
Renifer
  5 maja 2011
LeonGrande
LeonGrande: Uwazam ze w obecnych czasach stadion to zle miejsce dla dzieciaków. Moze sie to zmieni po Euro. Wiadomo ze czym nowszy obiekt tym wydaje sie ze jest spokojniej. Sam z ciekawosci wybiore sie na nowy obiekt we Wrocku gdy przyjdzie Lech /Legia/Wisła.

Internet też jest zły , gry zawierają pełno agresji ale lepiej nie iść na stadion i dać dzieciakowi na prezent Call of duty.

LeonGrande
LeonGrande: Wiec zastanawia mnie po co dali sie sprowokowac, po co tez demolowali stadion w bydgoszczy?

Nie zrozumiesz ;] Nawet nie starasz się zrozumieć ;]
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.